Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość San Antonio 77

Znowu jakiś świr zrobił masakrę w USA

Polecane posty

Gość San Antonio 77

dobrze że w Polsce jest zakaz posiadania broni bo takich przypadków jak ten wariat który zastrzelił w Łodzi w biurze PiS dwóch ludzi byłoby więcej, Polacy są znacznie bardziej zdegenerowani psychicznie od Amerykanow.

Gość San Antonio 77
Amerykanie tworzą samoloty Boeing i F-16, komputery i zaawansowany sprzęt - od Apple przez Intela, Nvidię, Microsoft, Google, Oracle, Sun, IBM, niedawno wysłali łazik na Marsa, opracowali technologię wydobycia gazu z łupków dzięki temu już są niezależni energetycznie a wkrótce zaczną eksportować, przodują w biotechnologiach, tworzą najlepsze filmy i muzykę itd itp A Polacy? Co stworzyli Polacy z czego moglibyśmy być dumni, za co świat by nas podziwiał? Sorry ale nasze polskie mózgi są znacznie słabsze od amerykańskich,

Gość San Antonio 77
No i co zatkało cię? :)

Gość Swete
do San Antonio 77 noo zatkalo mnie bo masz duzo wiedze o ekonomii ,gospodarce Ameryki itd..czyli wiesz duzo teorii krotko mowiac ale nie masz pojecia o prawdziwym zyciu w Ameryce.. ja wiem bo tu mieszkam od 7 lat i nie jest tutak tak kolorowo jak wszyscy mysla i nie nie zamiata sie tu pieniedzy na chodniku... tu rowniez jest ciezko do czegos dosc a fakt faktem powiem ze glupota jest ze mozna tu kupic legalnie bron..

Gość San Antonio 77
Ale jednak ludzie wyjeżdżają z Polski do USA a nie odwrotnie, no to chyba o czymś jednak świadczy.

Gość Swete
no niewiem ja np mam duzo ludzi z rodziny i nie tylko ktorzy wrocili ze stanow do Polski .. a pozatym duzo ludzi tutaj przyjezdza tylko na wakacje, ale tez dziala to w druga str poniewaz duzo ludzi ze stanow w tym amerykanow( ktorych sama spotkalam) leci do Polski rowniez i sa zachwyceni z podrozy takze ..

Gość wlasnie tak a
HEHE swete...juz nie przesadzaj ze jest tutaj tak ciezko. Mieszkam tutaj juz troche latek i zauwazylam ze narzekanie to nasza cecha narodowa. Pewnie ze nie jest kolorowo ale gdzie jest? wszedzie trzeba pracowac jak cos sie chce miec.

Gość Swete
do wlasnie tak* nie no oczywiscie nie mowie ze juz tak az Tak strasznie bo nie jest tak znow zle ale wiesz chodzi mi o to ze wszyscy sobie mysla tak"ooo ameryka bogaty kraj pieniadze mozna na chodzinku sobie zamiesc" bogaty to moze i kraj jest ale niezle tez cza zaiwaniac by miec cos ;) no ale jest troche lzej niz w Pl racja no nie? ale tez raju az takiego tutaj to nie ma prawda? noi fakt faktem mamy piekne miejsca tutaj ktorymi mozemy sie szczycic :) a gdzie mieszkasz?

Gość wlasnie tak a
Mieszkam w NJ a Ty? kilka lat temu to byl nawet fajny stan ale teraz duuuzo dziadostwa(czarnoty i latynosow). Zgadzam sie z Toba, nawet moi rodzice mawiaja "co tam wam w Ameryce":D

Gość wlasnie tak a
w Nju Jorku na Grinpoincie dzialam, teraz siedze sobie na balkonie i podziwiam panorame, caly dzien czyscilam kible i wreszcie fajrant z frytkami od Mcdonka i skrzydelkami z KFC odpoczywam se

Gość do san antonio
Przecietny amerykanin to polglowek. Amerykanie sa tak tepi, ze glowa mala. Media robia im wode z mozgow. W usa lepiej nie miec tv, bo to co tam puszczaja wola o pomste do nieba. Ameryka jako kraj i wybrane jednostki duzo osiagnela, ale jesli chodzi o przecietnego smitha, to rece opadaja.

