Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam wybor i nie wiem

czy po porodzie SN seks jest do bani? czy jest luźno?

Polecane posty

Ja po porodzie sn zaczęłam przeżywać pierwsze orgazmy podczas stosunku. Niech se będzie srom ziejący, krocze niskie, wejście do pochwy szerokie, nie obchodzi mnie to. Nieważne, że to tam sobie gorzej wygląda niż kiedyś, ja mam 100% lepsze stosunki niż przed, więc chyba nie zrobiłam sobie takiej krzywdy tym, że nie posypałam za cesarkę...

Gość do:jednakże w jednym
ja po SN też czuję różnicę o tyle że o ile kiedyś mąż mieścił się to teraz nawet przy dobrym nawilżeniu boli i się nie mieści seks na początku jest jakby brutalny, nie mierzyłam go jak niektóre z was ale na oko obdarzony jest konkretnie... nie wiem czy wiecie, że w razie nacięcia nie tylko skóra krocza jest nacinana ale też odcinek pochwy i ujście, jeśli to jest później zaszywane może zdarzyć się, że czasem zbyt ciasno. Przypuszczam że tak mogło być u mnie bo ginekolog w czasie szycia się śmiał do męża że będzie miał dziewicę. Więc nie uogólniacie i wiedzcie też że każdy przypadek jest różny. Moja położna powiedziała że są pacjentki które walczą żeby ich nie nacinano a potem przychodzą na plastykę i już nie upierałam się przy nie nacinaniu. Co do blizny u mnie generalnie bardzo długo się goiło baaaardzo bolesna sprawa i siadałam normalnie dopiero po ok miesiącu ale teraz po 14 m-cach od porodu jest miękka i prawie niewyczuwalna z tym że srom faktycznie nie wygląda jak wcześniej bo widać że jedna warga była przecięta. Ale nie sjest to wszystko jakieś baaardzo widoczne ani nie wnosi większych zmian w życiu naprawdę:)

a co do tego opisu pierworódki i wieloródki to nijak on się ma do życia gdyż ja nie mam i nie miałam ani białych ani sinoczerwonych rozstępów. Żadnych, a najbardziej nie lubię gdy ktoś kto się nie zna na rzeczy wpisuje swoją prawdę niczym alfa i omega i upiera się że jest tak i tak a jak ktoś ma inne zdanie to kłamca. Dotyczy to tych wszystkich szczekaczy na temat wiadra i leju po bombie albo porównań SN i CC. Jak na swojej skórze nie przeżył jednego i drugiego porodu ten ma góowno do gadania

Gość inka80pppp
po sn miałam 19 szwów o szczegółach nie chce pisać bo choć minęły 2 lata nadal nie mogę do tego wracać. Więc sex tak samo jak i przedtem. Mąż mówi, że nie ma różnicy. Ale się biedak naczekał .....

miałaś cięcie z dwóch stron?? Ze mną na sali poporodowej leżała dziewczyna która na zewnątrz naliczyła 26 szwów!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość inka80pppp
z jednej

Gość bolek z rolek
chlupie jak w sporym wiadrze

Gość terenia renia
Pewnie ch..ójka masz małego, to ci chlupie.