Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrek..

Mam nóż na gardle .Czy moge tak powiedziec w agenci pracy.pomocy

Polecane posty

Jadę zaraz objechac agencie pracy .Stracilem prace w piatek .Rachunki zostaly do opłaty w piątek mam sprawę o alimenty .CZy Warto powiedziec to w agenci pracy że mam noz na gardle czy jakis inny pomysł .Potrzebuje pracy

Gość MonikaDddd26
nigdy radzę nie używać takiego argumentu, chyba, że idziesz po pomoc do fundacji charytatywnej. W agencji pracy, takich agentów interesują tylko twoje umiejętności i ile na tobie zarobią. Proste. Weź się po prostu jak najlepiej zareklamuj, powiedz, że możesz zacząć od razu, bo straciłeś pracę, a lubisz być produktywny. W żadnym razie nie staraj się brać na litość i nie pokazuj desperacji, tylko pokaż, że jesteś pracowity i palisz się do pracy. Litości i tak nie wzbudzisz takimi tekstami o nożu na gardle, co najwyżej niechęć.

Gość weqewewrwer
a co ich to obchodzi :(

Świetny argument! Ty jeszcze powiedz, że wyprowadziłeś się od mamusi i teraz brakuje ci na czynsz! Albo, że masz dużo kolegów i braknie wam piwa na codziennych imprezkach. Ludzie naprawdę stracili zdolność do myślenia... Porażka. :-(

A tak poza tym, to potrzebujesz nie pracy, tylko pieniędzy. Bo jeśli nalegasz że pracy, to dam ci roboty na 12 godzin dziennie, ale żadnych pieniędzy nie dostaniesz. Przecież szukasz pracy! :-D