Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna_dobrych_chęci

Chłopak nie dba o zęby!

Polecane posty

"całe szczęście to tylko usuwanie kamienia więc nawet jak ci to zrobią "olewczo" to nic nie szkodzi. co innego leczenie, tam "olewczo" mogło by się skończyć słabo." dlatego nie odważyłabym się nigdy na jakąś plombę czy coś na nfz. robią jakiś badziew podobno, materiał gorysz, a kasa do kieszeni. jak byłam dzieciakiem to nam na fundusz robili lakowanie - to jest świetna rzecz, ja miałam dość wcześnie dolne stałe zęby i oni nam to zalepiali taką jakaś substancją, tak jak tutaj: http://www.anident.pl/lakowanie-zebow.html

"nieźle, w tym artykule o którym mówiłem było napisane chyba że 50 proc 18 latków w polsce nie ma już wszystkich zębów." to ci, którzy się biją pod dyskotekami :P

gdybym powiedział w domu ze chce miec wszystkie zdrowe zeby to by powiedzieli ze jestem lalusiem i mam jakies fanaberie poporstu u mnei w domu byl taki poglad ze takimi rzeczami sie nei powinno przejmowac bo zeby sie psuja jak boli to sie wyrywa i to jest normalne a mycie zebow i chodzenie do dentysty byloby postrzegane w duzym uproszczeniu jak robienie maseczki przez mezczyzne to samo tyczylo sie tez jedzenia czyli ze mozna sie najesc byle czym obny bylo tanio i nie ma co wybrzydzac to samo z ubraniami wiele rzeczy normalnych w innych domach u mnie bylo uwazana za niepotrzebne zbytki zostalem tak wychowany i chcialem w tym nasladowac rodzicow wrecz bylem dumny ze np boli mnei zab a ja nie narzekam i nie lece od razu do dentysty nigdy nie iwdzialem zeby tata albo mama myli zeby ja zaczelem dopiero jak poszedlem na studia pierwszego zeba wyrwal mi dentysta jak mialem 17 lat mama mi powiedziala tylko ze ona nie ma juz tylu i tylu zebow i to nei jest zaden problem tylko normalna kolei rzeczy po porstu wstyzielm sie dbac o siebie, o zdrowie jak ide do dentysty to mam poczucie ze robie cos niewlasciwego ze zbytnio sie przejmuje soba ze inni to widze i ze pomysla ze ja uwazam sie za kogos lepszego ze zalezy mi za bardzo na wygladzie

Gość koralinna
ludzie wyksztalceni, dobrze sytuowani, sa zwykle szcuzpli ,mlodo wygladaja , maja przyzoite zeby-a plebs , argines , biedota , odwrotnie-jakie wyksztalcenie maja twoji rodzice-szkola to dno bo nie uczy profilaktyki zdrowotnej-4 mln polakow nie myje zeboe- tylko 30% polakow myje sie codziennie -fatalne wskazniki

porpsotu to inne pokolenie moi rodzice szczegolnie mama ma specyfizne podejscie do zycia ale najgorsze jest to ze ona krytykuje kazdego kto ma inne podejscie i ja tym wszystkim przesiaklem moje idealne ja czyli takie do jakiego powinienem dazyc zeby byc dobrym bylo glownie oparte na pogladach mojej mamy probowalem do niego dazyc wiec proboawlem byc czlowiekeim ktory sie nie przejmuje swoimi zebami bo nie jest mo to do niczego potrzebne mam pomieszane wszystko w glowie

"ludzie wyksztalceni, dobrze sytuowani, sa zwykle szcuzpli" np grycanki :D no ale jak ktoś wypisuje takie bzdety to trudno żeby z nich nie szydzić. to właśnie bogate zachodnie społeczeństwa cierpią na plagę otyłości więc może z łaski swojej przestaniesz pieprzyć bzdury o "plebsie" ty jebany przygłupie.

Gość koralinna
porownaj celebrytow , aktorow , prezenterow itp jak oni wygladaj-przecietny facet polski to ktos w rodzaju Ferdka K.a nie adonis.

Gość a przeciętn amerykanin
to mówi płynnie literackim angielskim, myję zęby, ma 180 cm i właściwą wagę oraz doktorat i ubezpieczenie zdrowotne :classic_cool: Ale ty pierdolisz. :O🖐️ Jesteś jakiś ruski agent co ma wpędzać w kompleksy polski naród. % bydła jest zapewne taki sam na całym świeci :P

mogę ich porównać do rysia kalisza np. i co takie porównanie ma dać? rysio kalisz to plebs wg ciebie zjebany pustaku?

