Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

clarice0612

okres spoznia sie 15 dni a test ciazowy Negatywny ?????pomocy

Polecane posty

Czy test moze sie mylic ?? Mam klucie w podbrzuszu, piersi powiekszone i bole miesni. Okres powinnam dostac 01.08 do dzis nic , test robilam w poniedzialek i wyszedl negatywny.... O co chodzi ??

Gość niuu
Zrób sobie beta hcg to ostatecznie wyjaśni sprawę ciąży.

Gość madziulah
najlepiej zrób test beta hcg z krwi i będziesz wiedziała na pewno. Czasem w bardzo wczesnej ciąży, zwłaszcza gdy późno doszło do zapłodnienia testy dają negatywny wynik. Ja tak miałam, dopiero test z krwi potwierdził że jestem w ciąży.

Gość afasdcawdfsdfvscsx
clarice0612 Mi też spóźnia się okres ale o 4 dni . Testy negatywne. Zadzwonilam do szpitala i po pracy po 21 jade na bete . Trzymajcie kciuki bo się załamie... :(

Gość skoro chcialas, to masz
test sie nie myli, nie jestes w ciazy, wiec lepiej sie nie nakrecaj 🖐️ gin da ci luteine i wywola okres.

Gość pani domu 234
ja pierwszy test zrobilam w dniu w ktorym mial wystapic okres i wyszedl negatywnie... tydzien pozniej powtorzylam i wyszly dwie kreski... wszystko zalezy od dnia zaplodnienia. ale mozesz tez miec torbiel na jajniku i dlatego nie ma okresu... lepiej to sprawdz.

Gość kto też tak uwaza????
po takim czasie wyszedł by pozytywny test, pewnie owulacja sie przesunęła i dlatego okres wystąpi poźniej. poza tym o 2 tygodnie zawsze ma prawo sie przesunąc, moze to wpływ diety. jak dla mnie masz klasyczne objawy przedmiesiączkowe i na dniach powinnas dostac okres, test jest negatywny więc spóźniająca sie miesiączka nie świadczy o ciązy ale o tym, że okres sie spóźnia z innych powodów - przesunięta owulacja, dieta która spowodowała to przesunięcie itp

Dzieki za rady ...ale wlasnie o to chodzi ze ja te objawy juz od tygodnia mam a okresu brak. Pomalu sie zaczynam bac ze to moze jakas choroba :-( bo te bole podbrzusza.. Jeszcze ta cysta straszycie :-(