Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko jednoyky

chcę umrzeć

Polecane posty

Gość wszystko jednoyky
boszz moze i mądrze piszesz ale ja to ja a ona to ona tzn. ta kobieta 36 letnia. to już jest tak uwarunkowane,że nic mnie nie trzyma, wnioski same sobie się nasuwają, aż jestem zdumiona,że nie mam po co żyć, chyba żadnego argumentu. zazdrość i samotność wysysa ze mnie wszystko.

Gość Zalmianusascisk
Jak to czytam to mi Cie zal.... Ludzie jak chca sie zabic to robia to i nawet nikt o tym nie wie. a ty sobie wchodzisz na kafe i pierdolisz farmazony, za robote sie kurwa wez bo nie wyrobisz normy !!!

Gość boszzzz
co z tego że znajoma coś ma? moi znajomi też mają wielkii dom z basenem, super biznes, dziecko, wakacje 2 razy w roku fantastyczny seks i szczęście, dobre wykształcenie i co z tego? zazdroszczę im trochę, ale staram się robić na właśnie możliwości rzeczy które sprawiają mi radość.

Gość wszystko jednoyky
już próbowałam coś z tym zrobić, ale analizując moje dotychczasowe życie to jest to jakieś nieporozumienie kompletne ... a ta dziewczyna ma wszystko, czemu tak jest ? czemu ona przykrości nie ma, jedynie takie,że się coś z chlopakiem pokloci czy cos, ale kto b ynie chcial miec tlyko takich przykrosci ?

Gość zniesmaczoooonyyy
Kosmos jakiś

Gość mialam kiedys kolege ktory
a jakie ty masz przykrosci?

Gość boszzzz
moja kolezanka żyje w rodzinie alkoholików. Matka ją biła, wyzywała, całe życie była najgorsza, jej bracia są cacy a ona jest ku.. szm... i inne takie, została wywalana z domu setki razy, setki razy jej winą było to że nie mają za co pić, rachunki nie popłacone, komornik, brak prądu i ciepłej wody... A Tobie czego tak na prawdę brakuje? Może Ty w tej dziewczynie zakochana jesteś? Nie można tak ludziom zazdrościć, że mają wszystko bo w każdym momencie życia może zdarzyć się coś nieoczekiwanego i spotkać kogoś coś gorszego nić Ciebie spotkało kiedykolwiek.

Gość wszystko jednoyky
no mój byt jest wielką przykrością, nie mogę już na siebie patrzeć w lustrze, sam fakt,że jestem w takiej sytuacji i mozliwosc,że jakis psycholog, że wgl tu pisze...że się użalam a nie korzystam z życia- to juz i tak mnie dobija

Gość boszzzz
kawa na ławę pisz o co chodzi konkretnie to Ci coś doradzimy a nie takie pisanie że sam fakt i w ogóle...

Gość dsbhdadbs
Nieprawda z tym co pisze Zalmianusascisk. 80% samobójców mówi o swoich zamiarach. Mówi wprost, ale właśnie społeczenstwo nie wie jak zareagować i woli olać, licząc że może to tylko zly dzień i mu przejdzie. Nie traktując serio przyczyniają się w ten sposób do śmierci wielu osób. Zalmianusascisk. Jak masz zerowe pojęcie o sprawie to lepiej milczeć niż błyszczeć glupotą i szkodzić, zwłaszcza w takich poważnych sprawach. ja akurat pracuję i studiuje, więc stereotyp lenia z depresją też jest nie bardzo zgodny z prawdą. Dobija mnie że potem krążą takie opinie że samobójcy nie wołają o pomoc.

Twoj byt jest przykroscia? posluchaj sama siebie....to absolutnie chore, potrzebujesz pomocy. Zrob sobie przysluge i pozwol sobie pomoc. Wspolczuje tej Twojej znajomej....nigdy nie chcialabym poznac takiej osoby jak Ty ktora by mi wszystkiego zazdroscila.

ach te EMO, siedzą w pięknym różowym pokoiku, mamusia podstawia śniadanie pod nos, a one chcą się zabić, bo im smutaśno. no i 21 lat to późna starość :D kurwa, chcę mieć takie problemy :O

ooo...cos nie pisze, pewnie juz to zrobila

biorac pod uwge wczesniejsza czestotliwosc to mogla to zrobic :d, ps gdzie moge kupic ziarno soi? chce dzis pasztet zrobic.