Gość koralinna
2/3 amerykanow ma nadwage lub otylosc-tez nie adonisy-ale chyba poziom szkol, profilaktyki zdrowotnej jest tam wiekszy

jak to, 2/3 społeczeństwa to "plebs"? coś już ci się pustaku zupełnie w pustym łbie zjebało.

Gość koralinna
stamtad przyszedl kult mlodosci , operacje platyczne sa tam tak jak w polsce -plombowanie zebow-szkoly maja tam super wyposazone sale sportowe itp-ale oni zra fastfudy , czipsy , chleja kole-i czesta sa monstrami otylymi

Gość koralinna
pspby slabo wyksztalcon ei malo zarabiajace-to chyba plebs a nie elita , pustaku?na szczycie sa milionerzy -a na danie -imigranci -co haruja za g..a pensje

Gość karolina ty się lecz
za durnej komuny to w każdej szkole był gabinet stomatologiczny. Pewnie jako gimbuska to nei pamiętasz wczesnych lat 90 jak to zmuszali do chodzenia w szkole do dentysty. Więc to raczej rosyjskie bagnety krzewiły u nas masową kulturę leczenia zębów.

znaczy plebsem, marginesem, biedotą. bo przecież absurdalnych teorii z twojego pustego jak murzyński bęben, łba, to: "ludzie wykształceni, dobrze sytuowani są zwykle szczupli".

Gość koralinna
zawsze chciałam być celebrytką ale skończyłam tylko trzy klasy szkoło podstawowej w Jaworznie, następnie udałam się, w wieku lat 18, do Warszawy w celu poszukiwania lepszego życia :classic_cool:

"pspby slabo wyksztalcon ei malo zarabiajace-to chyba plebs a nie elita" plebsem to ty jesteś. tak prymitywnej i ograniczonej szmaty jak ty to ze świecą szukać.

Gość koralinna
kto ma kase to zafunduje sobie i swoim dzieciom ladne zeby-a jak ktos nie ma kasy to o ladnych zebach moze tylko marzyc, czy stac was na aparat ortodontyczny za 20 tys?

Gość koralinna
tak pamietam , w minionym ustroju byly w szkolach gabinety stmatologiczne-to byl plus dodatni-teraz to dno-ale skoro politycy kretyny woja wpier..ić kupe forsy w stadiony i boiska to nc dziewnego

ale operacji mózgu sobie nie zafundujesz i jaką idiotką jesteś taką zdechniesz. i to też jest "plus dodatni".

Gość koralinna
o co ci chodzi /ja mowie tylko ze sluzba zdrowie szkolna i panstwowa to dno- a prywatna sporo kosztuje-

Gość to ze spoleczenstwo usa
jest bogate to wcale nie znaczy ze elity sa grube. To wlasnie ludzie biedniejsi obzeraja sie byle czym i nie dbaja o siebie. Mieszkam za granica i szczerze mowiac nie widzialam ani jednej otylej osoby, ktora ma prestizowa prace, dobre zarobki, jest swiadoma wlasnej wartosci, dba o cialo, itp. Gruby jest przede wszystkim zachodni plebs, poczynajac od leniwych nastolatek a konczac na ich tlustych matkach. Ostatnio byl artykul nt. tego ze dziewczyna nie miala jak pojechac do szpitala bo nie byla w stanie wyjsc z domu i trzeba bylo rozbijac sciane. Owszem, zdarzaja sie wyjatki,ale to tylko potwierdza regule.

chodzi mi o to że jesteś prostacką i prymitywną szmatą, i głupią w dodatku skoro jeszcze się nie zorientowałaś o co mi chodzi.

Gość koralinna
zobacz s e cennik uslug stomatologiczno-ortodontycznych -to zrozumiesz cze to dla osob dorbze zarabiaajcych jest tylko.

Gość koralinna
o co ci chodzi?a co moze masz szczeke pelna implantów/

każdy wasz post potwierdza tylko jedno: jesteście ograniczonymi, prymitywnymi kurwami które trzeba po tych tępych łbach napierdalać bo tylko tak można je nauczyć trochę szacunku do ludzi.

Gość koralinna
a ty kto?jasnie hrabia . z implantami?

a ta "zachodnia elita" to sobie odsysa z dup tyle tłuszczu że etiopię by na tym wykarmił więc jest niby "szczupła". już nie mówiąc o zatrudnianiu rozmaitych "osobistych trenerów" i innych takich.

wojciech mann, dorota wellman, katarzyna niezgoda - są znani, majętni i jakos od tego nie schudli.