Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kozlica

lepiej pracowac za...

Polecane posty

Gość już nie ma na co czekać
A ile by było tej kuroniówki i co na to mąż?

Gość kozlica
A na co mi wiecej ciuchow? Tyle co mam do chodzenia mi wystarczy. W zyciu trzeba miec wszystkiego po trochiu, zeby poczuc smak, a nie cala wyplata na szmaty. Po lumpeksach nie chodze, bo sie brzydze. Kiedys kupalam se tam bluzkie bo mnie kolezanka zabrala, ale nigdy jej nie zalozylam,bo mnie brzydzila.

ja ci powiem dobra gospodyni to na wszystko znajdzie czas,ja tez pracuje ,zakupy ,posprzatane poprane,obiad zawsze z dwoch dan i jeszcze mam czas dla siebie i dziecka.LICZY SIE DOBRA ORGANIZACJA :len jestes i tyle ,ludzie walcza o prace a ty sie zwalniac chcesz

Gość kiolpkjjasad
chyba nikt by sie nie trzymakll zebani i pazurami nedznie platnej pracy fizycznej -vide wyzysk w super i hipermarketach

Gość kozlica
To ile Ty godzin pracujesz, jak ty tyle rzeczy zrobisz po pracy? Ja tylko psu wody naleje, trochie przed komputerem na kafeterii I spac, a zeby chalupe posprzatac to musze dzien wolny brac

Gość kozlica
Ja tam wole nic nie robic, niz dorabiac kogos za pol darmo. Wiecie czemu tak jest? Bo nikt sie nie buntuje, prawie kazdy bierze to co daja, bo dobre I te pare zlotcyh. A gowno prawda, gdyby tak kazdy odmowil, to nie bylo by komu pracowac za grosze, wiec albo pracodawcy sami by se pracowali, albo dali wieksza stawke.

Gość do autorkiiiiiiiiii..
Czyli jakies trzysta miesiecznie na ciuchy.?? a nie mozesz chodzic w tych samych ciuchach nastepnego miesiaca? rozumiem, na poczatku trza sie zaopatrzec w kilka zestawow ubran do pracy,ale pozniej? po 2-3 miesiacach masz juz pelna garderobe podszyw

Gość kozlica
Ale moze konczysz o 16, a ja w domu jestem o 19.

Gość kozlica
Do tej od tych ciuchow: jak kupuje cos nowego to stare idzie w odstawke, a co ty myslisz, ze za trzysta to ile ja tych ciuchow nakupuje? Marne spodnie, bluzka I buty, ewentualnie jeszcze jedna bluzka, albo bielizna I kasy ni ma. Ciagle sie cos kupuje I ciagle sie cos chowa co stare. Z reszta tanie rzeczy szybko sie niszcza.

Gość kozlica
Oplaty 1500 teraz na zime wegiel 1000, zycie 1500, ciagle sie cos remontuje tez kasa leci. I jak tu zyc za takie grosze?

"jak kupuje cos nowego to stare idzie w odstawke" moze lepiej szanuj stare by nie trza bylo wymieniac garderoby co chwile? albo kupuj na przecach,tudziez tansze a wciaz eleganckie rzeczy, no nie mow,ze szef ci w metki zaglada co gdzie kupilas,po prostu masz wygladac schludnie i tyle.. dziwnie malo ci placa, co to za sklep? moze prada? :classic_cool:

Gość ywetyewq
jednego nie rozumiem, bo ty rozwazasz rezygnację z pracy a nie szukanie nowej. Więc problem nie tkwi z zarobkach... jak prac nie odpowiada to się szuka nowej do skutku

w tesco na kasie zarabia sie wiecej i nie trza byc "ladnie ubranym" - zmien prace. proste.

Gość kozlica
Probowalam oszczedzic na jedzeniu, ale tez sie nie da.

Gość kozlica
Nie mowie ze wszystkie stare ciuchy ida w odstaqwke, tylko te najstarsze, najbardziej zjechane itp. Spodni mam obecnie chodliwych 3 pary materialowych I 3 jeansowych, gdzie w jeansach nie chodze latem.

Gość eedeefeeeeeeeeeee
zamiast fast fooda mozesz sobie zrobic kanapke, wziac jablko czy pomarancze albo kupic jogurt i musli, zdrowiej bedzie i taniej.............:O

Gość eedeefeeeeeeeeeee
szukasz tu potwierdzenia, ze świat jest nieuczciwy, że pracodawca to oszust, a Ty biedna pracujesz za niewolniczą kasę i to ich wina, nie Twoja, i że powinnas rzucic prace by się nie hańbić i upokażąć? leń :O

Gość kozlica
Problem tkwi w zarobkach, bo za takie pieniadze mi sie nie oplaca tu uzerac. Trace zdrowie przez te baby, a kasy wcale nie przybywa.

Gość kozlica
Eeee deeee tak wlasnie szukam tutej potwierdzenia, jest tak jak mowisz.E

Gość kozlica
I to jest wlasnie sprawiedliwosc, ja zamiast zarabiac ekskluzywne pieniadze, bo ciuchi drogie, to placa gowno, a te co siedza na kasie w biedronce maja ze 4 tys. I co to za sprawiedliwosc?

Gość eedeefeeeeeeeeeee
Zmien prace. Szukaj.

Gość kozlica
Na jako mam zmienic? Na kasjerkie nie pojde. Wole isc na bezrobocie. Panstwo mi bedzie dawac kase. A potem znajde prace, zaciaze, wezme macierzynskie itd. I jakos zleci zycie. Potem opieka, karitas.

Gość ywetyewq
to idz i przestań juz pierdolic, nawiedzona kozo. Kogo to w ogóle obchodzi, totalnie głupia jestes....

Gość już nie ma na co czekać
no właśnie...a dlaczego teraz nie zaciążysz?

Gość kozlica
A nie wiem, nie myslalam o tym. Dawcy nie ma.

Gość kiolpkjjasad
kozlico-skad ci sie wzielo ze w biedronce zarabia sie 4 tys=-jesli juz to moz ej akis kierownik.matka kolezanki tam tyrala za 1, 2 tys-wyzysk straszny -znalazla se cos letszego i lepiej platnego-masz aracje ze nie chcesz pracowac dla skur ..li co ci placa nedzny tysiak, oni gnoja i wyzyskuja pracownikow-a sami maja wypasione bryki-wille itp, dobrze ze masz pracujacego faceta -razem latwieuj

Gość ywetyewq
na poprzedniej stronie pisałas debilko że masz męża. Wymyśl lepsze bzdury

Gość ajajakskskswkwiw
150 zł na jedzenie to co ty jesz suche bułki