Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariusz czemu kłamiesz?

dlaczego on kłamie?

Polecane posty

Znamy się z kolegą 4 lata. Moja przyjaciółka wiele razy powtarzała mi,że on kłamie...wymyśla sobie różne historie i opowiada nowo poznanym znajomym. Od jakiegoś czasu zaczęłam się przyglądać całej sprawie i okazało się,że przyjaciółka miała rację. Wczoraj byliśmy na tej samej imprezie i słyszałam jak mówił do paru osób jaki to on jest... " od 4 lat pracuję w zarządzaniu nieruchomościami... paliłem zioło z butli... mieszkam sam... piję dość często... " kur****wa ...(przepraszam za to ,ale mnie wkur*****wia takie jego gadanie). On po prostu kłamie jak najęty. Wiem ,bo go znam i wiem,że nie pracuje nigdzie, nigdy nie palił zioła, mieszka z rodzicami i nie pije ,bo jakby przyszedł do domu najebany jak dzika świnia ,to rodzice by go pognali . Więc po jakiego wała on kłamie? Po co sobie wymyśla takie historyjki? Nie cierpię kłamców i zaczynam żałować,że go poznałam.

Gość wredniucha
na świecie 3/4 takich bajkopisarzy!!!

Gość alicjaaviala
Kazdy facet to kłamca. Nie ma normalnych facetów na tym swiecie.Wszyscy kłamią! Jak jest kobieta oki i spotyka faceta,a on ja tylko kłamie i oszukuje,to pozniej taka kobieta zaczyna nienawidzić za te kłamstwa faceta i żeby się zemścić na gnoju równiez zaczyna kłamać. Faceci to kłamcy musisz się z tym pogodzić :)

Gość polkahaha
klamie wymysla bo chce sie przypodobac towarzystwu. chce sam siebie dowartosciowac takimi historyjkami wyssanymi z palca a w rzeczywistosci jest zwyklym szaraczkiem.

Mój kumpel ma tak od dzieciństwa. Chyba za bardzo chce być lubiany. Dużo ludzi tak robi, inaczej są nudni po prostu.

Gość u mnie to samo jest
znajomy tez klamie. z taka roznica ze on to robi w necie. wymysla sobie ze jest grubo po 20-stce (a tak naprawde ma 16 lat) -pisze do ludzi ze pracuje za granica:D -codziennie balanguje z kolegami -wyrywa panny -pije na potege -pali nieograniczone ilosci marichuany takie bajki sobie wymysla ze nie wiadomo czy smiac sie z tego czy plakac.. a jak kiedys go chcialam zaprosic do siebie to wymyslil sobie,ze musi jechac do chorej ciotki -,- pozniej jego mama powiedziala ze siedzial caly dzien w domu i gral w esim czy cos takiego:D klamczuch!

Gość machobandytaaaaa
tylko taki co was robi w chuja i klamie, zasługuje u was na uczucie :D tepe dzidy

Gość machobandytaaaaa
niech zgadne, mimo ze to taki klamca, juz cie wydymał :D

Gość killer i padasz
to znaczy tępy sku**rwysynie ,że twój ojciec też okłamywał twoją matkę żeby ją ruchnąć i z takiego kłamstwa powstało takie coś jak ty? :D

Gość machobandytaaaaa
tak, moj ojciec to tepy chuj :D, okłamywal zawsze matke a ona głupia zawsze mu wierzyla

Gość killer i padasz
ja nie kłamię:) jestem z moją dziewczyną 5 lat i nie okłamałem jej nigdy. jak mówię,że ide na piwo to ide . nie oszukuje jej i nie klamię. wię drogie panie .nie każdy facet to kłamca:p

Ale co poniektórzy z was są tępi. Skąd wy się urwaliście? Przecież dziewczyna nie pisze, że facet ją oszukał i dotknęło ją to osobiście tylko opisuje faceta zmyślającego historie i sprzedającego te bajki wszystkim dookoła. polkahaha odpowiedziała na temat i to jest odpowiedź. Na kolegę radzę przymknąć oko i nie traktować poważnie. A najlepiej zapytać po co zmyśla - ja bym tak zrobiła, po czym zakończyłabym znajomość. Cześć-cześć i tyle.

Gość kocham naleśnikii!!!!
no właśnie... krakowska trufelka

Dzięki z parę wskazówek. Pogadam z nim i zakończę tą znajomość. Idę. 3-mcie się dziewczyny.