Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecieszymnie

Dlaczego faceci się bawią dziewczynami ?

Polecane posty

Gość niecieszymnie

POdaję przykład taki: jestem na dyskotece przystojny chłopak z mojego punktu widzenia najładniejszy tam zaczął się do mnie uśmiechać i puszczać oczka. Po niedługim czasie przychodzi do mnie. Zaprasza do stolika i mówi że jestem najładniejszą dziewczyną tej nocy na tej dyskotece. Mówi że musimy się wymienić nr. Tylko jakoś nie mówi podaj mi go. Wyszło tak że nie wymieniliśmy się wogóle. A ja narobiłam sobie nadziei bo wpadł mi w oko :( i klapa

Gość niecieszymnie
why?

Może czekał aż sama mu podasz swój nr??!! A może też np zabawił się twoim kosztem zakładając się z kolegami że cię poderwie! Tą drugą hipoteze znam ż życia. Kiedy jeden zmoich kolegów w taki sposob założył się że poderwie pewną dziewczynę zaliczy w ciągu miesiąca. Tak też się stało!! Szkoda mi jej było bo była naprawdę bardzo fajną dziewczyną!!

Gość niecieszymnie
Weź nawet tak nie mów. A ja narobiłam sobie nadzieje że nareszcie poznałam fajnego faceta. :(

Gość aaarwena
zalozyl sie ze poderwie najwiekszego paszteta w klubie 🖐️

Gość niecieszymnie
Chyba mówisz o sobie zapewne, Nie rozumie osób które piszą obrażające rzeczy do osoby której wogóle nie znają. ZAłosna jesteś

Nie przejmój się szkoda twojego zdrowia!! Z czasem zapomnisz o tym i będzziesz się z tego śmiała. Napewno znajdziesz kogoś kto jest ci pisany i z kim będziesz szczęśliwa. Nie tylko On na świecie.

Gość aaarwena
ty jestes zalosna na zartach sie nie znasz 🖐️

Gość niecieszymnie
No tak masz rację tylko że stara jestem :(

Gość niecieszymnie
Potraktowałam to poważnie jakoś. a jak ty byś się poczuła jakby Ci ktoś taki tekst napisał? Brzydka na 100% nie jestem ani gruba.

Mnie było mi jej szkoda bo bardzo mi się z marleną rozmawiało. Dziewczyna miała poukładane w głowie. Tylko że się nieszczęśliwie zakochała. Ostrzegałem ją ale mi nie wierzyła. A na dodatek uderzyła w twarz kiedy jej o tym powiedziałem. Dziś jesteśmy Przyjaciółmi!!

Gość aaarwena
wyluzuj ludzie sa rozni, facet albo naprawde z jakiegos powodu sobie zakrecil beke (to sie zdarza na imprezach) albo w momencie jak mu nie dalas numeru poczul sie odrzucony

Gość niecieszymnie
Jak odrzucony skoro mówił musimy się wymienić nr. Tylko jakoś nie powiedział to to podaj mi albo to jest mój... czy coś takiego. To pierwsza miałam mu dać oto mój?

Gość niecieszymnie
Nie powiedziałam że mu nie dam. I w dodatku był mną zachwycony. Wypada zapytać go o to czemu nie podał swojego albo nie powiedział jaki masz? czy to głupie i wyjdę na idiotkę :(

Być może tak sobie pomyślał. Powiedział że musimy wymienić się nr i czekał na twój róch.

Gość niecieszymnie
Może napisze mu na nk jak poda to dobrze a jak nie to niech spada. I tak go raczej więcej nie spotkam, nie wiem czy to dobry pomysł.

Bardzo dobry pomysł!! Jeśli znajdziesz go na Naszej K to tak możesz zrobić. A jeśli się nie odezwwie to niech spada. Nie on jeden na świecie!!

Gość niecieszymnie
Jak napisze mu tak będzie dobrze: Mieliśmy się wymienić nr i jakoś do tego nie doszło. Ciekawi mnie czemu ? Jak coś to mój nr ...

Możesz podać mu też swój nr i np czekać z tydzień na odpowiedz. Jeśli odpisze to będzie znaczyć że chyba mu się też spodobałaś. A jeśli nie to trudno jego strata. Kiedyś i tak natrafisz na kogoś odpowiedniego.

Gość niecieszymnie
Napisałam mu. Najwyżej będę miała nauczkę. Dzięki za radę :) :) Dużo mi pomogły bo samej to trudno podjąć decyzję, Jak ktoś doradzi zawsze lepiej :)

Owszem czasem dobrze się jest kogoś poradzić. Chociaż nie zawsze można takie doradzanie może być dobre. Czasem można trafić na jakiegoś zgrywusa czy żartownisia!!

Gość niecieszymnie
Przynajmniej nie będę żałować że nie napisałam mu :) tak ty bym gdybała co by było gdybym napisała a tego nie zrobiła.

Wracając do tej Przyjaciółki Marleny też bardzo mi się spodobała i byłem wobec niej szczery oraz zależało mi na niej. Niestety nie byłem w jej typie ale zaproponowwła mi Przyjaźń która trwa do dzisiaj!!

Gość niecieszymnie
Liczy się jej szczerość :) Powiedziała od razu i tak najlepiej.

Gość niecieszymnie
Ja uciekam spać. Dobranoc :)

Zgadza się ja też wolę być szczerym i wolę gorzką prawdę od kłamstwa i udawania. Po jakimś czasie jak przekonała się że ten kolega zabawił się jej kosztem. Przyjechała i przeprosiła mnie oraz pocałowała w policzek. Najzwyczajnie wówczas nie uwierzyła i odruchowo udeżyła w twarz!!