Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julias

nie rowne powieki

Polecane posty

witam. Mam pol roczna coreczke. Ostatnio przegladalam jej ostatnie zdjecia i zauwazylam, ze niekiedy nie rowno przymyka jedna powieke. np. jezeli jedno oczko ma przymkniete nie do konca (widac zrenice) to druge oczko jest calkiem zamkniete. Wczesniej tego nie zauwazylam :-( zaczelam ja obserwowac i faktycznie tak robi- nie zawsze ale sie zdarza. Mam pytanie do mam czy ktores z Waszych dzieci tez tak mialo i czy to normalne. Do lekarza mialam zamiar isc w przyszlym tyg na szczepienie i nie wem czy nie isc z tym do niego wczesniej. Z gory dziekuje za pomoc. pozdrawiam

Moj siostrzeniec tak robi. Nigdy żaden lekarz nie zwrócił na to uwagi. Ale on m 3,5 roku, poza tym mnóstwo innych problemow z nim jest. A z Twoją córką wszystko ok rozwojowo?

rozwojowo wszystko chyba w porzadku. Przekreca sie na z brzuszka na plecki i na odwrot, zaczyna pelzac, probuje sie podnosic do siadania itp. Martwi mnie jeszcze to, ze jak trzyma sie ja na rekach to ona nie daje zawsze raczek do przodu tylko trzyma je wygiete troszke do tylu. Chodze z nia na basen i tam instruktorka zwrocila na to uwage ale powiedziala ze ma jeszcze czas ale to bylo miesiac temu. Mam zamiar porozmawiac o tym z lekarzem ale nie wiem czy nie przyspieszyc wizyty bo martwie sie tymi powiekami :-(

Myslę, ze jak tak wczesnie zauwazylas "problem" to uda Ci się nad tym zapanowac, moze uklad nerwowy jest jeszcze niedojrzały?