Gość wszystko jednoyky
cholera, zmarnowałam już 21 lat życia, absolutnie nie pamiętam chwil w których byłam choć przez chwile szczęśliwa, nie mam z kim pogadać nawet, nie mam nikogo, siedzę tylko w chacie i przez ostatnie tygodnie próbowałam robić wszystko by nie siedzieć w domu, by nie dołowac się, ale to na nic, bo myśli i tak powracają. wyjść z domu i nie myslec o niczym ? to nie takie proste, gdybym była z kimś to jeszcze...bo byłabym zajęta rozmową itd.. brakuje mi szaleństwa,brkauje mi absolutnie wszystkiego co ma ta dziewczyna, brakuje mi wszystkiego co mają inni, ja tego nie mam i nie będę mieć, np. przyjaciółki do tańca i rozanca bo wiekszosc w moim wieku juz ma swoje zycie. a ja sobie nie umiem i nie umialam ulozyc.. sory za chaos, ale to jest tak trudne, ja się czuje tak, że zaraz eksploduję

Gość wszystko jednoyky
oczywiscie,że mogę to zrobić, ale napewno nie dziś. choć pokusa jest, wyśmiewajcie się z czlowieka a ja tu ryczę, drżę, a najgorsza ta pustka w sercu ...

mylisz sie....kochanie poczucie wlasnej wartosci i bezpieczenstwa trzeba w sobie miec, dopiero wtedy czerpiesz radosc z kontaktow z innymi. Oni nie sprawia w magiczny sposob ze staniesz sie szczesliwa. I o czym chcesz z nimi rozmawiac skoro jestes tak skoncentrowana na sobie.

Gość zniesmaczoooonyyy
Jak jesteś bucem to nigdy znajomych nie będziesz mieć. Otwórz się na ludzi a nie siedzisz w domu i narzekasz

Gość boszzzz
pytałam już, studiujesz? pracujesz czy gnijesz w domu nie robiąc nic?

chciazby sie na wolonariat zapisala, zoabczyla jak inni maja gorzej

Gość wszystko jednoyky
szukam pracy, ale to jest wszystko takie zalosne. wgl tu pisząc, wgl majac takie problemy, od początku siebie zmieniac ? to syzyfowa praca, nie ma sensu nic.

Gość .T
wow, mam tak samo jak Ty. Wszystko czego się dotknę nie wychodzi, jestem beznadziejna, przynoszę wstyd. Żadnych talentów, 0 powodzenia u mężczyzn. Nie wiem co Ci poradzić, bo też mam takie dni jak Ty i wszystko chce rzucić w chvj i spokój.

Gość wszystko jednoyky
to jest calkiem do dupy, te poczucie,że jak wyjdę z kompa to nie mam co robić ... znów leżeć w lozku i ryczeć ? myśleć o jej szczęściu ? o tym z kim jest ?

Gość .T
zacznij czytać książki, albo oglądać jakieś filmy. Szczerze powiem, że należy rzucić się w wir jakiejś pracy, czymś się pochłonąć całkowicie. Wtedy nie myśli się o tym jak się jest samotnym. Zero rozmyślań

Gość boszzzz
to faktycznie szukasz pracy siedząc na kafe lub lezc w łóżlu... :/

ZAMKNIJ MORDE I IDZ SIE LECZYC. W DUPACH SIE LUDZIOM PRZEWRACA. NIC CI W ZYCIU NIE WYCHODZI TO I SAMOBOJSTWO NIE WYJDZIE, PROSTE. DARUJ SOBIE.

Gość mam depresje
dziewczyno Ty masz jakąś obsesje na punkcie tej dziewczyny. Zacznij się leczyć