Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karuolinha

po jakim czasie odważyliście się zaprosić na randkę dziewczynę?

Polecane posty

Gość karuolinha

Ile zajęło wam - mężczyznom, zaproszenie na randkę kobiety, która wam się podoba?

Gość kapitan video
po pół godzinie,po 45 minutach juz mi ssała pałe ,a po godzinie anal

Gość takisobiegość
ja mam teraz właśnie problem taki bo mam opory przed tym a dostałem jasny sygnał że chyba mógł bym coś działać. Pracuje obok baru z sushi i popatrzyłem się na nią parę razy a ostatnio przechodząc mocno się uśmiechnęła i powiedziała hej, no i potem z daleka jeszcze pomachała, a ja głupi i nieogarnięty zaglądam tylko z drzwi na co dzień patrząc czy akurat może nie wychodzi na fajkę, wmawiam sobie że podejdę itd i już tak zasrane półtora tygodnia :/

Gość takisobiegość
pomieszałem, oczywiście ona pracuje w tym barze i jest kelnerką :P

Gość karuolinha
takisobiegosc - masz szczęście - nie musisz się już nawet specjalnie starać, takie sygnały jak opisujesz, które daje dziewczyna, świadczą o tym, że jest Tobą naprawdę zainteresowana :) Wystarczy, że podejdziesz i ją gdzieś zaprosisz, a pewnie się zgodzi.

Gość kapitan video
karolina ty sie zastanów czy mozesz się podobać,czy masz jakiekolwiek szanse ,bo jak sa marne to prawik 21 czeka

Gość takisobiegość
no jest jeszcze taka sprawa ze istnieje jakaś opcja że ją znam, bo nie do końca kojarzę ale tak jak bym ja gdzieś widział a że nie mam pamięci do twarzy to nie wiem czy nie jest tak ze powiedziała hej dlatego ze się skądś powinniśmy znać, ale chyba nie :P Trzeba wziąć się w garść i wykorzystać urok wysokiego bruneta :D

Gość karuolinha
takisobiegość masz pozytywne podejście :) Niczego nie stracisz jak ją zapytasz, a możesz zyskać.

Gość kapitan video
byle nie była brzydka jak karolina

Gość takisobiegość
a co jest jeszcze lepsze, jest rudaaaa, a zawsze chciałem mieć ruda, no żeby jeszcze się okazało że fajna z niej dziewczyna to będzie bajer, no jeśli się przełamie :P

Gość karuolinha
kapitan video - widziałeś moje zdjęcie? Wiesz jak wyglądam? Nie. Nie baw się więc w bajkopisarza.

Gość kapitan video
ja się nie bawie ja wiem ,dlatego jak masz jakiegoś samca który kręci sie wokół ciebie to rób wszystko aby cie pokrył jeśli tego tak bardzo pragniesz

Gość karuolinha
czego pragnę to się nie domyślisz, bo w głowie Ci tylko jedno

Gość kapitan video
karolina twoje pragnienia sa tak przyziemne jak większości tutejszych samic,znależć ,pokochać,wyruchać ,pozdradzać ,wyżalić sie na kafe

Gość karuolinha
to mi przykro, że wszystkich pakujesz do jednego worka

Gość kapitan video
nie wszystkich,ciebie pomijam ponieważ jesteś ,sympatyczną dziewczyną ,piekna kobietą i uczciwą partnerką ,oczywiście jako jedna z nielicznych tutaj wiesz czego chcesz i mozesz dac szczęście w zamian również je otrzymując