Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merlin Czarodziej

Mam prośbę bo matek- Nie wychowujcie synów na porządnych mężczyzn bo sprawicie

Polecane posty

Gość Merlin Czarodziej

tylko, że będą samotni przez całe życie.

Gość kilpohhha
faceci nie sa porzadni-patrz skala przemocy wobec kobiet, czytals ksazke ciemna strona czlowieka?tam jest napisane ze kazdy facet to z natury morderca i gwałciciel

Gość vallimalla
autor-tej ksiazki pisze ze faceci sa zli z natury

Gość kobiety są jeszcze gorsze
bo krzywdzą poprzez uczucia. bawią się uczuciami jak im wygodnie, wykorzystują a gdy ktoś jest zbędny ranią i porzucają czyniąc człowieka nie zdolnym już do normalnego funkcjonowania wśród społeczeństwa

Gość brutalna prawwda
a tam pierdolicie. ja mam fajnego chlopaka juz przez dluzszy czas. porzadny, ale wyluzowany. mieszkamy za granica, ciesze sie, ze to nie POLAK! Jak przebywacie z polaczkami, to sie nie dziwie, ze wyciagacie takie wnioski. Polaczki to skurwysynki :)

Gość marcelina :::::
Całe szczęście ,że teściowa wychowała swojego syna na porządnego człowieka:)

Gość co ty pieprzysz
:-0 uczę szacunku do drugiego człowieka uczę zrozumienia uczę gotowania uczę sprzątania uczę szanowania pracy innych uczę okazywania uczuć uczę odróżniania dobra od zła Nie pokazuję wyidealizowanego świata pokazuję właściwy kierunek i przez to ma być mojemu dziecku w dorosłym życiu źle?? większej bzdury nie słyszałam :-O

Gość hjk
marcelina ::::: ,brutalna prawwda ile macie lat? zapewne 25+. Młodsze i dalsze pokolenia mają za przeproszeniem w dupie porządnych mężczyzn.

Gość ryftugyiuhoij
hahaha. nie musisz o to prosić! dzisiaj nie ma porządnych mężczyzn- matki spełniły Twoją prośbę już dużo wcześniej!

Gość Zgadzam sie z autorrem
ryftugyiuhoij Jeśli zrobiły to wcześniej to lepiej dla ich synów bo jako porządni byli by skazani dziś na samotność a jako CI nieporządni to mają spore szanse na kobietę.

Gość marcelina :::::
Jeśli mój mąż jest porządnym facetem ,na porządnego wychowa swojego syna:) A to juz jest Twój rocznik hjk:)

Gość ryftugyiuhoij
i dobrze. całe społeczeństwo jest po chuju, więc ludzie mogą spokojnie się parzyć! kolejne pokolenia będą jeszcze gorsze. A Tobie autorze- o ile rzeczywiście jesteś taki kryształowy- pozostaje długie, samotne życie (mi zresztą też) :)

Gość Merlin Czarodziej
ryftugyiuhoij i dobrze. całe społeczeństwo jest po ch*ju, więc ludzie mogą spokojnie się parzyć! kolejne pokolenia będą jeszcze gorsze. A Tobie autorze- o ile rzeczywiście jesteś taki kryształowy- pozostaje długie, samotne życie (mi zresztą też) Nie jestem kryształowy jak każdy mam jakieś wady ale wychowano mnie w zupełnie innych sposób i wpojono mi zupełnie inne zasady niż te którymi kierują się dziś młodzi ludzie czyt. moi rówieśnicy.

Gość ryftugyiuhoij
no i pięknie. mam Ci pogratulować? może kiedyś znajdziesz jakąś porządną dziewczynę. jeśli nie, to radosnego fapania do emerytury.

Gość vallikij
naukowcy twierdza ze w naturze mezczyzn jest gwalt , morderstwo i ludobojstwo-ksiazka ciemna strona czlowieka -michaela glighierego

Gość vallikij
nikomu nie mozna ufac ,swiat jest zly , ludzie sa zli- awiele bab tego nie rozumie i pada oferaoszustow matrymonialnych

Gość |Czy taka prawdziwa
porządność w życiu przeszkadza to ja nie wiem,ale to jest racja,uważajcie kogo sobie wyhodujecie,bo to się może obecnie bardzo dziwnie skończyć.

Gość |Czy taka prawdziwa
To jak mogło się poprzestawiać we łbie dziecku 20 lat temu np.od lania pasem w wieku 5-6 lat (rzecz powszechna w większości rodzin wtedy ) to mały pikuś w porównaniu z tym jakim może być przeciętny człowiek obecnie.Duże dziecko to mało powiedziane.Rezultat może przebić wszystko co się kojarzy z dziwnym człowiekiem.

Gość dgfhdgfdhfg
znam mnóstwo porządnych facetów, którym się dobrze w życiu wiedzie pod każdym względem. autorze nie dorabiaj głupich teorii do swojego nieudacznictwa i braku zainteresowania twoją osobą.

Gość vallkaja
dobrzy ludzie plci oboja -sa miazdeni prze zlych -tym zlym powodzi sie dobrze materialnie , maja stanowiska itp super bryki, wille -wlasciciel fabryki placi robotnicom 900 zl asam spi na kasie -gdzie tu prawo i spr/zli maja niestety lepiej

Gość onawi
ale kogo uwazacie za porzadnych a koga za zlych??? chama bym nie zniosla ale lubie jak facet nie daje sobie w kasze dmuchac.......

Gość vallkaja
czy prywaciarz -hotelarz , fabrykant itp -co wyzyskuje pracownikow za g..a pensje nie jest zlym czlowiekiem ?

Gość Zapewne masz na myśli
dgfhdgfdhfg "znam mnóstwo porządnych facetów, którym się dobrze w życiu wiedzie pod każdym względem. autorze nie dorabiaj głupich teorii do swojego nieudacznictwa i braku zainteresowania twoją osobą." .. mężczyzn ok 30 a ja skupiam się na młodym pokoleniu bo z niego pochodzę.