Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewrerw

Co za mentalność... założyłam dzisiaj jesienne botki a koleżanki

Polecane posty

19:52 [zgłoś do usunięcia] flush musztarda - jak sie ma dobre, skórzane buty to naprawdę można w nich spokojnie chodzić (przepraszam, dostosowując się do Twojego słownictwa "popie**alać" i w jesień, i w lato. Zdrowo, modnie, wygodnie. Założe się, że o tym wiesz. I myślę, że na tym możemy zakończyć dyskusję. :D Ja nie zapierdalam w jednych botkach wiosną, latem i jesienią. Sorry. :D :D I nie mówię, że jestem taka... europejska. Fuck. 🖐️

Gość flush
No tak. Ilość ponad jakość to trend raczej ze wschodu.

Gość gthfhfcg
typowa polska mentalność zamiast zajmować się własnym doopskiem - oceniają innych i wpier********alają się nawet w to, jakie kto nosi buty autorko - nos co chcesz i miej w dooopie to, że ktoś coś tam mówi widocznie mają prze... życie, że interesują ich buty jakie nosisz :D

Nie wiem co to są botki. Mam buty. I ubieram takie jakie mi się podoba. Czasem kalosze kolorowe jak idę w teren, jak ciepło to sandały i baleriny, lub trampki. zdarzyło się uggs. I wisi mi to co myślą inni. Na szczęście nie mieszkam w polsce więc wzrok bazyliszkow mnie jeszcze nie zabil :D

19:55 [zgłoś do usunięcia] flush No tak. Ilość ponad jakość to trend raczej ze wschodu. Nie wiem, czy ze wschodu, czy z zachodu. Dla mnie z biedy. :D Mieć jedną solidną parę na wszystkie pory roku.

Gość gthfhfcg
musztarda a może kiedyś Ciebie nie będzie stać na drugą parę butów więc zamknij pysk

Może i nie będzie, ale wtedy nie będę dorabiała ideologii do faktów i udawała, że zakładając jesiennie botki latem, bo nie mam innych, jestem :classic_cool: :D

musztarda:D co za idiotki, nawet dobrego sarkazmu nie rozumieją to skąd niby miałyby miec klasę i wyczucie stylu;)

Gość 511803674
Ja sie wybijam w przeciwnym kierunku, bo prawie kazda (u mnie) w bardziej "zabudowanych" butach, a ja w klapkach, sandalach... I mam gdzies co mysla, bo tak mi wygodnie. Najchetniej od marca do pazdziernika bym w takich butach biegala :) Na kogos tez uwagi za specjalnie nie zwracam.