Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzuconaxx

Nie potrafię zapomnieć.

Polecane posty

Gość porzuconaxx

Od rozstania minęły 3 miesiące. Nie było to rozstanie w dobrym stylu. Po 3 latach związku z jego strony obojętność, chłód, brak szacunku... Zresztą nie da się streścić w kilku słowach naszego rozstania. Było dziecinne. Nie potrafiłam w to uwierzyć. Nadal nie potrafię. Próbuję co dnia wykrzesać z siebie resztki siły by zapomnieć. Zamiast tego pielęgnuję w sobie zranione uczucia i marzę o powrocie, którego nie będzie - jasno to stwierdził, ma kogoś innego. Czuję, że zwariowałam. Mam depresję. Dosłownie, zwariowałam. Nie potrafię zachowywać się poważnie - jestem taka słaba. I dałabym wszystko by jeszcze raz się do niego przytulić... To takie chore. Potrzebuję psychologa. Psychiatry.

rozumiem Cie ,rok temu przechodziłam to samo tez po 3 latach a teraz mam faceta 11 mc i nie wyobrazam sobie jak mogłam po tamtym rozpaczac,czułam co Ty i cieerpiałam dokładnie w taki sam sposób jak Ty,Dasz rade,powodzenia

Gość Seililii
Grunt to zdać sobie sprawę, że dobrze się stało. Zrozum, ten facet cię nie kochał, a nuż by cię mógł tak zostawić np. w narzeczeństwie lub po ślubie... Nie macie dzieci, to już plus. A facet nie jest wart twoich łez. Jak ciebie zostawił, tak zostawi tamtą jak pojawi się rutyna i problemy. Wykorzystaj tą szansę, ze uwolniłaś się od takiego dupka i ciesz się, że możesz w końcu być z kimś wartościowym. Głowa do góry :) Mnie to samo spotkało po 3,5 latach związku. Myślałam, że lepszego faceta nie znajdę... Znalazł się :) Nie powiem, żeby był taki jak on, ale po prostu jest lepiej. Staram się unikać błędów z przeszłości, jestem dojrzalsza, wiem czego chcę. Po co mi tamten dupek. Im mniej wspomnień z tamtym tym lepiej, ciesz się że po 3 latach a nie np. po 6.

Gość wspolczuje Ci ..
bardzo cierpisz :( no ale pomysl, ze kazda z nas - w wiekszosci - przechodzila te stany. No i po pewnym czasie wyszla z tego. Jest sie pozniej madrzejsza i nie stawia sie faceta na pirwszym miejscu. Kiedys gdy zostalam skrzywdzona tak mocno ... tez myslalam ze zwraiuje, ze to koniec, ze chyba strzele sobie w leb. Ale wyszlam z tego, juz zadnemu facetowi nie daje przyzwolenia, zeby sie doprowadzic do takiego stanu. Dasz rade, jestesmy z Toba🌻

Gość wspolczuje Ci ..
jeszcze pare miesiecy i bedzie coraz lepiej, upluw czasu lagodzi cierpienie, zamazuje wspomnienia, one pozniej tylko czasem sie przypominaja az zapominasz w ogole .... tego Ci zycze .... :) glowa do gory...