Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wdhdcbcccxx

jak wyglada wasz jadlospis?

Polecane posty

Gość wdhdcbcccxx

Co jecie? na obiady i kolacje? jakie produkty uwazacie za niezdrowe?

Gość dgfdgdggdgfg
warzywa owoce chude mieso przetworzonej zywnosci unikam jak moge i jestem zdrowy jak kon:D

No niestety ostatnie nie za zdrowo i jeszcze z ruchem nie najlepiej. Jestem szczupłej budowy, ale zauważyłam, że brzuszek mi rośnie i pojawił się cellulit na pośladkach, muszę się koniecznie za siebie wziąć i to od jutra! Przechodzę na dietę + aktywny tryb życia.

Obiad: mięso zwykle piersi kurczaka, ryż, makaron, warzywa na parze, szpinak, tarty, naleśniki słodkie/pikantne. Kombinuję wszelkie zapiekanki makaronowe - to lubię najbardziej. Kolacja: nie jem, bo obiad mam o późniejszej porze Niezdrowe to wiadomo: kebaby, pizza, zupki chińskie, dania z torebki czy gotowe dania ze słoików.

Gość hhhade
na śniadanie zazwyczaj kanapki z serem, pomidorem, rzeżuchą albo z rzodkiewką i szczypiorkiem, czasem z szynką na obiad zupa, ziemniaki z kotletem i fasolką szparagową, albo kalafiorem lub mizerią, mięso gotowane, pierogi domowe kolacja naleśniki np. ze świeżymi jagodami, z bananem, z dzemem domowej roboty, pierogi, pizza domowa, kopytka, kanapki, jajecznica, omlet, makaron z patelni z dodatkami pomiedzy posiłkami czesto podjadam ciastka albo czekoladę, owoce, warzywa