Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszagryczana

Jak poznać,że ktoś bierze narkotyki ??

Polecane posty

Gość sztuka
Jak pali bobki to spoko, lepej zeby palia jakby miala pic do pozygu i nic nie pamietac. ludzie ktorzy pala bobki to specyficzna grupa Ci ktorych ja znam jest otwarta i tolerancyjna, bez agresji i na wyjebce a przy tym 100% ogarnieta i zyjaca jak kazdy inny. Choc jak sie startuje od wiaderka co rano to tez nie dobrze:-) :-) legalizacja marichuany przyniesie wiele kozysci, ale to nie temat na teraz A Ci co do nosa to tez spoko i tez zyja jak kazdy inny ogarnirty czlowiek. Najlepiej tylko weekendy:-) Sobota od rana na aktywnosci potemn impreza i w niedziele zeby nie zanulac to do lewej i do prawej:-) czasem sie kombinuje i robi kase a czasami niespodziewany remont, wsztko robimy z dokladnoscia i na 100% tez lepiej niz pic alko i robic dymy. Lecz kiedy montuje sie material z dnia na dzien i mysli sie o tym zeby miec matetial na jutro to juz gozej bo robimy sie zalezni od czegos w tym przypadku proszku. Bąc co bąc to moim zdaniem i tak lepiej niz alko:-) wszystko z glowa i jest ok. Po lekkich dragch czlowiek siilniejszy psychicznie ogarnia wszystko, wszystko. Zaden maly cpunek nie jest takim dewiantem jak maly alkoholik, prxynajmniej z mojego ptk widzenia. Nie mowie tez ze riki tiki narkotyki sa dobre bo nie sa:-)

Gość gość
zapytaj czy nie sprzedac mu działki? :) jak bierze, to na pewno bedzie zainteresowany :D

Gość gość
Jeśli ćpie to możesz poznać po jednym z następujących objawów: -kłóci się z chlebem -gdy dzwoni telefon, to idzie do kibla i spuszcza wodę -odwala śnieg z podjazdu w sierpniu -myje okna waszym kotem

Gość gość
Po czym poznać, że Ty ćpiesz? -uważasz, że chleb ma racje -kończy się napełniać rezerwuar, to pytasz kto dzwonił -każesz jej posypać jeszcze chodnik bułką tartą, żeby stary się nie wywalił -nie macie kota...

Gość gość
czas jej zrobi testy i na terapie moj syn zaczl od marihuany teraz juz amfa i jest coraz gorzej

Gość gość
nie śpi, nie odczuwa głodu, na wszystko reaguje złością.

Gość gość
Wiem że to juz dawno ten temat został narzucony ale moze sie komuś przyda. Podam na moim przykładzie.. Przyszedł kiedyś do mnie kolega przyniósł ze soba mefedron, spytał sie czy chce spróbować. Zgodziłem sie (i to nie dla tego żeby sie popisać tylko zeby sprubowac czegoś nowego) wciągnęliśmy.. i to był błąd bo od 4 miesięcy biorę mniej więcej 3 razy w tygodniu i coraz większe "ciśnienie".. Wiec taka rada odemnie nie bierzcie tego g***a. Mówią ze jak jest jakas kontrola.. g***o prawda po czasie tego juz nie kontrolujesz.. i siegasz po inne np. feta a jak sa juz bardzo wciągnięci to dopalacze.

Gość gość
Nienaturalne ruchy, wykrzywianie czesci ciala. Wielkie źrenice. Sine kończyny, przede wszystkim kolana. Szara cera. Szybkie chudnięcie, w ogole brak apetytu, a po wstaniu następnego dnia z lozka nadmierny apetyt. Wykonywanie niecodziennych czynnosci (np nagla chec do nauki,sprzatania,nadmierne rozmowy z domownikami). Żucie gumy (szczekoscisk), biały język.