Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kosripi234

Mój brzuch po zrzuceniu 30 kg. Załączam zdjęcie

Polecane posty

Gość sddsdfdgdfg
dziwne masz biodra, poza tym faktycznie wygladalas jak swinia, jakie grube nogi

Gość 20 lat i 0 na koncie
widze, że chudnąc pozbyłaś się także zgięć na łokciach czy brzuchu, mogłabyś mi podać sposób na to?

Gość black ladyyyy
dzięki za rady, a ile mniej więcej kręciłaś dziennie? :)

Gość Kosripi234
jakich zgięc? nie wiem ile kręciłam ale długo pewnie z godzinę lub 2 dziennie no masz racje wyglądałam jak swinia, a teraz wyglądam jak laska:)

Gość marta18_25
To jest niemożliwe, mój brzuch wygląda podobnie! ale droga kobieto, ćwiczyłam duzo, bo byłam w druzynie siatkarskiej, gimnastyce i wybacz, ale nie wciskaj kitu ze to twój brzuch! To jest brzuch osoby która jest zwyczajnie chuda! nie mozesz miec takiej skóry po takim spadku wagi! A po brugie jezeli byś cwiczyła 5h dziennie, to uwierz, ale miałabyś mięśnie na brzuchu a nie zwyczajnie chudy brzuch! Nie wiem po co to robisz, ale błaźnisz sie! Cos wiem na ten temat, bo duzo cwiczyłam i ja przynajmniej miałam miesnie:p

Gość marta18_25
od robienia 50 brzuszków dziennie miałabys juz mieśnie, a ty mówisz o takich cwiczeniach i zero miesni? Masakra, nawet nie wiesz o czym mówisz, wiec nie zaczynaj tematu

Gość nie spieeeee
a czemu masz krzywe biodra, niesymetryczne? czy krzywo stoisz?

Gość 20 lat i 0 na koncie
oo, skoro miałaś fałdy nigdy nie miałaś zgięć na skórze brzucha? i jesteś wyjątkowa bo we wnętrzu łokcia także nie posiadasz zgięć widocznych na skórze?

Gość fgfbdsfrbvggggg
już nie węszcie i nie badzcie detektywami, nawet jesli to nie jej zdj to mnie to zmotywowało do działania:P

Gość ssssssmsscfds
A mi sie wydaje, że nie schudła AZ 30 kg, ta spaśona wersja nie wygkląda AZ tak grubo a ta chuda nie az tak chudo by bylo 30 kg roznicy moze daj inne zdjecia

Gość marta18_25
Mogę ci pokazac mój brzuch który jest zdecydowanie ładniejszy bo ma troche miesni przynajmniej! prosta rada? zacznij od 30 brzuszków, kazdego dnia dodawaj sobie po 2-5 brzuszków, dojdziesz do 100 paru albo wiecej zalezy ile bedziesz chciała, ja doszłam d 200:P I po prostu jedz wszystko ale mniej z dnia na dzien nie bedzie cie ciagnac do jedzenia, a zdecydowanie 3 razy dziennie :P uwierz pomaga!!:))

Gość ja sie nie dalam nabrac
Zdjecie jest ewidentnie przerobione w jakims programie. Poza tym po zrzuceniu 30kg skora nie jest juz taka sama i nie jest gladka! Nie uwierze, ze mialas gruby brzuch bez zadnych rozstepow :O Z tymi cwiczeniami to tez dowalilas :) Ja codziennie robie 100 brzuszkow rano i 100 wieczorem (sa dni gdzie szaleje i anwet 1000 zrobie!), ale widac, ze mam brzuch umiesniony a u Ciebie nie bardzo :) ja sie nie dalam nabrac.

Gość jaq
no i sie zmyła kłamczucha ;p ja schudlam 18 kg, cwiczylam po tez sporo ale takiego brzucha nie mialam, bo to nie realne. poza tym kto ma czas cwiczyc 5h dziennie? nawet jak nie pracuje to sorry ale do szkoły chodzi.

Gość ja sie nie dalam nabrac
Cwiczac 5 godzin dziennie jej rece wygladalyby troszke inaczej. Bylyby lekko umiescione (nawet jesli w ogole ich nie cwiczyla!).

Gość ewdfewfwef
ale dajecie sie nabrac buahaha zrzucic 30 nawet cwiczac takieog ciala sie nie ma!! rozstepy zostalyby bankowo. szczuple osoby je maaj a co dopiero takie odchudzone wieprze

Gość Kosripi234
jestem jestem zazdrośnice:) nie rusza mnie to że nie wierzycie, wprost przeciwnie ciesze się ze nie ma na moim ciele ani śladu po tych 30kg;) bo w sumie jakbym miała jakies fałdy skóry albo rozstępy to co to za duma? żadna, a tak mam płaski śliczny brzuszek i ekstra figurę dzieki ogromnej ilosci cwiczeń:)

Gość Kosripi234
co tam, chcecie następną foteczkę obejrzec???

Gość nie piernicz
kogo ty chcesz wkrecic?

Gość Kosripi234
dziękuję:)

Gość żadnych zdjeć wiecej
krzywej talii, chyba kreciłaś hula hop tylko w jedną strone

Gość irminka inka
Ja schudłam 25 kg i miałam podobny brzuch, może nie tak napięta skórę ale ćwiczyłam maks 2h dziennie na różne partie...

Gość Kosripi234
kogo ty chcesz wkrecic? nie mam takiej potrzeby::)

Gość Kosripi234
no niestety mam troszkę niesymetryczną talię ale to nic

Gość irminka inka
żadnych zdjeć wiecej krzywej talii, chyba kreciłaś hula hop tylko w jedną strone Ja pierdziele jacy ludzie są zawistni, okropieństwo! Bo akurat każdy się jej przygląda jak idzie ulicą że ma krzywą talie czy biodra, macie nasrane w głowach bo brzuch jest ekstra!

Gość swionka piggy
wow, jestes niesamowita!! sama powiem od siebie ze schudlam kiedys 10 kilo przez stresy itd i moj brzuch byl niemalze plaski a skora idealna, ale to moze dlatego ze jestem dosyc mloda (19 lat). teraz mi troche przybylo i staram sie schudnac ale nie moge :( i nie wiem dlaczego :(

Gość swionka piggy
do wszystkich zazdrosnic - tak pocieszajcie sie, moze ma mala asymetrie ale moglaby miec waszych mezow i chlopakow na pstrykniecie palcow! kazdy facet poleci na ladne szczuple cialo! a wy widocznie takich nie macie i wylewacie anonimowo jad.

Gość Kosripi234
swionka pigi dziękuje ci bardzo za miłe słowa 🌼

Gość ubieraj się jak chcesz i
super. Gratuluję