Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość am el.sj

Milosc a pozadanie innych

Polecane posty

Gość am el.sj

jestem w zwiazku juz dwa lata, uklada nam sie jako tako, ale wiem, ze go kocham z nim chce ulozyc zycie, bo rozumiemy sie w wielu kwestiach, mamy super sex, nie wstydze sie przed nim niczego. czesto jednak sa klotnie- bo rzadko okazuje mi uczucia, nie walczy juz o mnie, bo sadzi ze mnie zdobyl itd itd.. ale mimo wszystko dalej jestesmy razem- bo jak to on stwierdzil- nie umiemy zyc bez siebie no ale... czesto mysle o innych facetach, ale jako tylko obiektach sexualnych. snie o innych- ale zawsze w tych snach do niczego nie dochodzi bo czuje ogromna presje i boje sie ze wyda sie romans.. i rezygnuje. i tak samo jest w zyciu- nie zdradzam bo nie chce go stracic ale z drugiej strony czesto o tym mysle.

Gość któśś
jaka znowu miłość :o facet może i zdradzi ale przynajmniej nie pidoli przez całe życie takich głupot.

Gość icetea111
Ale tak jest jak się jest w długim związku to może tak się zdażyć. Ja też jestem w związku 5 lat. Ale też mam nie raz głupie myśli. Jesteśmy tylko ludźmi. Nie zdradzam ale nie raz mam dziwne rozkminy;-)

Gość icetea111
*zdarzyć

Gość am el.sj
ale wiesz, ja to podniecenie odczuwam caly czas.. marzy mi sie taki niezobowiazujacy sex z przystojniakiem, wyobrazam sobie jego penisa i roznie sytuacje jak sie nim zabawiam :P i potem mamwyrzuty sumienia, ale co z tego? skoro i tak potem o tym mysle..