Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wybor i nie wiem

czy po porodzie SN seks jest do bani? czy jest luźno?

Polecane posty

Noo, a ta co ma 190cm to ma taką pochwe że na spokojnie butelka z woda w nią wchodzi. Puknij ty się w łeb babo

Gość taka sobie sluchaczka
ja rodzilam silami natury i pierwszy stosunek odbylam prawie po roku a dlaczego bo mnie bolalo w cholere przy probach mazma 18 cm penisa wiec nie jest olbrzym ale i tak bolalo jak cholera i sam maz powiedzial ze po wejsciu czuje opor co dla niego jest mile ale dla mnie bolesne , niewiem dlaczego po porodzie jestem 3 lata

To tak jakby powiedzieć że ważysz 55kg i masz małą pochwe a przytyjesz drugie 55 i bedziesz miałą ogromną rozklapioche

Gość do ffyvhgjhbvnjhgf
ty masz lej po bombie skoro nie chcesz przyznać, że po porodzie twój srom i pochwa się zmieniły. A co do różnicy w wyglądzie, to znaczenie ma raczej rasa niż wzost i waga.

Ja jestem po 2 porodach sn i przy obu bylam nacinana . szwy się szybko goily i teraz ich wogole nie czuje. na początku po porodzie czuło się podczas seksu że jest jakby luźno ale z czasem wszystko wraca do normalności . a seks jest dużo lepszy niż przed porodem .

Gość ffyvhgjhbvnjhgf
zreszta mam gdzieś co myślą te które maja dziury a nie pochwy.. ja tam nie mam problemu dlatego odpowiadam autorce. możecie nie wierzyć... ale ja mam to gdzieś mi się od tego nie powiekszy :P

Gość smiesza mnie opinie tych
Mariika - no czmu bym nie miala miec wszytkiegoi ciut mniejszego? skoro mam155, a inna dzewczyna 175 -przeciez roznica nie tylko w nogach, takze w tułowiu skoro jestem proporcjonalna, musi sie wszystko gdzies zmiescic:)

Gość do ffyvhgjhbvnjhgf
bo już większa pewnie być nie może :D

Gość taka sobie sluchaczka
ja rodzilam silami natury i pierwszy stosunek odbylam prawie po roku a dlaczego bo mnie bolalo w cholere przy probach mazma 18 cm penisa wiec nie jest olbrzym ale i tak bolalo jak cholera i sam maz powiedzial ze po wejsciu czuje opor co dla niego jest mile ale dla mnie bolesne , niewiem dlaczego po porodzie jestem 3 lata

Gość kwed
Ja mam skłonności do bliznowców więc gdybybym miała wybrac - bliznowiec w cipce czy na brzuchu to chyba bym jednak wybrała poród sn.

Gość do ffyvhgjhbvnjhgf
ale to znaczy, że masz też mniejszy mózg, krótsze jelita i inne bebechy, mniejszą macicę i jajniki np. ? Nie, masz je w wymiarach typowych dla dorosłej kobiety rasy białej. Normy są tak określane, a nie dla wagi i wzrostu.

Gość ffyvhgjhbvnjhgf
nie twierdze ze wyglad sie nie zminił- owszem mam szwy które czuć pod palcami itp. ale akurat luźniej nie jest, jest tak samo.

Bo taka jest natura, zrozum że chociaz byś miała 140cm to nie będziesz miała pizdeczki 8 letniej dziewczynki skoro jesteś kobietą. Poczytaj troche w internecie itp a później się wypowiedz. W takim razie skoro jesteś taka malutka to nie wiem gdzie pomieściłaś/pomi9eścisz dziecko. Albo może małe kobiety rodza malutkie dzieci bo im się większe nie mieszczą? Nie ośmieszaj się już.

Bo taka jest natura, zrozum że chociaz byś miała 140cm to nie będziesz miała pizdeczki 8 letniej dziewczynki skoro jesteś kobietą. Poczytaj troche w internecie itp a później się wypowiedz. W takim razie skoro jesteś taka malutka to nie wiem gdzie pomieściłaś/pomi9eścisz dziecko. Albo może małe kobiety rodza malutkie dzieci bo im się większe nie mieszczą? Nie ośmieszaj się już.

