Czarodziejka_Z_Ksiezyca 0 Napisano Sierpień 13, 2012 Co wejdę na jakąś stronę w internecie, to porady odnośnie pielęgnacji świeżego tatuażu są inne. Ja się stosowałam do tych, które dał mi tatuażysta (myć mydłem antybakteryjnym co godzinę i smarować alantanem maścią; na noc/na dwór umyty z maścią pod folią przez z 3dni. Łącznie 7 dni smarowania). Strasznie mi wyblakł; jak patrzę na wzór i na to, co mam na ręce, to mi się płakać chce. Potrzebuję więc konkretnej, sprawdzonej porady. Tatuaż muszę poprawić... Miał ktoś tak, że trzyma się wyrazisty i nie wyblakły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzelkaa154@gmail.com Napisano Styczeń 6, 2013 p.s skoro Ci wyblakl, to mialas za plytko zrobiony, ja mialam dosc gleboko dlatego tez i pewnie mam wyrazisty. z drugiej strony, jak za gleboko bedzie to zrobi Ci sie blizna ;)) masz wiecej pytan lub jak trzeba cos wytlumaczyc to pisz na e-mail ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OliwiaKarska Napisano Grudzień 12, 2017 Ja nie używałam tej maści , która została tu wspomniana . Ja po zrobieniu tatuażu używałam w zupełnie naturalny kosmetyk . Zresztą wiele cennych wskazówek jak dbać o świezy tatuaż znajdziesz tutaj ;) http://blog.loveink.pl/jak-dbac-o-swiezy-tatuaz/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Noteskowa88 Napisano Październik 2, 2018 Bardzo wazne jest to czym smarujecie ten tatuaż. Jak na samym początku o niego dbacie itd. Co do kosmetyku jakim sie powinno pielegnować, to z mojej strony bardzo polecam Tattoo Butter Loveink. Jest to kosmetyk o składzie wegańskim, zawiera w sobie mieszaninę masel w tym shea oraz oleju kokosowego. i na dodatek pięknie pachnie papają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olinkaas Napisano Lipiec 5, 2019 smarowalam tym co polecil tatuazysta, octenicare + octenisept, lepsze leki niz jakies cuda niewiadomo skad. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fynka Napisano Lipiec 5, 2019 tez raczej polecam uzywanie sprawdzonych lekow octenicare to ten od firmy z octeniseptu, tatuaz to rana warto o tym nie zapominac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amarelka Napisano Lipiec 5, 2019 octenicare + octenisept, dobry komplet na rane, obojetnie co się zatniesz w domu, wszedzie pomaga, mozna nawet dla malych dzieci bo u nas ciagle rozwalone kolana są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach