Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻurawiaMama

Ja kontra jego była partnerka- doradźcie

Polecane posty

Gość czyli co
No to jak sprawy lozkowe byly nieteges to nie ma problemu. Ale swoja droga byc z kims 5 lat i nie byc zadowolonym z sexsu? Facet cos kreci.

Gość weronikv
To tym bardziej,jak w łóżku się nie dogadywali to klapa po całości. Na pewno do niej nie wróci.

Gość Kolospod latarnii
" No to jak sprawy lozkowe byly nieteges to nie ma problemu..." po 5 latach ??? i dopiero wtedy zauwazyl?? moze dziewczyna miala KRYZYS i wiem co mowie bo w pewnym momencie może to spotkac każdego... kwetsia tylko tego ze trezba sie wtedy wspierac.!!!

Gość czyli co
Ale to, ze ich wspolne pozycie sie nie ukladalo nie przesadza o tym, ze dziewczyna nie ma nikogo nowego, moze po prostu Twoj facet byl kiepski?

Gość weronikv
Był z nią pewnie tyle lat,bo jak pisałaś miała miły charakter...ale jednak sprawy łóżkowe wygrały i tak działają co odbiło się na związku. Facet tylko ze względu na sex kończy z kobietą..Tak że mówcie co chcecie. Potem zwala że niby o co innego chodziło. Pewnie nie była atrakcyjna w łóżku lub mało wysportowana :-D

Gość czyli co
5 lat razem, tylko dlatego, ze byla mila? Weronika zlituj sie to jakis wymoczek musi byc a nie facet.

Gość a ty jestes
,,ale w koncu sie wycofala bez slowa! a tak zapewniała ze go kocha! po prostu znikla i zabronila mu sie z nia kontakowac, ze nie zyczy sobie , i zeby o niej zapomnial.. t'' zrobiłabym dokładnie to samo A co miała robic, błagać, żeby z nią został? Błagać, zeby nie odchodził do innej? Trzymać na smyczy? Ja też zabroniłabym facetowi się do mnie odzywać bo tak łatwiej byłoby mi zapomniec. Skoro on praktycznie i tak już był z Tobą ale jeszcze się wahał to ona po prostu pomogła mu podjąć decyzję. Nie wszystkie kobiety płaszczą się przed facetami, nawet gdy mocno kochają. Lepiej zniknąć z jego życia, udawać że nic się stało i układać sobie swoje życie na nowo niż czekać na faceta który zdradził, czekać w niepewności czy on wróci czy nie. Pewnie, że zrywanie kontaktu z kimś kogo się kochało jest bolesne ale rany szybciej się zagoją jeśli nie będzie wiedziała nic o jego obecnym zyciu i partnerce.

Gość Facet to nie jest trofeum
Facet to taki "cud", ze trzeba kilka razy w tygodniu chodzic na silownie, zeby byc wysportowana i inna dziewczyna go nie "wywalczyla". Co to jakies zawody sa? ;) Chce to pojdzie do innej. Jeszcze bys chciala, zeby byla "walczyla" a ty bys sie lepiej poczula? Ona woli te "walke" przeznaczyc na kogos lub cos innego.

Gość czyli co
Bo gdyby dziewczyna walczyla, sprawiala problemy to zawsze mozna by mowic o niej jako o wariatce, idiotce itd, a tu prosze, nie mozna

Gość weronikv
Dlatego piszę wam nie błagała go ,bo nie widziała u niego szans,a debilką nie była aby błagać ,tylko nie zrównoważona psychicznie by zawracała komuś głowę.To takie dziwne? Więc skoro zniknęła to znaczy że wie że nie ma jakiejkolwiek nadziei i po co się poniżać? zdrowy normalny człowiek by tak zrobił. Więc autorka ma tu pewność ,że to on ja odrzucił i nie wróci na 100% do byłej. Zresztą głupi by był do staroci wracać,nową niech znajdzie jak coś :-p

Gość weronikv jesteś głupia czy
tylko udajesz? To prawda, ze dla faceta sprawy łóżkowe są ważne ale wątpię zeby był 5 lat z kims z kim nie było mu dobrze. Wiec nie szukajcie na siłę tutaj problemu. A autorka czuje się zagrożona więc chyba to nie do końca tak, ze facet o byłej zapomniał, coś musi być na rzeczy. Gdyby faktycznie był taki zakochany w autorce to ona nie musiałaby się porównywać i wypisywać tematów ,,ja kontra tamta'', bo byłaby na 100% pewna że już nie ma żadnej TAMTEJ...

Gość eheee
z calej wypowiedzi to zdanie jest ciekawe: Boje sie ze ot tylko tak na chwile-choć minęło juz kilka miesięcy i że za jakiś czas sobie o nim znowu przypomni, ze będzie chciała wrocic. skoro od paru miesięcy jej nie ma to ona samoistnie nie wróci, coś kręcisz, mam wrazenie, że wyniuchałaś coś u swojego faceta, jakis sentyment do niej czy żal za nią i teraz srasz w majty, bo po tych paru miesiącach może jego oświeciło, może zobaczył, że dziecko to obowiązek, nieznośne i tak dalej, może zobaczył, ze nie jesteś od niej wcale lepsza (najwyzej w lozku) i gdzies tam podswiadomie to czujesz więc boisz się, ze on sam zacznie szukac z nia kontaktu a ona ulegnie i beda chcieli do siebie wracać ..

