Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesientuztuz

jakie spodnie będą modne tej jesieni?

Polecane posty

Gość jesientuztuz

zastanawiam się rurki pod każdą postacią? jeans stecz skóra chociaż wolała bym coś nie tak kiczowatego hmm co wy o tym sądzicie:)

Gość ruda spod sklepu
materiałowe rurki w kolorze khaki i bordowym

Gość anka łowiczanka
http://allegro.pl/lee-avon-biodrowki-szwedy-36-s-jeansowe-27-30-hit-i2585748303.html?source=oo ja sobie takie zakupiłam, od kilku lat na rynku sprzedają się rurki, a ja ich nienawidzę. inne spodnie jest mi ostatnio trudni gdziekolwiek dostać, no ale allegro zawsze ma coś innego. PONOĆ MODA WRACA NA ROZSZERZANE SPODNIE DZWONY SZWEDY ITP. MI SIĘ TO PODOBA I W TYM BĘDĘ CHODZIĆ, CO MI PASUJE. Nie idę za modą, tylko za swoją figurą, bo prosiaków w leginsach i rurkach ludzie mają już dość na ulicach. Ja mam za grube łydki by coś takiego nosić.

Gość Kurka Wodnaaaaa
SZWEDU pogrubiaja ale za todzowny sa idealne i fakt faktem powracaja do lask:D Co m,yslicie o legginsach?

Iwan Wozmij Wóda Jebie-W-Denko - dżins jest dla obu płci a facet w skórzanych spodniach wyglądałby jak ciota

Gość pietruchaa
A co z leginsami takimi jakimis fajnymi kolorowymi we wzorki itp.?? Ja uwielbiam takie tylko ciężko takie u nas dostać!

Gość anka łowiczanka
legginsy.... zbyt obcisłe, nie lubię takich rzeczy, bo to nie mój gust, a poza tym ile można łazić w tym...