Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ursp

Nie byłam podpisać sięw urzędzie pracy bo miałam rozmowe kwalifikacyjną

Polecane posty

Gość ursp

Byłam w czwartek, dzisiaj idę na drugi etap ale jak nie dostane tej pracy to moge miec potem problem w urzedzie. Czy powinnam wziac jakies zaswiadczenie od kolesia na rekrutacji ze bylam w tym dniu na rozmowie? Praca nie jest rzecz jasna znaleziona przez urzad tylko we wlasnym zakresie. Czy nie beda sie czepiali jak przyniose taki papierek?

Gość weqwweewe
ale ściema , urząd pracy pewnie czynny od 8 do 14 i cały czas miałaś rozmowę kwalifikacyjną? uwierz na słowo ,taj bajki nikt nie łyknie

Gość dfdegrdg
a czy rozmowa kwalifikacyjna trwala caly dzien od rana do 15?? buahaha

Gość ursp
w innym mieście. Nie zamierzam szukać pracy w mojej mieścince, a w Wrocku póki co się nie zamelduje bo nie mam gdzie

Gość taaaaaaaaaaaa po
bo rozmowy w sprawie pracy to trwa od 8 do 15 :classic_cool:🖐️ jasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość mehehehehehuhuhu
dziecko czy ty ludzi masz za debili czy jak?

Gość ursp
ło matko jakie ograniczone myślenie ;P. Nie mam i nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem pracy i nie zamierzam oddawać tego w ręce urzędu. Po prostu na okres szukania pracy po studiach potrzebne mi ubezpieczenie.

Gość mała20malina20
przykro mi, prawdopodobnie jesteś już skreślona z listy, jedyne co możesz zrobić to się zarejestrować jeszcze raz ale 3 miesiace masz przerwę, i tyle mi to nie było na rękę więc musiałam kombinować bo o staż się starałam :D

Gość mehehehehehuhuhu
to trzeba bylo urzad pracy telefonem uprzedzic o takim zdarzeniu a nie myslisz po. Co z ciebie za nabytek dla pracodawcy skoro prostych i logicznych rzeczy nie potrafisz ogarnąć

Gość ursp
spokojnie moge sobie przez 7 dni od niepojawienia się donieść usprawiedliwienie nieobecności. Jeżeli prawdziwy powód jest za mało "wiarygodny" - nie martw się. Mogłam być też na wyjeździe (też znalazłam przepis o tym, że mam do tego prawo), chora (no tu musiałabym jednak załatwić sobie jakiś papier). ależ się spinacie :D

Gość mała20malina20
niestety ten papier kosztuje 300 zł :) bo to jeszcze dni do tyłu ehhhh niestety trochę to kosztowało ;/

Gość siedembab
napisz o tzw. urlop albo wyznaczenie innego terminu podajac prawdziwy powód swojej nieobecności

Gość ursp
a mogę taki wniosek napisać po? Ależ kombinacji. Mogłam nie żałować tych 4 stówek i ubezpieczyć się dobrowolnie na ten okres ;/

Gość gfsdcxsz
i tak już cię wykreślili, więc nie masz się co martwić. trzeba było tam zadzwonić i uprzedzić 🖐️

Gość ursp
ojej, boje się ;].