Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie iwem ziiziii

Jak mając 22 lata wyglądać elegancko ?

Polecane posty

Gość nie iwem ziiziii

Dostałam wreszcie prawdziwą prace, do tego dobrze platną, zaczynam we wtorek :O jutro mam ostatni dzien by cos sobie kupic ale nie wiem co... mam tylko spodnice do kolan szaro-srebrną ktora mi zostala z matury - co dalej? Dodam ,ze wygladam sporo mlodziej niz wskazuje metryka jestem niska i drobna ..nie chce wygladac jak uczennica na egzaminie :(

Gość mibawa
biała bluzka i ołówkowa spodniczka

To może jakaś łososiowa elegancka bluzka, czy koszula, spódnica czarna, albo jakieś eleganckie czarne spodnie. A musisz w tej pracy bardzo elegancko wyglądać ? Czy raczej tylko schludnie?

Kolor może być każdy byle stonowany. No i nie biały, bo to się kojarzy z apelem w szkole :P

Gość sdfghjghfgdfsds
olowkowa spodnica do kolana w kolorze grafitowym lub szarym - duzo rzeczy bedzie do tego pasowalo. do tego bluzki koszulowe blekitna, biala, jakies prazki t-shirty dopasowane jednokolorowe jeansy - ciemne klasyczne bez przetarc aby bylo bardziej elganko delikatne srebrne koczyki, bransoletka, ladny zegarek tez mam ten problem bo jestem niska i waze 45 kg wygladam jak dziecko. latwo wygladac smiesznie w "doroslych" ciuchach.