Marika - gdzie logika - jak utyje 55 kg to pochwa sie nie zwiększy tylko bedzie bardzoiiej otluszczona doodola, czyli predzej ciasniejsza niz szersza, jak juz. Roznica polega na wzroscie, przeciez, nie otluszceniu i tyciu. Mozna miejc 155 i wazyc 100kg, a tułow przeciez od tego sie nie wydluzy, tylko obrosnie tluszczem.

Gość w sam raz dla niedowiarków
Wklejam wam kawałek prezentacji, która została przygotowana przez ginekologa: Pierwiastka:- srom zamknięty- rozdarcia błony dziewiczej- krocze wysokie- pochwa wąska - część pochwowa wąska, stożkowata lub walcowata- ujście zewn. okrągłe- powłoki brzuszne jędrne- rozstępy czerwonosine, świeże - sutki jędrne- brodawki stożkowate Wieloródka:- srom ziejący- strzępy błony dziewiczej- krocze niskie- wejście do pochwy szerokie- część pochwowa walcowata, zdeformowana- ujście zewn. poprzecznie szparowate- powłoki brzuszne mniej napięte- rozstępy stare, białe lub nowe czerwonosine- sutki mniej napięte- brodawki duże walcowate

Tak wiec racje miała ta osoba, która pisąła, że ginekolog potrafi rozpoznać "na oko" czy kobieta rodziła czy nie :P

pochwa sie bardzo rozciąga ( jest poprzygotowana i na piecioraczki. Brzuch takze sie moze rozciab=gnac bardzo silnie. male kobiety maja czasem problem z porodem, z uwagi na wezsze biodra.

Gość do ffyvhgjhbvnjhgf
tyle że tam była opisana pierwiastka PRZED PORODEM :D :D

Co ma długość Twojej pochwy do jej ciasnośći? Błagam nie ośmieszaj się już...

ok, mozesz mnie podlaczyc do niedowiarkow -ale NIGDY nie maialm rozstepów, a to akurta widac gołym okiem.Widac mam elastyczne cialo z natury. Mowie w swoim imieniu nie wszystkich kobiet, choc mysle,ze nie jestem wyjatkiem.

Widze, że potrzebujecie dokształcenia. Podaję z encyklopedii: Wieloródka, kobieta w ciąży, która rodziła już co najmniej raz.

Gość do ffyvhgjhbvnjhgf
a roztępy to akurat co innego. Miewają je również mężczyźni, poród nie ma nic do tego.

Gość do ffyvhgjhbvnjhgf
a pierwiastka to taka, co jest w pierwszej ciąży :D Jeszcze przed porodem się jest pierwiastką :D

Gość do ffyvhgjhbvnjhgf
no dokładnie, która RODZIŁA już co najmniej raz :D

Jak byłam na kontroli poporodowej to lekarz wprost powiedział, że weźmie mały wziernik żeby mnie nie bolałło:P więc gadanie ,jaka to pochwa jest rozciągnięta to można sobie wsadzić;-)

Gość do ffyvhgjhbvnjhgf
bo zaraz po porodzie zwykle boli - wiadomo z jakich względów. Pytanie jaki dużego narzędzia będzie używał później niż bezpośrednio po porodzie.

Gość do ffyvhgjhbvnjhgf
Nie ma sobie gdzie wsadzać, skoro srom kobiety po porodzie wygląda tak jak przytoczyła to lasia wyżej: srom ziejący- strzępy błony dziewiczej- krocze niskie- wejście do pochwy szerokie- część pochwowa walcowata, zdeformowana- ujście zewn. poprzecznie szparowate- powłoki brzuszne mniej napięte- rozstępy stare, białe lub nowe czerwonosine- sutki mniej napięte- brodawki duże walcowate No niestety.

na kontroli była ponad 2 miesiące po porodzie więc wcale nie na świeżo, tylko już jak wszystko było zagojone.

Gość ja jestem 4
mce po porodzie i jest strasznie ciasno :( nie mam przyjemnosci z seksu o ile do jakiegos dojdzie bo odczuwam bol i niemozliwosc penetracji nawet przy uzyciu lubrykantu. nie wiem dlaczego. przed porodem nigdy nie bylo problemu a teraz masakra tak ciasno :(