Gość wlasnie tak a
:D:D:D trafilas w sedno, widze ze mamy ten sam eksperienc.:D:D:D

Gość wlasnie tak a
to do mojego podszywa :D:D:D bylo

Gość ccccc
do san antonio Przecietny amerykanin to polglowek. Amerykanie sa tak tepi, ze glowa mala. Media robia im wode z mozgow. W usa lepiej nie miec tv, bo to co tam puszczaja wola o pomste do nieba. Ameryka jako kraj i wybrane jednostki duzo osiagnela, ale jesli chodzi o przecietnego smitha, to rece opadaja. --> dokladnie. Ja tu mam tez kontakt z mlodzieza w moim wieku, tu pojedyncze jednostki tworza cos, a reszta to debile! ale takie konkrente debile! a poziom tu w high school to jakas masakra! ogladalam kuzyna ksiazke z matmy to mysallam, ze wybuchne mu smiechem w twarz jak mi mowil ze o malo nie zdal matmy oooo

Gość Swete
hehehe no wlasnie zapomnialam tez uwzglednic to ze teraz ameryka to pelna meksykow jest wiec to raczej bardziej Meksyk nie Ameryka nawet w tv leca juz same meksykansie programy .. a Polacy ( oczywiscie nie obrazajac Ciebie i niektorych rodakow) w Ameryce zachwuje sie jakby byli bogami swiata i nie dosc ze chca swojego rodaka wykorzystac jak tylko sie da to jeszcze panosza sie jakby niewiem co "bo sa w Ameryce" wow .. sorry ale kurcze strasznie wkurza mnie to przeracajaco falszywe zachowanie naszych rodakow.. ;/ a ja mieszkam sobie w Chicago i odpoczywam sobie na tapczanku przed tv ;] ogladalajac Criminal Minds ;] i zastanawiajac sie nad jutrzejszymi planami po pracy :D

Gość ccccc
ja tez jak 1 raz zaczelam tw ogladac to myslalam ze sie zalamie, ciagle kardashiany, big brathery i inne reality show. Najgorsza tw tu to wg mnie Bravo! i E! ostatnio wogole krupe widziaalam w jakims reality show o zonach z NY. Kurfa ale wstyd :/ ona wsrod tych idiotek. Filmy same typu Sex w wielkim miescie i prymitywne talk show. ja tu zauwazylam, ze bardzzzzzo malo madrych ludzi jest. Sluchaja prymitywnej muzyki, u nas ludzie chca czegos wiecej czukaja jakas Coma, Dzem, Quenn. tu nie...

Gość co ty z tą telewizją
naukowiec albo makler wraca do swojej pieczary po pracowitym dniu i chce sie odmużdżyć a ty byś mu serwowała nie wiadomo co, ludzie chca odpoczywać przy głupich programach co nie znaczy że sami są głupi

Gość do san antonio
I jeszcze te hany montany :D Na usa sie zarabia gruby szmal poprzez robienie amerykanom prania mozgu. ja preferuje europe.

Gość Swete
noo hehhe ja chodzilam do high school i sama pekalam ze smiechu poniewaz w pierwszek klasie Hs uczyli mnie mnozenia/dzielenia w ulamkach !!! tylko w edukacji tutaj plus jest taki ze wiecej jest tutaj praktyki niz teorii bo w Pl jest odwrotnie ale za to ile szkoly tutaj kosztuja SZOK kupa kasy ;) moja mama rowniez jest w serwisie sprzatajacym noi co jej z tego ze zaiwania po 14 godz dziennie od pon do sob a gdy prosi o jakis dzien wolny ( bo przeciez czasem jest potrzebny dzien wolny na jakies zalatwienie sprawy czy cos) to nawet go nie dostanie wyobrazacie se!! tutak trza charowac charowac i jeszcze raz charowac w dodatku w wiekszosc pracodawcow daje ci np po kilku latach dopiero tydz wolnego .. a w Pl rok przerobisz a ile masz wolnego..

