Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko jednoyky

chcę umrzeć

Polecane posty

Gość wszystko jednoyky
tak jak myslałam,że nie wiem po co tu piszę... potwierdziły się moje przekonania o ludziach, którzy patrzą przez różowe okulary i ktore nie widza problemow innych.

Gość dffvgbds
wszystko to znaczy co dokladnie??? moze sie da to wypracowac

Gość wszystko jednoyky
to nie obsesja tylko szczery ból i żal,że ktoś zabrał ci twoje marzenia... to tak jakby ktoś zakochał się bardzo mocno bez wzajemności, podobne uczucie ...tak dla przykładu. całkiem wrzechogarniające uczucie beznadziejności, bezradnosci...

Ja tam rozumiem co czujesz. sam się tak czułem i wiem, jak okropne sa to mysli i, wbrew temu co piszą tutaj idioci starający się błyszczec, nie są one bezpodstawne(czyt. młoda całe życie przed nią bla bla) 🖐️ Niestety problem w tym, ze nie ma na to tak naprawde gotowej recepty...

Gość zniesmaczoooonyyy
Heh Twoje problemy to jakiś żart. :D Niedojrzała smarkulo! :P Pracy szukać i rodzicom pomagać a nie pieprzysz bzdury na kafe

Gość mam depresje
na nic nie patrze przez różowe okulary :P mam w sobie tyle chorób, że obdzieliłabym kilka osób, ale zdaje sobie sprawe, że sama musze chcieć sobie pomóc....Idz do lekarza to nie boli

Gość mialam kiedys kolege ktory
nie rozumiem....co ona zrobila ze Ci to wszystko zabrala? Uwazasz ze ona nie ma prawa do tego co ja "spotkalo"?

Gość taaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk
wiadomosć dla wszystko jedno - prawdziwa jasnowidz-Donna i inni pomagają za darmo na stronie http://wrozby.mojeforum.net/index.php tylko trzeba się zarejestrować oczywiscie za darmo to trwa około 2 minuty

Gość wszystko jednoyky
ma prawo ale czemu inni nie mają ? mowi się ''zycie'' ? ale to marny argument. i tu na prawdę nie chodzi o rzeczy materialne, tak mocno jej zazdroszczę, tak mocno płaczę nad niesprawiedliwością, i to nie jest tak,że ona będzie takim moim motywatorem ,żeby osiagnąć to co ona ma, jej po prostu to kapło z nieba, tego co ona ma, nie da się niestety może nie przekopiować, ale choć żyć jak ona. bo to nie do podrobienia, zazdrość, zazdrość i zazdrość ...

Gość wszystko jednoyky
próbować czerpac inspiracje z niej raczej*

Gość boszzzz
a skąd wiesz, że ta laska nie ma problemów? może jest chora albo może ma w rodzinie przykrości albo w cal nie jest taka szczęśliwa jak Ci się wydaje.

Gość wszystko jednoyky
bo wiem. mi by wystarczała jej 1/5 szczęścia nawet, a ma całość. to takie demotywujące.

Gość mam depresje
masz cholernie dziecinne podejście do życia.... może ona dostała to bo nikomu nic nie zazdrości i nie jest taka sfrustrowana....sorki za ostre słowa, ale szkoda mi młodych i tak zawistnych ludzi.... masz zdrowie czyli najcenniejszy dar

Gość boszzzz
a Ty znasz kogoś innego opróócz tej laski, ż1e tak mocno skupiasz się akurat na niej ? JAk znajdziesz pracę to nie będziesz miała czasu na takie myśli i zamartwianie się, masz 21 lat nie studiujesz więc biegaj z CV po mieście bo rodzice wiecznie łozyć na Ciebie nie będą.

nie wiem czy sobie zdajesz sprawe z tego ze to co piszesz jest absolutnie chore, ta dziewczyna biedna pewnie tez ma problemy, kazdy ma, pewnie tez bywa jej smutno, nie ma ludzi idealnych. Wszystko to podejrzewam kwestia podejscia do zycia, ona pewnie jak ma dola nie siedzi na cafe i nie pisze zze sie zabije tylko dziala. Wez prysznic, umyj wlosy, naloz podklad, ubierz sie idz do kslepu kup kio soi i zrob pasztet na dobry poczatek, wyznaczaj sobie male cele, pozniej idz na silownie kup karnet i biegaj az padniesz, przyjdz do domu, wez prysznic, zjedz swojego wysokobialkowego pasztetu 3 plastry i od razu poczujesz sie lepiej. Na koneic obejrzyj w necie zajebista komedie" the breakheart kid". To plan na dzis

aha i nie pierdol ze nie masz kasy na karnet, jak masz na internet to mas zi na silpwnie a jak naprawde nie masz to biegaj po podworku

Gość wszystko jednoyky
ja też nie mam do końca zdrowia... nie układa się mi na każdej płaszczyznie zycia, ale za niedlugo musze leciec, brat mnie wygania, będą dalej lezec i płakać, dzieki za posty, ale śmierć będzie chyba najlepszym rozwiązaniem. nie będzie już męki..

panie chron mnie przed takimi znajomymi jak TY! musisz miec wokol siebie mnostwo zlej energii. Jak mozna komus tak zazdroscic wszystkiego??????

