Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niko123

Pytanie do Pan ktore rodzily badz wkrotce rodza.

Polecane posty

Gość nie pisałam takiego planu
a kto prowadził ciążę? on?

to poważny człowiek, skoro się z Tobą umówił to znaczy, że tak będzie. Nie denerwuj się, jeżeli coś się zacznie wcześniej to w terminie jedziesz do kliniki i rodzisz. Wtedy ściągają lekarza, jeżeli jest do ściągnięcia, a jeżeli nie to oni się za wczasu umawiają i jeden przejmuje pacjentki drugiego, więc bez opieki na pewno nie zostaniesz.

Odpoczywaj i niczym się nie przejmuj, ja na prawdę mam same pozytywne wrażenia z kliniki, znam tamtych lekarzy dobrze, jestem pacjentką już "naście" lat i nigdy się nie zawiodłam. Na wszelki wypadek spakuj sobie wszystko - torbę dla Ciebie i dokumenty, kartę ciąży, ubezpieczenie. JAk coś się będzie działo wcześniej to przyjedziecie, a jak nie to torba poczeka. powodzenia ;-)

Ale tam gdzie jade to sie placi troszke. :) Jak pojade do miejskiego, np nie dojade do miejsca docelowego, to nie dam planu :)

Gość ulkaakulla
Niko, daj sobie luzu bo urodzisz przed terminem! Plan planem, życie życiem. W szpitalu będą wiedzieć, co dla Ciebie i dziecka będzie najlepsze. Zresza będziesz w takich emocjach że szybko zapomnisz o jakiś podpunkcikach :) Zamiast jakiegos planu porozmawiaj lepiej z lekarzem prowadzącym. Też mi sie wydaje, że taki plan to "na dzien dobry" strzał w stopę :) Zreszta zdziwisz się po co do cc jakiś plan ... 20 minut i po robocie, 12 godzin polezysz, wstajesz, wychodzisz. Co do szczepień dziecka, dokarmiania itp. to już twoja decyzja... rób jak uważasz. Jesli nie masz wskazań do cc, nie martw się. Pewnie wpisał ci tokofobie.