Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam___31

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość kakakakakakaka
W sumie wątek można zgłosić na policję bo samo namawianie do przestępstwa ( w tym przypadku aborcja) to przestępstwo. Policja go znajdzie szybko ok IP :)

Gość MODERACJA FORUME MA OBOWIĄZEK
ZGŁOSIĆ TEN TEMAT POLICJI :classic_cool:🖐️ W OPARCIU O ART. 152. 2. Art. 152. 1. Kto za zgodą kobiety przerywa jej ciążę z naruszeniem przepisów ustawy, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. 2. Tej samej karze podlega, kto udziela kobiecie ciężarnej pomocy w przerwaniu ciąży z naruszeniem przepisów ustawy lub ją do tego nakłania. have a nice day :classic_cool:🖐️

Gość adam___31
Z nią na pewno nie zostanę. Na pewno nie. Więc nie doradzajcie, że mam ją objąć troską i miłością. Nawet gdy ją namówię, to i tak z nią nie będę, bo widzę, że są z nią problemy. Poza tym nie wierzę, że pigułka zawiodła. Mam jakieś tam podejrzenia, że wcale tych pigułek nie brała albo przestała brać. Dziewczyna jest nierozrywkowa, spokojna, trudno jej raczej będzie znaleźć faceta, więc nie wykluczam, że pomyślała, że dam się przekonać do wspólnego życia. Z drugiej strony takie wyrachowanie nie jest do niej podobne. Sam nie wiem. W każdym razie jeśli zdecyduje się na aborcję, to ja jej to sfinansuję, nawet ją zawiozę i odwiozę. Ale gdy zdecyduje się na dziecko, będzie całkowicie skazana na siebie. I nawet jeśli sąd przyzna jej alimenty to ja na pewno z dzieckiem nie będę chciał mieć nic wspólnego. Do tej pory otrzymałem tu tylko jedną odpowiedź, że mam jej to wytłumaczyć. Ale ja to robiłem. Tylko płakała i mówiła, że ona nie może. Może ona myśli że jakoś to będzie? Że zmienię zdanie? Jak jej dobitnie pokazac, że zdania nie zmienię i aborcja to jedyne wyjście by nie marnowała sobie życia?

Gość onawi
po*ebie wiesz co to znaczy byc wyskrobanym???jakie to jest obciazenie dla organizmu kobiety,a co jak cos spieprza i nie bedzie juz mogla miec dziec?? ty sobie z czasem poznasz ta wlasciwa,przebojowa itd zalozysz rodzine i bedziesz szczesliwym i dobrym tatusiem a ona??? tak sie o nia troszczysz zeby soebie nie zmarnowala zycia to zostaw ja juz w spokoju ,obiecaj minimalna pomoc (alimentacyjna oczywiscie bo juz wczesniej zaznaczylas ze z dzieckiem nie chcesz miec nic wspolnego) i sprawa zlatwiona,,,,,a jak cie wkopala na dziecko to ty myslisz ze teraz usunie???jak nie ma szans na faceta to zrobila cie w ch*j i chociaz dziecko bedzie miala bo pewnie czula ze zwiazek zbliza sie ku koncowi......i kto tu jest malo przebopjowy??? taki jestes sprytny a dales sie w ch*j zrobic.....buhahahaa ,nie zal mi cie wcale

Gość Gucio Pafnucio
Autorze jak się ruchasz, to chyba jesteś świadomy konsekwencji tego. Dzieci z powietrza nie biorą się. A temat faktycznie trzeba zgłosić na policję. Aborcja jest w Polsce nielegalna.

Gość adam___31
Wiem skąd się biorą dzieci, ale pisałem już - ona ZAPEWNIAŁA MNIE, ŻE SIĘ ZABEZPIECZA. Dokładnie ją o to pytałem, mówiłem że dzieci nie planuję wcale. Powiedziała, żebym nie miał żadnych obaw. Niestety, ale jeśli ona podejmie decyzję, że chce mieć dziecko, to będzie wyłącznie jej decyzja i ona poniesie jej konsekwencje.

Gość Dżennifer
Gucio,wez nie pie*rdol z ta policja.....ok juz raz sie wykazales?as wystarczy,juz kazdy sie przestraszyl......wypad stad,autorze pozostanie ci placic alimenty bo ona nie usunie i nie wierzyc na przyszlosc babom tylko gumiki zakladac,nie czytales to co dziewczyny wyprawiaja zeby faceta zlapac na dziecko???z prezerwatyw sperma strzykawkami wyciagaly i sobie wstrzykuja a ty uwierzyles na slowo ze barla pigulki i co??? nastepny cud sie stal.......come on !!!

