Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

przyciągam facetów słabych psychicznie

Polecane posty

Za swoją wybrankę , różne sytuacje życiowe które się zdarzają, oraz ogólnie za życie codzienne, pracowitość, potrzeba zapewnienia partnerce lub ewentualnie rodzinie stabilnego bytu. Ale również odpowiedzialność w uczuciach , czyli dbanie o swoją wybrankę, jak największe starania aby nie zniechęcała się do związku itd. :)

Mylisz się :P Nie znasz mnie także twoje stwierdzenia są nieuzasadnione :D Po co miałbym zapewniać że taki nie jestem skoro i tak prędzej czy później okazało się jaki jestem naprawdę? :P Ja jestem szczery i nie lubię kłamać, mówię prawdę , nie odbieraj tego jako zarozumiałość, po prostu piszę jak jest :)

fiku biorą pod uwagę, żem niewierzący pewnie po mojej litanii trafi ci się najsłabszy psychicznie z całych 7 miliardów czy ile tam ludzi jest

Fiku miku, ja Cię nie rozumiem :) Założyłaś ten temat na poważnie czy tylko dla żartów? Bo ja piszę całkiem serio, a ty sobie fantazjujesz o ''porywaniu'' :D Trochę nie rozumiem niektórych kobiet, z jednej strony lubią mężczyzn pewnych siebie a potem myślą że oni sobie ściemniają :P Być może masz jakieś nieznane dla mnie powody dal których zwątpiłaś/ jesteś nieufna, jednak ja Cię zapewniam - nie wszyscy mężczyźni są tacy sami :)

szukam dziewczyny fajnej, nie szukam tu faceta, poza tym wydajesz sie za młody dla mnie (choć nei znam twojego wieku)

No ale w czym? Możesz podać konkretnie? Nie uważam że musisz tu faceta szukać :P Dla mnie każde miejsce jest dobre na szukanie, ale każdy ma prawo mieć inne zdanie na ten temat. Ale jak będziesz szufladkować wszystkich mężczyzn tak samo i utwierdzać się w przekonaniu że jedynie słabi psychicznie faceci do Ciebie lgną to ciężko Ci będzie znaleźć kogoś.

mieliśmy porozmawiać a ty zaczałes autoreklame swojej osoby, a ja nie szukam tu faceta, tylko rozmawiam na temat przyciąganai slabych facetów P.S.: nie proś dziewcyzne by wyjaśniała czemu jej się nei podobasz :)

już wysłałem ludzi* w bmeemach po "śmiesznego studenta", adres dostawy ten co zawsze? * napisałem ludzi, ale to na wyrost