Gość weronikv
kochana na pewno jestem mądrzejsza od ciebie. Wczesniej miałam swoje przeżycia,mam znajomych co dużo przeżyli i pamiętaj wszystko toczy się wokół sexu. :-) Wierz lub nie!! Sama byłam z partnerem 4 lata bo był dobry,potem żal mi go było zostawić a i w końcu pękło, ZOSTAWIŁAM ,mysle że i tak długo wytrzymałam i męczyłam sie w tym,teraz wiem że sex jest ważny mam partnera 6 lat i jest nam zajebiście:-) I dzięki temu układa nam sie w normalnych relacjach:-)

Gość weronikv
A i dodam kobieta która ma dziecko zawsze czuje się gorszą i to nie jest Mit,stąd autorki kompleksy :-p

Gość czyli co
A i dodam kobieta która ma dziecko zawsze czuje się gorszą i to nie jest Mit,stąd autorki kompleksy No weronika Ty wcale nie udajesz Ty jestes tak glupia.

Gość weronikv
Ty za to nie masz w temacie nic do powiedzenia :-p zatkało kakao czy jak? Rozumiem facet cie zostawił i do tego masz dziecko :-( no to nie moja wina nie wyżywaj się na mnie kochana :-)

Gość weronikv
A co do mojej głupoty oj tak jestem głupia,bo dyskutuję z prymitywem :-) autorki już nie ma więc uciekam. A tobie jak się nudzi to dam ci zagadkę na noc ile to jest 3x8+5-2= dałam juz TOBIE zajęcie ,a ja tym czasem lecę się przytulić do mojego misiaczka.dobranoc

Gość czyli co
misiaczka???? Misiaczki to mialam jak bylam mala dziewczynka.

Gość euforbia
weronikv potwierdzam, ze jesteś głupia tyle lat w związkach, a rozumek jak u gimnazjalistki (przepraszam gimnazjalistki, ze je obrażam)

Gość wlasnie tak a
a potem tematy "ale ja glui jestem mialem fajna laske a zamienilem ja na mamuske" jak to odkrecic? :D

Gość znajomiznajomych___
Moj obecny partner tez zostawil swoja dlugoletnia dziewczyne dla mnie, praktycznie w ciagu paru dni. wiem ze bardzo to przezyla. dzis juz chyba sie nie odzywa, nie dzwoni i nie pisze (chociaz nie jestem pewna bo nie interesuje sie telefonem partnera. wiem ze zaczela intensywnie spotykac sie z ich wspolnymi znajomymi. :)

Do Autorki ! Przepraszam z góry za słownictwo, ale uważam że jesteś tępą strzałą. Ludzie Ci tu piszą,że dziewczyna ma dume i zna swoją wartość a Ty w kółko jedno i to samo. Może Ty byś chciała,zeby się ona poniżała? nie mierz wszystkich swoją miarą. A on zrozumie co stracił.....bo niestety, ale takie zwiazki na siłę, jak Ty go usidliłaś na dłuższą metę nie mają sensu... A Tobie powiedział,ze nie układało sie w łóżku, a co miał Ci powiedzieć?nie znasz facetów? każdy Ci tak powie jak tylko chce laske przelecieć. Żal mi tylko Twojego dziecka....

Gość tacy ludzie jak ty
to oblesne hieny , zrobiłaś sobie bękarta i wpierdalasz w opieke nad nim obcego faceta ? jesteś jebnięta , z całego serca ci życze aby znalazła się inna kurwa twojego pokroju i zrobiła z tym pajacem to samo!

ale z ciebie małpa! odbijać komuś faceta! skorzystałaś z tego, że mieli chwilowy kryzys i o! a gdzie ojciec twojego dziecka puszczalska krowo!? szukałaś tatusia dla dziecka i odskoczni dla siebie? małpa! mam nadzieje, że to się zemści na tobie!!!

Gość xvvzxxzvvxzvxzvzxvxz
walczylas-chcę,abyś wiedziala co to znaczy kogos stracic:(

Gość aj ja jaj
Ale sie na dziewczynie wyzywacie, a facet to co niewinny, zmusila go przywiazala i zmusila, dajcie spokoj.

Gość ŻurawiaMama
Seks jest ważny skoro ona nie potrafiła go zadowolić, to jej problem.Odszedł i dobrze zrobił- u mnie nie narzeka. Ale takie kobiety wcześniej czy później sobie przypominają o byłych. Ona miała przy nim dobrze - w końcu zatęskni za wygodnym życiem i facetem, na każde skinienie

Gość Specjalista ds. rent i paczek
facet który raz porzuca kobietę dla innej, zrobi to i drugi raz. Ot prosta logika. Więc pewno i Ciebie to czeka. Ale nie będziesz mogła nikomu mieć tego za złe, bo przecież ktoś też będzie mocno o niego walczył, bardzo kochał i będą tworzyli zgraną parę, prawda Autorko?

Gość pomarańczlala
@ŻurawiaMama Bądź tak miła i powiedz, na czym polegała ta Twoja "walka"? :)

Gość Żurawia Mama
jak to na czym polegała? Pokazałam mu ze on dla mnie jest ważny-nie ma we mnie tej oschłości która miała jego była, ja go nie odtrącałam, pragnełam go takim jakim jest i uwielbiałam i nadal uwielbiam sie z nim kochać. U mnie znalazł ciepło którego u byłej nie miał... to mało ?