Gość kakakakakakaka
Zjebie ! Nawet jak się berze tabletki to można zajść raz, dwa seks w gumce i bez to nie ma różnicy bo się nie czuje jak gumka pęka Skąd się biorą tacy skurwiele jak ty :o ?

Gość masz 31 lat
i nie wiedziałeś ,że z kutasem nie ma żartów? tacy jak ty powinni zamiast seksu wypić szklankę wody!! Używać sobie używałeś a konsekwencji tego,że ją zapłodniłeś ponieść już nie chcesz!!?? Następnej kobiecie też zrobisz dziecko i będziesz namawiał do aborcji bo nie chcesz mieć dzieci !!?? WARA OD KOBIET CHUJU!!!

Gość to ze spoleczenstwo usa
Tabletki nie sa 100% skuteczne, ani zadna inna metoda. Mogla brac jakies leki, cos moglo zaburzyc dzialanie hormonow, itp. Zalosne te Twoje wywody :O

Gość dfsdf333
powinni cię namierzyć i opublikować twoją parszywą gębę razem z danymi osobowymi żeby już żadna się nie nacięła. Powinieneś być sam do końca życia!

Gość Nie dziwie mu sie
Jak mieli tylko uklad na sex, nawet ze soba nie byli. Laski robia rozne rzeczy, zeby zatrzymac faceta lub pociagnac go do odpowiedzialnosci. Z jednej strony zal dziewczyny, ze sobie zmarnuje zycie a z drugiej powinna sie pilnowac skoro nie traktowales jej jak partnerki, nie palales uczuciami itp. Jesli jej nagadales glupot jak ci jest z nia przecudownie to sorry, sam jestes sobie winien.

Gość tym się kończy te wasze
sypianie z kimś bez ślubu i związku.

Gość przecież to jest prowo
idioto.

Gość 897897686uj
przecież to jest prowo idioto. Masz rację to musi być prowo tak faceci się nie zachowują!! Każdy przecież ucieszyłby się z faktu, że zostanie ojcem bo przecież dziecko to dar od Boga i sama radość.

Gość prowo, do tego twoje
Każdy przecież ucieszyłby się z faktu, że zostanie ojcem bo przecież dziecko to dar od Boga i sama radość. No, ja znam samych takich.

Gość agata------
ja na miejscu tej dziewczyny mimo wszytsko nie usunelabym ciazy.... mogloby sie okazac ze przez aborcje nie moglabym juz zajsc w ciaze, poza tym wiadomo jakby na to nie patrzec, zabicie nawet nienarodzonego dziecka jest to zabicie zycia, co jest ciezkim grzechem, ale to wiadomo zalezne od sumienia.... komlikacje fizyczne oraz psychiczny uraz moze byc tak ciezki ze moze przewazyc na calym zyciu tej dziewczyny, no ale przynajmniej ten 31letni dzieciak bedzie mial swiety spokoj, poki nie zmaluje kolejnej dzieciaka

Gość Dlaczego kobiety nie wybierają
porządnych wartościowych mężczyzn?

Gość nawet jak to jest prowo to
o2 powinno zgłosić sprawę policji i prowokator będzie się musiał na komendzie tłumaczyć :classic_cool:

Gość WYBIERAJĄ!
może nie jesteś tak wartosciowy jak chciałbyś wszystkim wmówić.

Gość Twoje IP namierzone
namawianie do aborcji to jest w tym kraju PRZESTĘPSTWO :) Oczekuj dzwonka do drzwi, frajerze 🖐️

Gość mała20malina20
Witam, jetem kobietą w wieku twojej dziewczyny i zupełnie jej nie rozumiem całe życie przed nią nie wiem w czym widzi problem :) jest stanowczo za młoda niestety może myśli że będzie z Tobą do konca zycia, powiedziałeś jej to że nei ejst kobieta z którą chcesz byc ? a tak na marginesie po co z nią jesteś jak to nie "ta" ?

