Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktorytydzien.987

test ciazowy- ktory tydzien plodu pokazuje przy dwoch kreskach?

Polecane posty

Gość ktorytydzien.987

hej:) kiedys czytalam artykul ale teraz ni pieknika nie moge go odnalez:( otoz kiedy test ciazowy pokazuje dwie kreski w tym jedna blada to mniej wiecej ktory to moze byc tydzien ciazy:) wspolzylismy z mezem od 3do ok 15tego lipca a 23lipca na tescie pojawily sie dwie kreski w tym jedna baaardzo blada... jak myslicie ktory mniej wiecej tydzien ciazy moze byc na dzien dzisiejszy?:) okres powinien pojawic sie w okolicach 26-31lipca mam BARDZO nie reguralne menstruacje leczone ginekologicznie... obecnie jestem w uk tutaj nie moglam sie doprosic nawet o badanie krwi - pow ze test potwierdza ciaze i juz a usg dopiero po 10tym tygodniu bo do tego czadu i tak 60% kobiet poroni wiec nie chca mnir stresowac:| .... ehhh wtedy to mnie dopiero zestresowali... ale juz za tydz bd w pl i mam nadz ze wszystko sie wyjasni i bd dobrze:) i wl zastanawiam sie czy 21.08 mamy szanse uslyszec bicie serduszka?:)

Gość niuu
test ciążowy nie ustala wieku ciąży. Test ten wykrywa obecność gonadotropiny kosmówkowej -to samo ale o wiele dokładniej wykrywa badanie beta hcg. Co do wieku ciąży to liczy się go od pierwszego dnia ost. okresu.

nie nie właśnie mam przed sobą test który pokazuje który to tydzień lub miesiąc :) szok ja niestety nie jestem w ciąży ale gdybym była to niby pokazuje, tak jest na pudełku . jest droższy ale świetna sprawa zwłaszcza dla tych których ciąża to wielka niespodzianka :)