Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam dziewczyny fajnej

Samotne kobiety piszcie

Polecane posty

Gość czyli co
Ale zycze powodzenia i ciekawych rozmow

Hmm poniekąd rozumiem ale 22 letni facet może mieć takie same spojrzenie na świat i wspólne plany, podejście itd. Zdarzają się ludzie nadzwyczaj dojrzali jak na swój wiek. Ale nie zgodzę się z tym stwierdzeniem że starsza kobieta musiałaby być mamusią albo opiekunką. :)

Gość czyli co
Tak moze tak byc, ale szanse na to sa niewielkie. Z rownolatkiem masz podobne wspomnienia, podobne dziecinstwo, podobne zainteresowania. Najprawdopodobniej nawet nasz gust muzyczny jest inny i niestety mamy tez inne potrzeby. Tak wiem generalizuje, ale tak mysle. A juz w ogole nie moge sobie wyobrazic jakie wspolne tematy moglbys mies z 40 latka.

Oj generalizujesz i to bardzo :) 22 letni chłop który chciałby być ''niańczony'' musiałby być nieźle infantylny. Naprawdę znalezienie wspólnych tematów byłoby możliwe , można przecież mieć podobne zainteresowania i potrzeby. Nie wiesz też jaki jest mój gust muzyczny :) Takie generalizowanie jest niedobre i krzywdzące dla tych młodszych mężczyzn którzy są naprawdę dojrzali.

Gość czyli co
Dobrze dojrzaly, mezczyzno, czego w takim razie szukasz u 40 latki? No chyba, ze wymiany pogladow. Nie wydaje mi sie bym Cie skrzywdzila, i nie napisalam ze jestes niedojrzaly i trzeba Cie nianczyc, ale cele 22 latka i np 32 latki sa jednak inne.

Być może taką opinie dla kobiet wystawiają ci 20paro latkowie którzy są niedojrzali. Ale przecież to samo może dotyczyć 30, 30 parolatków... Może sie okazać że niektórzy 30 latkowie też mają inne potrzeby i zainteresowania i co wtedy?? Wg mnie to nie zależy od wieku...

Gość czyli co
dobrze szukasz milosci i czego jeszcze? Sama milosc wystarczy? Na jakim etapie zycia obecnie jestes? Praca, szkola, plany. Co chcesz robic w zyciu?A co jesli sie znudzisz 35 latka popowiedzmu 3 latach? Jest ogromna roznica co znacza te 3 lata dla Ciebie i dla niej. Nie bardzo wierze w rozciaglosc tych Twoich widelek. 18 letnia dziewczyna i 40 letnia kobieta to dwie zupelnie inne osoby pod wzgledem mentalnym, Ale piszesz calkiem fajnie to trzeba Ci przyznac.

Pracuję i studiuję :) Nie jestem obibokiem którego trzeba niańczyć, potrafię sobie w życiu poradzić. Mimo młodego wieku też trochę już przeżyłem i umiem odnaleźć się w świecie. Dlaczego miałbym się znudzić kobietą którą kocham? :) Tylko dlatego że jej lat kilka przybyło? :P Pewnie ta górna granica którą podałem czyli 40 jest dość kontrowersyjna. Zdaję sobie sprawę że raczej mało jest kobiet w tym wieku które zainteresowałyby się takim 22 latkiem, ale podałem ponieważ ta granica jest dla mnie jeszcze do przyjęcia :) a może dla którejś wiek się nie liczy, dlatego podałem :P Myślę że jeszcze u niektórych kobiet utarło się takie przekonanie że muszą być określone reguły wiekowe, bo co ludzie powiedzą...

Gość czyli co
Mam szczera nadzieje, ze znajdziesz swoja fajna dziewczyne. Ale uwierz mi to sporo ulatwia w przyszlym zyciu jesli roznica wieku nie jest zbyt duza.

Może i masz rację :) Ja po prostu podałem jakie mam preferencje wiekowe, a jak będzie... czas pokaże. Dla mnie różnica wieku nie ma aż tak istotnego znaczenia ale wcale nie twierdzę że nie masz racji :P Coś w tym jest że z rówieśnikiem jest trochę prościej, no ale w życiu różnie się układa :) Zobaczymy jak będzie... Pozdrawiam Cię :)

Gość Agnieszka mała taka
A może być samotna ale w związku? :P

Gość Agnieszka mała taka
Ja jestem bardzo samotna :P Mam męża i dwoje dzieci, ale jestem dość młoda, bo mam zaledwie 27 lat :)

Gość Agnieszka mała taka
Zaniedbuje, nie rozmawia ze mną, z resztą nie mamy już chyba wspólnych tematów. Czar prysł po ślubie ;)

To niedobrze, oznacza chyba że za bardzo mu nie zależy. Ja to jestem typem mężczyzny który potrafi być stały w uczuciach. :) Nie dziwie się Tobie że odczuwasz potrzebę porozmawiania z innym mężczyzną.

Gość Agnieszka mała taka
Nie zależy, z resztą mnie też już nie bardzo ;) To nawet nie chodzi o rozmowy... Podobno człowiek do życia potrzebuje 8 przytuleń dziennie, a tu du*pa ;)

Hmmm to rzeczywiście niezrozumiałe jak dla mnie. Ja gdybym miał (dziewczynę,kobietę?) to mógłbym przytulać nawet 15 razy dziennie :) I nie wydaję mi się abym się mylił :P Człowiek który naprawdę potrzebuje miłości jest w stanie zrobić dla niej niemalże wszystko i nie jest to dla niego jakąś nudną rutyną która zaczyna mu się nudzić :P

Gość Agnieszka mała taka
Niby tak, tyle że jak dochodzą obowiązki, jest się z kimś na co dzień to już nie jest tak kolorowo ;)

się ostatnio rozstałam z kimś z kim miałam wspólne tematy i takie, ale mieszkaliśmy za daleko i żadne nie chciało się przeprowadzić. I tak się rozstaliśmy po trzech latach. Widać tak miało być i tyle Nie radzę nikomu szukać miłości w jakimś odległym zakątku kraju

Hmm według mnie to znowu zależy od człowieka, osobowości... Jedna osoba ma pewne wymagania które są dla niej priorytetowe, druga natomiast jest skłonna do wielu kompromisów i poświęceń. Może zostanę uznany za dziwka ale dla mnie nie liczy się wiek, odległość itp. :P