Gość Ahtegowniaa
szkoda ze Ciebie matka nie wyskrobalal po tym jak pijany menel razem z psem, rasy kundel ladowali ja na dwa baty hehe ;) Nie chesz dziecka bo jestes biedny raz ze finasnowo a dwa ze umyslowo, nie masz pewnie wlasnego mieszkania, zyjesz ze stara lampucera ktora pewnie musi Ci dac jesc i wyprac osrane majty haha

Gość Dlaczego kobiety nie wybierają
WYBIERAJĄ! może nie jesteś tak wartosciowy jak chciałbyś wszystkim wmówić. Te ok. 25+ wybierają i doceniają takich ale ja ( same mówią o mni, że jestem porządnymi wartościowym chłopakiem) niestety mam poniżej 25 i moje rówieśniczki (21 lat) mają gdzieś takich porządnych wartościowych.

Gość dla mnie jesteś zwykłym,
parszywym LUJEM. Jak można polegac na tym co ktoś mówi? Co z tego,ze tak cie zapewniała,ze się zabezpiecza? Ja nikomu nie ufam i zawsze muszę zabezpieczyć się samemu. A może celowo to zrobiła bo miała na ciebie plan,zeby cię usidlić? Moze jesteś zbyt durny,zeby wziąc taką ewentualnośc pod uwage? Podejrzewam,że to marne prowo,bo nie chce mi się wierzyc,ze takie luje jeszcze chodza po tym świecie.

Gość MonikaDddd26
tego typu kobiety mają potem psychiczne problemy, depresje po aborcji. Jeśli już, to taka decyzja musi wynikać z jej spojrzenia na świat, musi być jej, a nie wynikać z namów i nacisków. Myślisz, że pomagasz jej, żeby sobie nie zmarnowała życia, a tymczasem to może nawet depresją i samobójstwem się skończyć. Nie wciskaj kitu, że robisz to dla niej. Masz ją gdzieś. Są domy samotnych matek itd, lepsze to, niż mieć depresje, jakieś powikłania fizyczne itp. Jedynie Ty całkowicie zyskasz na tej aborcji.

Gość sylvia 007
Ta decyzja nalezy do niej,a tobie trzeba wyskrobac zatruty mozg i zamknac w zakladzie,bo narobisz jeszcze wiecej nieszczescia.

..i to powinna byc dla was nauczka kobiety, zeby wiedziec z kim chodzic do lozka. autorze, jesli ona chce to dziecko to niech je ma. po aborcji jest wiele komplikacji zdrowotnych i psychicznych, w leczeniu ktorych rowniez jej nie pomozesz gdyby zaistniala potrzeba. a to takze bolesna nauczka dla ciebie zeby nigdy nikomu nie ufac na 100%, a co za tym idzie - spac z kobietami ktorym ufasz/ z ktorymi dzielisz podobne spojrzenie na zycie. mozecie mowic ze to straoswieckie poglady ale juz dawno odkrylam ze kto sie ich trzyma najlepiej w zyciu wychodzi.

Gość adam___31
Grzech? Nie rozśmieszaj mnie posługując się tym słowem. Nie ma Boga ani grzechu. Nigdy jej nie mówiłem o uczuciach, spotykaliśmy się tylko na seks. Sądzę jednak, że ona coś czuła do mnie, widać to było czasami w jej zachowaniu czy słowach (chociaż wprost nie powiedziała). Wtedy myślałem, że to takie głupie dziewczęce zauroczenie i nigdy nie dałem jej odczuć, że to odwzajemnię. A czemu to nie "ta"? Bo jest za młoda, bez wyrazu, bez charakteru. Osobowością to nie mój typ. Seks był fajny, to ładna, czysta dziewczyna, ale wiedziała, że nie chcę związku. Najwidoczniej jej też to pasowało - przynajmniej na początku. Co z tymi tabletkami? Zamawia się gdzieś przez stronę tak? Myślę, że jeśli zdecyduje się na usunięcie ciąży, to tabletki będą mniej inwazyjnym wyjściem niż zabieg. Do tej pory rozmawialiśmy, dzwoniłem do niej i odbierałem gdy ona dzwoniła. Ale teraz sądzę, że to może dawało jej nadzieję. Postanowiłem, że urwę z nią kontakt zupełnie. Musi zobaczyć, że nie żartowałem i że naprawdę z nią nie zostanę, a jeśli zdecyduje się urodzić, to zostanie z tym sama. Wczoraj przed snem napisałem jej SMSa, że ma już nie dzwonić, ale że ma przyjść do mnie, gdy zdecyduje się usunąć. Jeśli chce urodzić - ma w ogóle się ze mną nie kontaktować. Dzwoniła dziś już kilka razy, ale nie odbieram.