Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiam

kłucie jajnika

Polecane posty

Gość klaudiam

Cześć Dziwuszki:) mam pytanie kłuje mnie jajnik.. hmm lewy.. Czasem oba a czasem uciska mnie całe podbrzusze. dodam ze mam biały śluz i tak dziwnie miekką i ciasną pochwę wewnątrz.. dodam ze z tym uciskiem mialam juz tak w tamtym miesiacu i zaczeło się jakoś 2 tygodnie przed okresem. Czy to może być ciąża? czy ten biały śluz przed okresem jest normalny? a kłucie to ze stresu i bardziej na tle psychicznym że się sama nakręcam? Proszę Was o pomoc..

Gość klaudiam
nikt nic nie wie??? głównie chodzi mi o ten śluz czy to normalne.. Bo nigdy go nie obserwowałam:/

Wszystko zależy czy współżyłaś. Bo objawy ciążowe to są, ale czasem mogą być mylące.

Gość niuu
najczęściej objawy ciążowe są takie same jak na okres i dlatego łatwo sie zasugerować.

Gość klaudiam
tak wspołżyłam i nazwę to tak.. była mala awaria tzn moj chlopak doszedł i polaciało na moje wargi sromowe.. dalej nic nie bylo.. ostatni okres miałam 17 lipca a kochalam sie z facetem 4 sierpnia z tym ze mam nie regularny cykl wacha sie od 29 do 34 a nawet 35 dni.. wiec cięzko określić czy były to dni płodne..

Gość klaudiam
no i czy wogole może to być mozliwe ok 9-10 dni od domniemanego "zaplodnienia" ??

Gość klaudiam
halooo hallooo pomocy!:D

Gość niuu
A to znowu ty. Nie poznałam nicka. 9-10 dni od stosunku nie jest równoznaczne z 9-10 dni od zapłodnienia. Plemniki mogą poczekać kilka dni nawet w drogach rodnych jeśli są sprzyjające ku temu warunki. Jeśli wytrysk był na zewnątrz a nie w środku to jaka ciąża??

Gość klaudiam
no bo sie boje ze cos moglo spłynać albo że sama coś przeniosłam.. a jak to jest z tym śluzem przed okresem macie czasem taki biały jest go mało i sie nie lepi wogole

Gość niuu
śluz jak śluz różny bywał -i przy zwykłym cyklu i w ciąży. Powtórzę -zrób test po min. 2tyg. albo przejdź się na koniec tyg. na beta hcg z krwi. choć moim zdaniem niepotrzebnie panikujesz. A swoją drogą nie lepiej się zabezpieczać niż potem schizować?

Gość klaudiam
bralam tabletki, ale moj lekarz kazał mi brać prze pół roku i najlepiej robić później poł roku wczesniej.. chciałam do nich wrócić właśnie po tym okresie.. no nic na sobote planuje test zobaczymy:) Dziekuje za pomoc

Gość klaudiam
chodziło mi o poł roku przerwy:) no nic co ma byc to będzie. u mnie troche za wszesnie na dziecko.. studia chciała bym skonczyć.. więc trzymaj kciuki:)

Gość niuu
Bez sensu takie branie anty -pół roku brać, pół roku przerwy. Jakoś większość kobiet o wiele dłuzej bierze. Dziwne.