Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UOOooooooono

Jak wywale wszystkie moje dokumenty -

Polecane posty

Gość UOOooooooono

I np napadne na bank w przykładowej holandi i mnie złapią to jak mnie zidentyfikują kim jestem. Będę milczał a policja nie ma moich odcisków

Gość UOOooooooono
Pójdę do więzienia jako bezimienny ? Dodam że nigdy nie wyrobiłem dowodu w pl ani nigdzie indziej

Gość mam nadzieje ze odwiedza Cie
byc moze pozna cie rodzina. a jesli bedziesz milczal doslownie to moze cie zamkna w psychiatryku? a na pewno policja ma jakies metody dotarcia kim jestes.

Nie kombinuj. Masz za mało wiedzy i sprytu aby to robić. Wnioskuję po twoim pytaniu. Zidentyfikują Cię w max kilka tygodni. Po drugie - nawet jak nie zidentyfikują, to i tak nie odpuszcza. Dostaniesz przez sąd tymczasowe nazwisko - tzw. NN. i tyle. I tak pójdziesz siedzieć.

Gość UOOooooooono
Nie mam rodziny :) to mój obecny cel zobaczę czy mnie zidentyfikują. Nigdy nie robiłem sobie zdjęć w ogóle nawet nie mam konta bankowego :P może nie zidentyfikują? Zamierzam tam milczeć, ile posiedze w psychiatryku?

W sumie jak Cię czytam, to może psychiatryk Co pomoże ... Wybacz, ale masz pomysły od czapy w których nie wiedzę żadnej korzyści dla Ciebie.

Gość UOOooooooono
A ja widzę wiele plusów min. Nie będę musiał iść do pracy, o nic się martwić, spać cały dzień, cały dzień na chaju w przypadku psychiatryka

Zamknąć Cię, być może trafisz na sadystycznego strażnika. Jak Cię zamkną w więzieniu - to być może Cię zgwałcą. Powiedz mi gdzie tu korzyść - utracisz wolność, zyskasz kłopoty? Wybacz, ale Twój plan jest głupi. Napisz proszę, gdzie uzyskasz korzyść?