Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LindaKasabian

Co powiecie o dziewczynie, która umawia się z byłym tylko na seks?

Polecane posty

Gość powiem tylko tyle, że
nie nadaje się do związku bo dla takiej zdrada to nie zdrada to tylko seks.

Gość polkahaha
a byly ma dziewczyne? jesli nie to loooz. ale jesli Twoj byly jest w zwiazku to szmata z Ciebie.

Ja się raz umówiłam , nie dosłownie na seks. Było tak, że "chodzilismy " ze soba jak miałam 16 lat, nie uprawialiśmy seksu bo było za wczesnie dla mnie, potem on mnie zostawił, złamał mi serce... Półtora roku później odezwał się do mnie, chciał się spotkać, wszystko wróciło.. Rozmawialiśmy, on przepraszał, pocałował mnie no i jakoś tak poszło, że sie przespalismy ze sobą. Spotałam się z nim jeszcze 2 razy. On stwierdizł, że kocha swoja byłą .. Złamał mi drugi raz serce. Teraz po prawie 2 latach od tego zdarzenia znowu sobie o mnie przypomniał, mowi, że zmadrzał, że to tylko ze mną chce być., Ja już nie jestem taka naiwna i nigdy wiecej się z nim nie spotkam, chociaz serce by chcialo..

Gość hp098734
że robi największą głupotę swojego życia. pomimo tego iz były może być jedynym i najwspanialszym kochankiem na tejże planecie

dla mnei to jak seks układ, tylko z podwyższonym ryzykiem, ze dziewczyna coś poczuje czy sie ponownie zakocha

A co waszym zdaniem stoi na przeszkodzie, aby przespać się (raz lub wielokrotnie) z kimś, kogo darzyło sięwcześniej uczuciem?

Gość hp098734
po co pakowac się w to samo? Właśnie-to jak jak typowy seks-układ. Tylko gorzej się rozstać, a tym bardziej jak któreś się zaangażuje (a najprawdopodobniej bedzie to kobieta)

tak, to źle świadczy o kobiecie, znaczy to, że wchodiz w seks układ i na dodatek jest tak naiwna, że robi to z osobą, która łączy ja silna więź emocjonalna (a to oznacza kłopoty, bo ktos sie zakocha albo bedize zazdrosny ...)

oczywiście że to źle świadczy o kobiecie. a jak ma niby świadczyć, dobrze? przecież albo jest bezdennie głupia albo dla niej "to tylko seks" więc też się do niczego więcej niż "tylko seks" nie nadaje.

Fiku, nie udało sięnam, i nie widzę wspólnej przyszłości, ale lubię go i szanuję, co sprawia, że nie wykluczam możliwości przespania się z nim Nie zrobiłabym tego np z obcym On natomiast musiał czekaćpół roku, zanim to się stało. Lubimy się, więc czemu nie?

czemu nie? bo w ten sposób nadal tkwisz w "związku" z nim, a przecież uczyniłąś go swoim eks chyba nei bez przyczyny?

Fiku, na to nałożyło się kilka spraw. Zawiniłam i ja, i on. Teraz patrzę na to inaczej niż wcześniej, zrozumiałam swoje błędy, on przeprosił mnie za własne, i normalnie ze sobą rozmawiamy

Gość fiku mikuuuuuuu
jak będziesz znim sypiac nei bedzie normalnie

Gość wredniucha
facet dostaje niezły bonus - nic nie musi, za nic nie odpowiada, zarywa inne laski - a w nagrodę ta co kiedyś od niego wymagała - za nic daje mu tyłka - brawo!

Nie nie, motyw z wyrywaniem innych lasek odpada. Wyrwie, żegnamy się. Mireczkowata, miałam ostatnio gorszy okres, popsuło się między mną a facetem, na którym mi zależało. Już w miarę odchorowałam, wróciłam do codzienności. Praca, nauka, i inne. Nie chcę teraz pakować się w nic nowego (zresztą od października i tak nie będę miała czasu), dlatego nie pogardziłabym miłym spotkaniem i rozmową z nim

Gość Supremus Dux
Ja sądzę, że taka dziewczyna się przydaje.

no proszę Cie, to sobie odpusć. Chyba nie jesteś dziewczyną która MUSI mieć faceta? Pobądź trochę sama- bo z takiego seks układu nigdy nic dobrego nie wynika.

Gość wredniucha
co będzie jak zajdziesz?

Mireczkowata, nie muszę, i dlatego jestem sama :) Dlatego też pierwszego faceta (właśnie jego) miałam dopiero w wieku 21 lat.

no to bądź dalej sama, nie ma co na siłę sypiać z byłym facetem! Pomyśl o konsekwencjach emocjonalnych, o ciaży- BEZ SENSU. Akurat to, co ludzie myślą jest najmniej ważne- pomyśl o sobie. A z byłym spotkaj się na kawie, a nie w łóżku :)