Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Bambino**

Żonko i Królisiu, jesteście? :)

Polecane posty

A co się stało? jestem gotów cię pociezyć na mojej mężnej piersi Nie czuj się dotknięta, że cię wymieniłem jako drugą, bo formalnie musiałem moją żonę wymienić na poczatku :D

to trochę podejrzane, bo weszłam tu po raz pierwszy od dawna :classic_cool: i nasuwają mi się na myśl dwie opcje: -albo masz doskonałą intuicję (😴) -albo mnie szpiegujesz (😠) :classic_cool: co słychać? ostatnio widziałam kogoś bardzo do Ciebie podobnego 😭 i to w podejrzanym miejscu, już chciałam się schować, ale stwierdziłam, ze to przecież nie możesz być Ty :classic_cool: bo nie byłeś, prawda? :classic_cool:

:O To najwięksi gwałciciele 😡 Współczuję ci bardzo. wiem przez jakie straszne piekło musiałaś przejść.

Ja robię sobie wolne w poniedziałki. dziś miałem załatwić wiele spraw, ale od 28 godzin siedzę przed laptopem i ściagam elementy do stron www :D Tak więc nwaet nie zauważyłem, że dziś był poniedziałek.

Królisiek, przecież wiesz, że jestem najlepszym psychologiem Kafeterii :classic_cool: Moja intuicja jest niemal jak magia i obrosła legendą... i mchem :D

Zrobiłem do niego nowy szblon. Ale nie mam za wiele czasu, żeby się tym zajmować. Będę powolutki jako hobby w wolnum czsie tworzył rozbudowany portal, a tamten serwis będzie jego częścią. Na razie nie wiem jaki będzie miał ostateczny wygląd, bo ciagle sa jacyś malkontenci :D

;) Właśnie będzie irlandzka wersja. Już nawet mam plany nazwy i wszystko obgadałem z siostrą. Ciebie się też jeszcze poradzę, co bysię przydało w takim portalu. Niestety informacje z kraju koniczynki nie będa na bierząco :D

Na moim portalu randkowym nie będzie problemów z rejestracją. Chciałem się zarejestrować na Randki24, żeby pozdrowić moją dawną znajomą :D A tu dupa. Adminin pijany przez kilka dni nie był w stanie aktywować mi konta.

A ty się królisiek wybrałaś osobiście do naszegi Urzędu Skalpowego, czy wystowowali notę dyplomatyczną?

the kłółik masz przygody z portalami randkowymi? ostatnio stało się to bardzo modne NIe. Nie przesiaduję na portalach randkowych, ale przypadkowo odnalazłem tam kogoś i postanowiłem się zarejestrować, żeby powiedzieć "Cześć" 🖐️ Taki ze mnie gość :D

Musisz jasno dać im do zrozumienia, że masz ich w głębokim poważaniu :D Jak płacisz podatki u siebie, to tylko musisz złożyć odpowiednią deklarację, żeby te sępy się odwaliły.

A znajoma notabene ma na imię Sylwia :D Chociaż nie mam 100% pewności, czy to ona. Z drugiej strony wszystko się zgadza 😴

:D Sylwie same się znajdują :D Wcześniej, czy później :classic_cool:. Masz półwytrawne czerwone winko? I opróżniłaś kuż sama pół butelki?