Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomóżmy Julce

Lekarze dają Julce kilka mies. życia. Ufundujmy jej leczenie!

Polecane posty

Gość dsdsfdg
nie mam na chleb a komus bede fundowac, chyba zwariowalas

Gość wiesz jak koncza takie
cos strasznego :( przewincie do 1:22

Gość dhfjshbsj
A ja wpłacę cokolwiek, choć też mi się nie przelewa o te kilka złotych nie zbiednieję. Gdyby tak każdy wpłacił choćby po 0,50 groszy, udałoby się pomóc tej dziewczynce.

Gość Forlornnneen
jestem egoistom,nie pomagam bo nikt nie pomogl mnie! dbam o wlasne dobra i potrzeby

Gość Forlornnneen
ja miala bym dac 50 gr? ja w portfelu mam marnr 62 grosze:P

Gość dhfjshbsj
A kogo to obchodzi ile masz w portfelu? :P Jesteś egoistką i sobie nią bądź. Nie interesują cię inni, i innych ty też nie interesujesz. Idź zaszalej za swoje 62 grosze :D

Gość Messi ! I you
To smutno ! Trochę smutno jest słyszeć , że jej tak mało zostało życia ! Jak byś mógł powiedzieć albo ktoś inny ile mniej więcej powinnam tam dać ?! Kurde , ale nigdy nie słyszałam o takim programie telewizyjnym xd. Taak mi żal Julci dlatego dam trochę ! Ale nie obiecuje milionów :). Trzymaj się Julciu !

Gość Rajnold 1934
Pomożecie jej a potem wyrośnie z niej kolejna prostytutka i bedzie stała na ukraińskiej wylotówce :D

Gość dfbsdhghsavlgj
>>Rajnold 1934 "Pomożecie jej a potem wyrośnie z niej kolejna prostytutka i bedzie stała na ukraińskiej wylotówce" Ty wiesz najlepiej, bo po kimś z rodziny tak wnioskujesz :D

Gość kaszalot_spod_młyna
podnoszę :) ja tam wpłacę kilka złotych :) nie zbiednieję :P

Gość kaszalot_spod_młyna
>>Jezus2: "Nie jest mi szkoda ludzi, mam w nich wyj**ane za to co robią zwierzetom" Na prawdę? Powiększ więc swoje horyzonty i wyburz budynek z naprzeciwka, z tym że koniecznie musisz znajdować się osobiście w tym budynku, który będziesz wyburzał :D Może jesteś ślepy, ale ta dziewczynka nie czyni krzywdy zwierzętom, wręcz nawet z babcią hodują zwierzęta, o które się troszczą :) Kozy dają dobre i pożywne mleko i taka to symbioza, że one troszczą się o kozy a w zamian dostają mleko od kóz :)

Gość lalalalalaaaaaaaa
A ja przelałam właśnie 20 zł i nie zbiednieję.Po prostu zjem w miesiacu jedną pizzę mniej ;)

Gość kaszalot_spod_młyna
>>lalalalalaaaaaaaa: "A ja przelałam właśnie 20 zł i nie zbiednieję.Po prostu zjem w miesiacu jedną pizzę mniej" I otóż to :D Ja na przykład wypalę dwie paczki papierosów mniej :D I na tym polega to, że można dołożyć ziarenko pomocy, które ratuje czyjeś życie, tym samym oszczędzając zdrowie własne. Jak kto woli i jak kto co widzi. Jednak jeśli ktoś nie chce pomóc, powinien ten wątek pominąć :) Można pomóc tej dziewczynce nawet zamieszczając linki na popularnych portalach społecznościowych, bo o ile ktoś nie może wpłacić, może ktoś ze znajomych będzie mógł :) Ziarnko do ziarna aż zbierze się miarka :D

Gość kjfbksasfdkjsb
up

Gość kiolpkjjasad
dzialolnosc charytatywna jest dla bogaczy to ich kaprys-a moz e ojciec wlasciciel pewnego radia co ma geotermy sypnalby kase

Gość kjfbksasfdkjsb
>>kiolpkjjasad: "dzialolnosc charytatywna jest dla bogaczy to ich kaprys-a moz e ojciec wlasciciel pewnego radia co ma geotermy sypnalby kase" Ten od geoterm nie sypie nikomu oprócz sobie. Działalność charytatywna tylko dla bogaczy... może dla zakładających te działalności, bo największy wysyp fundacji jest wśród bogaczy (chyba mają zbyt duże wyrzuty sumienia i charytatywnie je uspokajają), ale "Czerwony Krzyż" istnieje już od dekad i zdają raporty roczne, które są oficjalnie dostępne w necie, a imienna pomoc ze wskazaniem trafia tam, gdzie powinna :) Czerwony Krzyż robił przed laty i robi kawał dobrej roboty w kwestii pomocy w różny sposób, nie tylko finansowy :) Lubię Czerwony Krzyż, choć aktualnie mało się o nim słyszy :)

Gość didżejsridżej
do góry :D up up

Gość łlkassdkfnanfn
up up up up up

Gość vallkaja
bogacze -jesli juz cos robia charytatywnie -to tylko dla reklamy , rozglosu , dobrej opinii- w ich szczerosc jakos nie wierze

Gość poniedziałkowe didżełe
też wpłaciłam 20 zł. tylko tyle teraz mogę :(