Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola414

motywacja do odchudzania

Polecane posty

Gość lola414

hej dziewczyny :) mam 56 kg a chce osiągnąc 46 - 48 kg . potrzebuje motywacji ktorej niestety nie umiem w sobie znalezc :( brak mi silnej woli :( ma ktos propozycje ? pozdrawiam

Gość mau
46 kg? Może od razu spadaj do 30kg, byłabyś proporcjonalnie idealna.

Gość a gdzie masz
ten tłuszczyk?

Gość lola414
nie wspomniałam że jestem bardzo niska - 157cm wzrostu :/ dlatego tez chce tyle schudnąć bo teraz zbedne kilogramy widac :P

Gość lola414
najgorzej wyglądaja uda :/ bożeeee już nie moge na nie patrzec :/

Gość a gdzie masz
a jest między nimi przerwa?

Gość iloveya2525
ja mam 168cm i też chcę ważyć 48kg :P ważę teraz 55kg no i też mam okropne uda...;/ 54cm obwodu ;/ więc wg mnie to baaardzo dużo... U mnie motywacją jest ślub w przyszłym roku.

Gość lola414
chciałoby sie :P tzn. najgorzej nie jest no ale dobrze jest jak kobieta sama sie sobie podoba :P a ja niestety sie sobie nie podobam wiec podjelam walke z " otyłością" jak to mowi moja kuzynka :P

Gość lola414
iloveya2525 - to dajemy razem :D gratuluje :* ja ślub biore za 3 lata :) moj facet mowi ze mu sie podoba jak wygladam ale ja czuje sie okropnie :( doslownie uwazam ze wygladam jak swinia :(

Gość ikaaa22223333
lola no moj twierdzi ze moglabym troche schudnac ;/ taka byla moja waga przed ciaza i dlatego chce do tego wrocic... a ile ty masz cm w swoim "wielkim udzie"? :P

Gość lola414
moje wielkie udo :D ma 58 :/ normalnie wyć sie chce :/ ale ja schudne :D obiecałam to sobie ;) kurcze wkurza mnie to ze po brzuchu nie widac nic - plaski jest a wszystko w uda i dupe poszlo :/

Gość iloveya2525
Lewiatan nie zgadzam się z tobą...wg mnie czy proporcjonalne czy to grube uda są straszne...;/ lola ja już zgubiłam 1cm bo na orbitreku zaczęłam jeździć i jem mniej. A Ty jaki masz plan odchudzania?

Gość ślub za miesiac
A ja za miesiąc mam ślub i tyję :( Od wielu lat miałam stałą wagę a teraz jak na złość zaczęłam tyć, mimo że każdy mówił o traceniu kilogramów przez ta całą bieganinę i przygotowania. Miesiąc temu mierzyłam suknię i jest na styk i od tego czasu mam już 3 kg więcej, a tu jeszcze jeden miesiąc został. Zawsze miałam stałą wagę i nie mam pojęcia co się teraz ze mną dzieje. Trybu życia i żywienia nie zmieniłam.

Gość iloveya2525
a stresujesz się? słyszałam że przez stres nie zawsze się chudnie...można również i przytyć

Gość ślub za miesiac
w ciąży nie jestem, mięśni też za wiele nie posiadam :) O dziwo też się nie denerwuję tym ślubem, wszystko na spokojnie. Sama więc nie wiem co się dzieje.

Gość lola414
iloveya - tez bede na tym jezdzic bo tez to mam :D hmmmm..... juz nie jem w ogole slodyczy zaczne od jutra jesc regularnie i 4-5 razy dziennie w malych porcjach. Duzo warzyw i owocow na pewno no i ruch :D to jest plan mojego odchudzania :D ślub za miesiąc - hmmmmmm..... moze zacznij robic to co napisalam wyzej ? wiem jak to jest bo jak juz wspomnialam za 3 lata biore slub i tez chcialabym wygladac idealnie :) masz moje wsparcie ! wierze w ciebie :) jakby byly jakies bledy to nie zwracajcie uwagi :D ja nie uwazam na to jak pisze :P

Gość lola414
Levviatan ja tez sie nie zgadzam :/ tzn nie wiem jak to postrzegaja inni ale mnie to po prostu brzydzi :/ ale tylko u mnie zeby nie bylo :D ja czuje sie jak opasła swinia w tym moim ciele :/ ale ja dam rade ! :D i trzymajcie kciuki za mnie :D

Gość lola414
Levviatan to co w takim razie mi poradzisz jak nie chodzenie :D ? sprobuje wszystkiego :D

Gość ślub za miesiac
odchudzać bym się nie chciała. dużo osób odradza przed samym ślubem bo nie wiadomo jak organizm się zachowa. Ja nigdy się nie odchudzałam więc tym bardziej. Jeszcze bym z głodu zemdlała przed ołtarzem. Nie jestem gruba i odchudzać się nigdy nie musiałam. Ważyłam 58 kg przy wzroście 170. Teraz mam 61 kg. To dla mnie niezrozumiały skok wagi w ciągu jednego miesiąca. Martwi mnie sukienka, która była dopasowana. Jak tak dalej pójdzie to w nią nie wejdę. Tym bardziej, że panie w salonie prosiły o trzymanie wagi bo suknia jest na styk. Obiecałam im, że to żaden problem bo od lat mam stałą wagę i małą szansa, żeby cokolwiek się zmieniło. A ty proszę.... :(

kobieto nie patrz na modelki które składają się ze skóry i kości. kobieta ma mieć krągłości a nie figurę dziewczynki ;)

Gość iloveya2525
ślub za miesiąc - to jeśli to wszystko piszesz to prawda, to ja bym na twoim miejscu poszła zbadać sobie tarczycę bo a choroba objawia się tyciem itp. lola 3mam kciuki ;) mnie gubi to że zawsze mi się chce jeść wieczorem ;/ no i na orbitreku nudzi mi się straaasznie ;/ więc po tygodniu jadę już jak za karę...ale po 50min. jazdy schodzę taka mokra że aż ze mnie kapie, czyli działa :D

Gość iloveya2525
slub za miesiac - a pokaz swoja sukienkę :D i jeśli mogę wiedzieć to ile płaciłaś? bo ja nie mam pojęcia jak wygląda to wszystko cenowo, a za jakieś 2 miesiące idę czegoś szukać... Masz może jakieś rady? :D ps.sorry za lekkie odbicie od tematu :P

Gość ślub za miesiac
Kilka dni temu miałam badaną tarczycę. Wszystko ok. Przyczyna tycia nadal nieznana :(

Gość lola414
ślub za miesiac - kurde iloveya moze miec racje. zrob badania lepiej. no i pokaz sukienke :D chcemy zdjecie :D iloveya - hehe mam nadzieje ze osiagniemy upragniony cel :D od jutra zaczynam intensywne i regularne cwiczenia :D wierze ze damy rade :D hehe :D dobrze że dodałam ten temat bo samemu to tak nudno a tak to jest nas wiecej i śmieszniej ;) hehe :D

Gość lola414
ślub za miesiąc - to ja już nie wiem :/ kurcze nie mam pojecia co ci poradzic :/ kazda dziewczyna chce sie czuc piekna na wlasnym slubie ;) hmmm..... a moze zacznij sie wiecej ruszac przez ten miesiac co ? moze to pomoze ? przejazdzka rowerem ? spacer ? co o tym myslisz ? nie mowie zebys sie katowala ale moze troche wiecej ruchu pomoze?