Gość a w Polsce cichopki
no u nas w Polsce tez telewizja serwuje Grycanki, Cichopki inne mlotki i ogladac nie ma co:O

Gość co ty z tą telewizją
ale Europa małpuje wszystko z USA, nawet białasy z Polski próbują rapowac jak murzyny z amerykańskiego getta a kilkunastoletnie szczyle chodzą w bluzach z kaptutkami i szerokich spodniach z krokiem na wysokosci kolan coby dorównać czarnym ziomalom z za wielkiej wody, europa małupje a Polska w szczególności, pamiętasz hippisow, punków, rockersow, metali itd itp to wszytsko made in usa :D

Gość do san antonio
Odpoczywaja przy idiotycznych programach, bo nie maja wyboru. Uwierz, ze to co jest puszczane w tv w usa nie mozna z niczym porownac. Nawet swiat wedlug kiepskich moze sie schowac pod krzeslo. Po prostu nie da. Roznica miedzy europejskimi programami i amerykanskimi jest piorunujaca. Jesli sie tego nie doswiadczylo, to nie mozna sie na ten temat wypowiadac. Infantylne, glupie programy, seriale itd.

Gość do san antonio
tak, tak, bo media promuja tych murzynow rapujacych.

Gość Swete
do co ty z tą telewizją * taki makler czy ktos z wyzszej branzy to on nawet pewnie niewie gdzie ma tv w domu bo takiego typu ludzie to zazwyczaj pracuja se do poznego wieczoru a pozniej ida sobie na kielicha whiski do luksusowego clubu ze striptizem i ida prosto spac do domu lub do hotelu wiec..

Gość Swete
do san antonio* no co do produkowania poolskich seriali na podstawie amerykasnich to masz racje.. zaden polski serial nie dorwona amerykanskiemu .. np "everybody love Raymond" to "wszyscy kochaja Romana" (czy jakos tak) kocham ten serial (amer wersja oczywiscie) i wiele innych .. a nie cierpie a wrecz nienawidze magdy gessler i tych jej programow kulinarnych jak ona wogole na gotowaniu sie nie zna a jej program nakreacny jest na podstawie programow Gordona Ramseya .. no poprostu obraza Gordona RAMSEY JEST NIE DO ZASTAPIENIA I JEGO PROGRAMY ROWNIEZ JAK " hell's Kitchen" , "master chef", "kitchen nightmare" a teraz ostatnio nowosc (od dzis :D ) "hotel hell" KOCHAM :D

Gość ccccc
a sluchajcie jak u was z ang? (jestem tu poltora miesiaca) bo w szkole czlowiek sie uczy ale po jakim czasie zlapalyscie tzw bieglosc? bo ja niby slówka znam ale jeszcze ciagle mowie b prosto jak dziecko bo niby znam slowka ale ich nie umiem wpleść..

Gość ccccc
Ja lubie tu programy o wnetrzach, jest taki kanala gdzie na ogkraglo wnetrza robia. To mi sie podoba...

Gość no więc widzisz
Gessler to Żydówka i cała Polska jest oblepiona lansującymi się Żydami, w każdym programie ich pełno, zawsze się zalapią na dobra fuche a kwalifikacje marne. USA też są oblepione Żydami lecz mimo wszystkie nie w aż takim stopniu jak Polska, w tym też ich nasladujemy i jesteśmy ich karykaturą :D

Gość ccccc
Wogole ja mieszkam pod NY i zauwazylam, ze biali sie trzymaja razem, czarni razem, meksykanie razem. I jakos chlopakow rapujacych jak u nas hip hopowców nie widze. Teraz mnie smieszy taki Peja i Sobota bo zrównuje sie z murzynem a nie ukrywajmy Ameryka jest troche rasistowska i raczej na kasie kolorowi pracuja. Przynmajmiej ja mam takie uczucie.

Gość ccccc
Gessler to Żydówka i cała Polska jest oblepiona lansującymi się Żydami, w każdym programie ich pełno, zawsze się zalapią na dobra fuche a kwalifikacje marne. USA też są oblepione Żydami lecz mimo wszystkie nie w aż takim stopniu jak Polska, w tym też ich nasladujemy i jesteśmy ich karykaturą --> o Żydach w Pl sie nie wypowiem bo sie nie intersowalam i nie wiem ale ja w USA pracuje (sprzatam) niemalze u samych Zydow. Oni sa z regoly bardzo bogaci i nie chce byc wredna ale sa rzeczywscie skapi i mysla tylko o bogactwie. Wstretni materialisci, ale z 2. strony podoba mi sie ich obycie. Dbaja o wyksztalcenie, interesuja sie sztuka. To madrzy ludzie.