Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndsjvcslkmdc

Do dziewczyn po cc ..pomocy!!!!!!!

Polecane posty

Gość ndsjvcslkmdc

Hej jestem 8dn po cc,do tej pory bylo ok,bylam na chodzie,nic juz nie bolalo.Jednak wczoraj zauwazylam duze zgrubienie pod blizna,i szczypia mnie okolice pachwiny po lewej strone w okolicach tego zgrubienie..boli...jutro ide do lekarza..martwie sie..moze ktos podpowie co to moze byc..

Gość moze cie zle zszyli
i beda otwierac czyscic i jeszcze raz szyc, raz dziewczyne 3 razy zszywali bo raz ja zle zszyli raz o czyms zapomnieli a potem jeszcze zakazenie...

Gość moze cie zle zszyli
tyle ze to ekstremalny przypadek bo cc w syfiastym szpitalu

Też mam zgrubienie przy bliźnie. Jestem 3 tyg po. Nie stresuję się. Myślę, że po takim czasie ma jeszcze prawo boleć. W końcu to operacja.

Gość ndsjvcslkmdc
nawet mnie nie strasz...:9 tak sie boje ze moze byc os nie tak...i wtedy co zrobie z malenstwem..

Gość moze cie zle zszyli
przepraszam ze strasze, no ale liczyc sie musisz ze wszystkim :) mysl pozytywnie tak jak kolezanka wyzej:)

Gość moze cie zle zszyli
no a jak by co to malenstwem na pewnio sie zajmie maz, mama lub tesciowa tak ze nie martw sie na zapas

Gość no to ja polecam :)
tez mialam takie zgrubienie, myslam, ze to zrosty i juz tak mi zostanie. Minelo chyba gdzies w okolicy 3-4 miesiaca po.

Gość mamuśkaZuzanki
musiałaś oś dźwignąć lub za dużo nosić dziecko, ja po cc prawie rok dochodziłam do siebie, jak tylko coś dźwignęłam to od razu było zgrubienie pod blizną. cc to poważna operacja a nie zabieg i naprawdę trzeba się później mocno oszczędzać, wygrzewaj sobie jak najczęściej bliznę nawet zwykłą lampą i przez miesiąc do 3 nic nie dźwigaj

Gość ojejgggggggggggggggggggggggggg
To zgrubienie to bliznowiec. Tak ciezko isc do gina i zapyatc? Tez takie cos mialam, gin powiedzial, ze z czasem to minie i blizna bedzie normalna, ale dyby bylo bardzo uciazliwe, to moze zapisac masc.

Gość ojejgggggggggggggggggggggggggg
Czyli po prostu blizna sie wolniej i zle oi, ale nie jest to powod do obaw. Idz do fina, niech ci masc zapisze.

żaden bliznowiec. napisz czy jest jakiś wyciek?? ja leżałam w szpitalu 12 dni i też miałam takie zgrubienia pokazałam lekarzowi i on powiedział że to poważna rana i nie zagoi sie w 2 dni, i żeby sie nie martwić. Ale jeśli sie niepokoisz o idz do lekarza. u mnie samo sie wchłonęło. jesli nie masz gorączki nic z rany nie leci to podejrzewam ze to nic groźnego

Gość ndsjvcslkmdc
zadnych wyciekw,tylko zgrubienie i czuje takie mrowienie po tej stronie..

Gość mamuśkaZuzanki
to raczej normalne po cc, 20 mies. temu miałam cc, i tak na dobre to mi się wszystko tam w środku zrosło i przestałam odczuwać jakikolwiek ból dopiero z 4-5 mies. temu, ale mam z jednej strony blizny małe zgrubienie a z drugiej strony już niemal niewidoczna blizna, mi tak się stało jak dźwignęłam zgrzewkę wody mineralnej...