Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irygioeu

czy mozliwe ze jestem w ciazy?? pomozcie prosze..:(

Polecane posty

Gość irygioeu

Dzis jest 24 dc. Biore tbletki nty Qlaira...jednak na poczatku chyba cos pokrecilam poniewaz powinnam ja zazyc zaraz po ostatniej aktywnej tabletce Yazu(zmiana tabsow) ja o tym nie wiedzialam i Yaz wzielam lacznie z placebo. Pozniej mialam jeden dzien zpomnienia o tabletce..zazylam ja na drugi dzien ale zarz po tym dostlam silnej biegunki. Ok 14 dc mialam sluz jak plodny z niteczkami krwi..poprzedzony kilku dniowym plamieniem. Caly czas czuje sie dziwnie..jest mi niedobrze..kreci mi sie w glowie...mam zaparcia na przemian z biegunkami. Czesto chodze sikac. Mrowia mi piersi. Wczoraj wykonalam test jednak wyszedl negatywny. Czy mimo to jest mozliwosc zebym byla w ciazy..prosze doradzcie bo oszaleje...:(

mogą to być skutki związane ze zmianą tabletek. dla pewności poszłabym do ginekologa.

Gość irygioeu
bylam u ginekologa powiedzial ze on tu nic nie poradzi...bo ciazy i tk by jeszcze nie wykryl... mi chodzi glownie o to czy mimo wszystko jest mozliwosc ciazy w moim przypadku?

Gość gratuluje znajomości przepisow
Ty sobie żartujesz? To u jakiego konowała byłaś? IDŹ DO GINEKOLOGA A NIE DO IDIOTY I SPYTAJ. Niech zleci betę,zrobi USG i będzie wiadomo. Mi ginekolog wykrył ciążę w niespełna 3tygodnie od zapłodnienia-byłam 2 dni przed planowaną miesiączką...

Gość irygioeu
usg robil ale pow ze on moze wykryc ciaze 7 tygodniowa a nie 2 czy 3 tyg...liczac od ostatniego krwawinia oczywiscie a nie od poczecia...bete pow ze moge zrobic jak by nie bylo krwawinia z odstwienia...le to tez raczej nie mozlwie zebym byla w ciazy:/ stwierdzil ze prawdopodobienstwa zajscia z w ciaze w moim przypadku jest takie samo jak to ze nadam totka i trafie 6...... nie wiem czy sie smiac czy plakac...:/ kompletnei juz mnie to rozbilo..;/

Gość irygioeu
powiedzial tez ze brak krwawinei a z odstwienia bedzie raczej spoowodowany hormonmi a nie ciaza..:/ zwariuje chyba...:/

Gość gratuluje znajomości przepisów
Mój ginekolog miał aparat do USG starszy ode mnie-a miałam prawie 30 lat,więc nie wiem do jakiego konowała chodzisz,ale zmien lekarza. Co do tego czy możliwa jest ciąża-nie wiem,bo nie wiem jaką ochronę dają tabletki dwuskładnikowe. Idź na betę. Powinna już wyjść i poszukaj normalnego lekarza. 7 tygodniową ciążę to wykryje Ci nawet dentysta...

mi lekarz w 3 tyg stwierdził ciąże po zwykłym badaniu ginekologicznym. Tak jak moja poprzedniczka uważam żebyś poszła do normalnego lekarza, którzy zleci Ci zrobienie badania z krwi na wykrycie ciąży.

Gość a tk ...........ooooooooooo
pojde na bete moze w piatek...jak sloncze to opakownie ikrwawieni sie faktycznie nie pojawi.... on mi nie robil badania ginekologicznego tylko samo usg..