Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antiria

Znajoma/koleżanka/przyjaciółka - jak znaleźć w okolicach Wrocławia?

Polecane posty

Gość antiria

Rok temu przeprowadziłam się do innego miasta daleko od rodziny. Mój problem to brak osoby, z która mogłabym porozmawiać, spotkać się na kawie, pobuszować po sklepach, wybrać się na basen czy na wycieczkę rowerową, albo pospacerować z dziećmi. Mam jednak wrażenie, że to nierealne. Zawsze ktoś znajdzie sposób, aby się nie spotkać - zrobi wszystko by się wymigać. Czy ja oczekuję aż tak wiele? Przecież tylko chcę znaleźć przyjaciółkę - osobę, którą będę tak samo interesować jak ona mnie - obopólna uwaga i poświęcenie sobie czasu na rozmowę, na wsparcie, na doradzenie, na pośmianie, na wolną chwilę.... Może ja rzeczywiście nie potrafię się odnaleźć w dzisiejszych realiach gdzie nic tylko wyścig szczurów, oszukiwanie, upijanie się alkoholem itp. A nie jestem żadną moherkówką, po prostu 30-latka z córką i partnerem...

Gość MamaFifi
Nie jesteś sama-dodatm na pocieszenie. Zawsze marzyła się mi taka przyjaciółka..:(

Gość marta18_25
mam to samo! mam 19 lat i chłopaka, jestem podobno ładna, podobno fajna i miła! mam wiele znajomych kolegów i kolezanek, ale chciałabym miec taka przyjaciółke prawdziwa! przewijały sie różne dziewczyny które miałam za przyjaciółki a pozniej zawsze zawodziły... mam chłopaka, cudownego mezczyzne ale czasami chciałabym wyjsc gdzies z kumpela i pogadac i byle niczym :P

Gość antiria
Dokładnie, ale większość osób jakie spotykałam na swojej drodze chciały wyłącznie czegoś dla siebie, takie wampiry energetyczne a nie przyjaciele. Ja bym bardzo by marzenia o przyjaźni stały się rzeczywistością, a najlepiej w moim obecnym miejscu zamieszkania, choć uważam, że w obecnych czasach jest tyle możliwości dopasowania, nawet jeśli dwie osoby dzielą dajmy na to 30km odległości. Problem polega na tym, żeby te osoby obie chciały dać od siebie tyle samo...

Gość gitara123456
ma okolo 50 lat mieszkala w jaroslawiu przy ul.rynek 14/8 z domu Barbara Niedżwiedż