Gość mam depresje
dziecko drogie nie wiem czy jest na tym świecie ktoś komu układa się na każdej płaszczyźnie... zajmij się swoim życiem nie myśl o niej

Gość wszystko jednoyky
tak tak rozumiem wasze obawy co do mnie itd... naprawdę. bo mam wrazenie,że to moze byc cos nie tak, to co ja tutaj piszę itd, ale wiedzcie,że ja próbowałam i walczyłam, wszystko byle nie myśleć, ale gdy przychodzi taki dzień jak dziś i nowe newsy co u niej, w jej wspanialym bajkowym zyciu, to to wszystko powraca. zegnam, moze jeszcze sie tu pojawię pogadac, bo chyba tylko wy mi zosatliscie zeby z kims pogadac...

Gość mam depresje
zamiast siedzieć tu zacznij się leczyć to pierwszy krok ku lepszemu życiu

Gość Ty chyba musisz jednak psychia
odwiedzic bo inaczej widze sobie nei dasz rady, nei bagatewlizuj tego, co innego gdyby to pisalo dziecko 16 letnie, ale jak 20 parolaetnia czy tam starsza kobieta sobieni eradzi to nie dobrze, z jakiego miasta jestes?

mam depresje - madrze mowisz, ale ta laska jest zdrowo kopnieta. Bedzie dalej sie kisic we wlasnym bagienku. Nam tylko pozostaje sie modlic zeby takiego kogos nie spotkac na swojej drodze.

Gość mam depresje
wiem, ale może coś do niej trafi

Gość kremowaslicznotka
dokładnie z pozor u szczesliwi ludzie, ktoryz wszystko na oko maja, maja gorsze problemy niz jestes w stanie sobie wyobrazi

Gość Jak to jest zwykła
defetystka, malkontentka jAKICH duzo na tym swiecie, rozczula sie nad soba jak to jej fatalnei ciezko, LUDZIE KAZDEMU JEST CIEZKO KAZDY MA JAKIES TAM PROBLEMY JEDEN WIEKSZE DURGI MNIEJSZE ale trzeba nauczyc sie starac przezwyciezac jak najwiecej problemów bo życie na tym polega, na pokonywaniu problemów i tyle w tym temacie.

Gość Ala0100
Nie wydaje Wam się, że to prowokacja? Uważam, że gdyby faktycznie miała problemy i chciała z kimś pogadać, jej wypowiedzi nie byłyby tak ogólne. Napisałaby, że tamta ma chłopaka, w którym autorka postu jest nieszczęśliwie zakochana, ma pracę, a ona nie może znaleźć, ma kochającą rodziną, a ona żyje w patologicznej np., ma przyjaciół którzy ciągle ją odwiedzają, a ona nie ma nikogo, nikt nie chce nawiązać bliższych relacji itp. Napisałaby konkretnie, a nie pisze że tamta ma wszystko a ona nic i tylko zazdrości. I czego oczekuje? Porady? Ale jak radzić komuś, jeśli nie wiadomo o co konkretnie chodzi. Jeśli więc to nie porwokacja powinna napisać konkrety. Możnaby było poradzić, żeby wzięła się porządnie za szukanie pracy, ale może wzięłą się, straciła na to dużo czasu i nic, bo mieszka w małej miejscowości gdzie jest bezrobocie duże, wtedy możnaby poradzić żeby wyjechała. Może pojawić się kolejny problem - nie może bo jest z biednej rodziny i nie ma na start - może więc opieka nad dzieckiem z zamieszkaniem w dużym mieście, będzie odkładać 2-3 miesiące i ma na start i szuka normalnej pracy... A może w jej życiu wydarzyła się jakaś tragedia? Więc albo to prowokacja albo autorka pisze tylko żeby popisać sobie.

Gość Autorko, ja Cię rozumiem
bo ja mam ten sam problem tylko ze jestem od Ciebie kilka lat starsza.

Gość Ala0100
Czy Wy zaczniecie pisać o jakiś szczegółach, powodach złego samopoczucia? Narzekacie, że nie macie przyjaciół, ale żeby ich mieć należy się otworzyć. Znajomi, czy przyjaciele rozmawiają ze sobą, opowiadają o życiu, doradzają sobie wzajemnie. Bez tego nie da się stworzyć bliskich relacji z innymi. A nie ma nic prostrzego, niż otwartość w stosunku do ludzi z internetu, kiedy jest się anonimowym. Jeśli chcecie mieć przyjaciół musicie się otworzyć.