Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka_twojego_meza

Być kochanką Twojego męża

Polecane posty

Jak to jest być kochanką żonatego faceta? Jakie macie z tym wspomnienia/skojarzenia. Mnie bawi to jak idzie taka przeciętna babka w moim wieku, myśli że jest lepsza ode mnie, lepiej ubrana i pomalowana. Jest szczęśliwa bo zdaje sobie sprawę z tego, że ma kochającego faceta. A ja powstrzymuje się od śmiechu na jej widok. Naiwna.. To co myśli to stek bzdur.. Bo kiedy jej mąż mówi, że jedzie do pracy i później wróci zatrzymuje się u mnie. Kocha się namiętnie i prawi komplementy nie myśląc wcale o swojej naiwnej i durnej żonie.

Gość uuuuuuuulalalala..
bo ona jest lepsza od ciebie, ona jest Żoną a ty jesteś ku r w ą

Gość wredniucha
po czym ubiera się i pędzi do swojej żony, oddaje jej całą wypłatę, żeby miała na te ciuszki i kosmetyki, za wszystkie pieniądze, które ukradnie z firmy kupuje działki na jej nazwisko- a ona pozwala mu sie za to czasem bzyknąć - bilans i tak na twoją niekorzyść - jak ona sie o was dowie - ty zostajesz z niczym (o pardon - zostajesz z opinią koorewki), a ona zostaje z nim i jego kasą

wredniucha - pomyliłaś typ kochanka ze swoim chyba. Bo ten.. może i pędzi. Pieniądze każdy ma swoje, nie kupuje działek bo mieszka u teściów.. Ona zostaje z błędnym poczuciem, że go ma- a on wcale nie jest jej. Po co miałby pieprzyć się na boku przez 4 lata? pijany kierowca- zazdrościsz, bo twoich przepoconych to by nawet zwykła qrwa nie chciała nawet za parę stów.

Ale dlaczego wychodzisz z założenia, ze ktoś ci czegoś zazdrości? I konkretnie czego?

Gość a dlaczego chwalisz sie
na anonimowym forum w necie? Idz na calosc! Opowiedz o tym sasiadom i znajomym. Twoim, jak i owej pary.

Gość cxcvcvxcvcv
Ok, już śpieszę, żeby wyjaśnić rolę kochanki. Kochanka ma być dziwką, którą facet zerżnie jak tylko chce - bo jej nie kocha. Nie będzie miał oporów robić z nią tego, czego nie robi z żoną (przez szacunek a może i miłość do niej). Porucha, wyjdzie, i prowadzi normalne życie u boku żony i dzieci. Ale worek na spermę jest zawsze przydatny, tym bardziej darmowy

Gość retretryty
twoj on tez nie jest qurwo :D poza tym super musi byc uczucie, ze on pieprzy i ciebie i ją... zazdroszcze wprost :d

fuj, mnie tam żal kochanek- bo z pełną świadomością uprawiaja seks z gosciem, który robi to z drugą kobieta- swoją żoną. Tak patrząc to zona ma lepiej, przynajmniej nie ma tej świadomosci :)

Gość bag of bones
Co to ma za znaczenie, ze 4 lata?Naiwna jestes. Pewnie masz 20 latek. Inaczej tylko niedorozwoj umyslowy Cie tlumaczy.

Gość wredniucha
pewnie, że żona go MA - wzięła go do siebie - on niczego nie mógł jej zaproponować bo to zwykły golas, a że czasem urywa się ze smyczy... - cóż, prawie każdy pies tak robi- czasem urywa się na suki.