Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Futryna

Jeżeli umrzemy a bóg istnieje to jacy będziemy po śmierci

Polecane posty

Gość loolhb
zawiera najcenniejsze rady dla naszego doba , złe i dobre przykłady dla naszego pouczenia

Gość loolhb
dobra- mialo byc :)

Gość loolhb
22 Jest Ktoś, kto mieszka nad okręgiem ziemi, której mieszkańcy są jak koniki polne, Ktoś, kto rozpościera niebiosa jak delikatną gazę, kto je rozpina jak namiot, by w nim mieszkać, izajasza 40:22 w mojej biblii tak opisana jest ziemia a w twojej jest płaska ?

Biblia nie potrafiła poprawnie odpowiedzieć na pytanie czy niewolnictwo jest dobre, chorych na epilepsję kazała leczyć wyrzucając z nich demony i złe duchy, karać ludzi za wyimaginowane wykroczenia takie jak czarownictwo. Złota zasada "traktuj innych tak jakbyś chciał być sam traktowany" była znana już wieki przed Chrystusem. Bóg w Bibli jest zazdrosny, kapryśny, okrutny. To nie Bóg stworzył ludzi, to ludzie stworzyli wielu bogów na swoje podobieństwo. jaka jest szansa że pozaczasowy, nieskończony, wszechobecny Bóg czasem się wkurza?

Gość loolhb
Biblia odpowiada na kazde pytanie myslisz ze spirytyzm i okultyzm sa dobre ? wiesz do czego zdolne sa demony ? dlaczego choremu na epilepsje pomogło " wyrzucenie " demonów z niego ?

Gość loolhb
Bóg w Biblii i kazdego dnia jest dobry miłosierny cudowny :) karcił gdy ludzie stawali sie mądrzejsi od niego - wymaga tak niewiele od nas za tak wiele za nasze posłuszenstwo , przestrzeganie zasad - zycie :) Bóg niczego nie zabrania ale czy wszystko jest dobre ?

Gość loolhb
jezeli stworzył ziemie ludzi i wszystko dla nich to maprawo wymagac tylko ze te wymagania sa bardzo pozyteczne dla nas jesli je łamiemy odczuwamy ich złe skutki .

nie wiem do czego są zdolne duchy czy demony, nie mam najmniejszej wiedzy na temat ich istnienia (a podobno w elfy nie wierzysz?) proszę, jak twoje dziecko zachoruje na epilepsje nie idź z nim do księdza tylko do lekarza ostatnia sprawa w Niemczech gdzie przy egzorcyzmach została na śmierć zagłodzona kobieta. sąd skazał dwóch księży i rodziców za nieumyślne spowodowanie śmierci. Niestety w przeszłości takie sytuacje miały miejsce dużo częściej

Gość macccccccbók
Bog jest dla mnie zly i niesprawiedliwy. codzienn go prosze o wielkiego penisa, mam 16 prosze o 20 mimo to codzienn mam 16 bog jest zly ja jestem zly obaj jestesmy zli tylko ja bede płonął :(

Gość loolhb
jezeli bedziesz miłował blizniego - czy bedziesz kradł , cudzołozył , obgadywał zazdroscił ? czyste sumienie czysty przed Bogiem i unikasz kary od władz swieckich proste :) wystarczy poznac czego Bóg od nas wymaga

Gość loolhb
17:24 [zgłoś do usunięcia] ateista z powołania nie wiem do czego są zdolne duchy czy demony, nie mam najmniejszej wiedzy na temat ich istnienia (a podobno w elfy nie wierzysz?) proszę, jak twoje dziecko zachoruje na epilepsje nie idź z nim do księdza tylko do lekarza ostatnia sprawa w Niemczech gdzie przy egzorcyzmach została na śmierć zagłodzona kobieta. sąd skazał dwóch księży i rodziców za nieumyślne spowodowanie śmierci. Niestety w przeszłości takie sytuacje miały miejsce dużo częściej nie jestem katoliczką :)

Gość ftzcyka y fejsbuka
mimo ich bede go uyzwal tylko na mojej Kobiecie nadal mam malego :( czy bog jest zly? czy bog istnieje? dlaczego mnie nie slucha? czy moja prosba to tak wiele?

Gość macccccccbók
Bog to skurwiel (nienawidze cepa 😠) tyle w temacie zamykam :classic_cool:

Gość macccccccbók
dalczego ta zla istota ma mnie na koniec mojego zycia oceniac skoro gdyby wskoczyl w moje buty to nie dalby sobie rady hmm?

Gość macccccccbók
:D :O omg i co myslicie o tym penisie, wyslucha mnie?

Gość macccccccbók
:* nie tylko

Gość macccccccbók
a gdzie wyparowala ta idiotka, argumentow jej braklo :O :D ?

Gość ona gada jak jakas
johowa czy jeszcze inna

Gość Odrodzisz się...
...w postaci jakiegoś zwierzątka może, łosia, kaszalota, świnki albo zwyczajnego kundelka, będzie dobrze :-)