Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabłko_jabłko

Czy jedząc CODZIENNIE 4 małe-średnie jabłka schudnę?

Polecane posty

Gość sadkkada
ja czytam mnostwo czasopism o zdrowiu- i tam stoi jasno-owce -tylko z wielkim umiarem bo mja aduzo cukro-no i szkliwo zebow niszczą-wiesz co -w kiosku jest miesiecznik-uroda beauty ekspert-tam jest odpowiedz na twe pytanie -artykul o pulapkach owocow-lec do kiosku i kup, ja pare dni temu czytalam u kolezanki-mysle ze to wszystkim milosniczkom owocow bardzo rozjasni w glowie

Gość gcbjnc
a komu bardziej uwierzysz dietetykowi czy kulturyscie ktory interesuje sie dieta?

Gość dziewczyna8888888
wiesz co zal mi ciebie,ja wlasnie kiedys duzo czytalam o tej diecie jablkowej,na szczescie za madra bylam aby ja zastosowac i wlasnie od tamtej pory ksztalce sie w kierunku zywienia i sportu a nie przeczytalam jeden artykul i sie madrze wiec nie oceniaj mnie jak nic nie wiesz. poza tym po twoich "madrosciach" widac ze gowno wiesz i gowno widzialas a rzucasz sie bo ktos cie skrytykowal.jak widac wlasnie ty sie opierasz na jednym zrodle informacji :)

Gość ja pierdykam O_O
nastepna pinda glupia az swista... po pierwsze: po chuj chcesz sie odchudzac skoro masz prawidlowa wage??? po drugie: nie kombinuj i nie cudacz tylko rusz dupsko i cwicz!!!

Gość dziewczyna8888888
no tak kulturysta pewnie sie nie zna bo jego cialo to tylko farmakologia :classic_cool:

Gość sadkkada
baby nie kloccie sie-tylko leccie do kiosku po pismo uroda beauty ekspert-tam jest artykul -ktory odslania prawdy i mity na temat odchudzania sie owocami-

Gość gcbjnc
dobra lepiej wracaj na sfd bo tam wszyscy rozumy pozjadali jak ty:D

Gość dziewczyna8888888
a zebys wiedziala ;] dobrze ze MY wiemy i mozemy sie smiac z takich ja ty :)

Gość jabłko_jabłko
ćwicz, ćwicz, ćwicz ile ja sie na kafe tego naczytalam a zapewne większość tak piszących ze sportem nie ma nic wspólnego, chyba ze odpalenie komputera nazwiemy sportem. nie mam nic do sportu ale sama biegac po lasach sie boje a nie mam z kim, rower zepsuty a brzuch mam plaski wiec brzuszki? ;p

Gość sadkkada
odnosnie tych kostek czekolady co tak wiele bab se lubi zjesc do kawy -widuje to w robocie -to glupio robia-mowia -to tylko 2-3 kosteczki-tak ale codziennie zacukrzaja swoj organizm -a dla organizmu ma znaczenie wielkie - czy te 100 kalorii (bo tylw maja 3 kostki czekolady) pochodzi z cukru pustego -czy to bedzie np kromka razowego chleba

Gość sadkkada
ten artykul pisany przez dietetyka jest super , a ci ktorzy mysleli ze mozna odchudzic sie owocami beeda pluc se w brode-wszystko jasno tlumaczy-więc -przeczytajcie -bo tu chyba na forum zadna z nas nie jest dietetyczka no nie?

Gość sadkkada
a propos cwiczen -ja za nic nie jezdzilabym na rowerze , nie biegala bo swiat jest potwornie niebezpieczny i strach wychodzic z domu-ja cwicze joge w domu -mam pare ksiazek i jest w porzo

Gość jabłko_jabłko
słyszałam, że "dobrze" od czasu do czasu zjeść sobie gorzką czekoladę przy odchudzania. więc proszę o odpowiedź. 3 jabłka dziennie , czasami do tego nektarynka, bo uwielbiam - zdrowe to czy nie?

Gość lokjadda
naprawde kup se te pismo-uroda beauty ekspert-artykul strona 64 -tam wszystko o owocach w odchudzaniu jest wyjasnione fachowo-a tu kobitki dziela sie swoim doswiadczeniem -moje jest takie zero cukru , slodzenia, zero owoców, sporo warzyw-gotowanych i duszonych -surowe sa ciezko strawne

Gość jabłko_jabłko
no ale dajmy na to, np taka marchewka gotowana, to niby strasznie kaloryczna :D a wiesz może czy sok kubus dobrze jest pic? ja od zawsze to pije, bo lubie, czasami nawet codziennie, bo niby bez dodatku cukru ale czy ja wiem? :/

Gość ja pierdykam O_O
dziecko, odchudzanie to spalanie tluszczu i nie da rady inaczej niz cwiczeniami! nie wymyslaj wymowek tylko do roboty! wszelkie te "cuda" to tylko pic na wode i ewentualnie wspomaganie procesu ale sedno odchudzania tkwi w RUCHU.

Gość lokjadda
oj kupne soki i napoje to sam cukier i chemia -samo zlo-ja pije tylko wode oraz kawe i herbate bez niczego-to pare kalorii -a szklanka kolorowego napoju to 250 kalorii , soku ok 100 naprawde-picie moze byc bardziej kaloryczne niz jedzenie a kalorie z napojow latwo przechodzą w tłuszcz-jak se czlowiek w domu wycisnie soku z sokowirowki -to widzi -pełna natura-a te kupne -to gówno , dno , sciema -tak jak jogurty owocowe a w nich nie ma zadneych owocow-choc reklamy pierdola -tak nasze jogurty to same owoce -hahha -soki owocowe i warzywne- tylko świezo w domu wyciskane te kupno to pierdolone owno -sorki za dosadnosci ale ja jestem wrecz maniaczką zdrowotn a-dietetyczn a- i gdy pomysle-jak odzywiaono mnie kiedys w dzieciństwie to jestem wkurwiona na maksa-nadmiar cukru , fastfudow-koli-

Gość lokjadda
nadmiar soli-np luzka soli do akszy , ziemniakow itp, zasmazki i smietany do zup ,tluste sosy, desery-kompociki-kompoty gotowane z owocow sa ogolnie zdrowe-ale durne baby baby czy kto tam robi te kompociki-sypie do nich cukru -tworząc ze zdrowego naturalnego kompotu , ktory zaweira naturalny cukier owocowy-przeslodzonego potwora- z cukrem w potwornej ilosci(niektore baby wsypuja pol kilo cukru)-a potem -dziecko , wnusiu, -zrobilam dla ciebie zdrowy kompocik hahha, dopuszczalna dawka cukru to 1 łyzeczka dzienie

Gość gliuppalla
medycyn anie zna przypadku ze ktos umarl od unikania cukru i solia miliony umieraja co roku bo tych swinstw nie unikaja- ostatnio częste sa zawaly przed 30 tką, a juz 20 latkowie maja tluste bandziochy-ktore kiedys byly domena facetow od 40 wzwyz

Gość ajnokkala
szkola to dno-bo nie uczy profilaktyki zdrowotnej

Gość Marketing Szeptany
Na promocji w naszej sieci żółtych marketów z owadem w logo - będziesz mogła 5 września kupić 8 jabłek zamiast 4 :) To z okazji jubileuszu - tniemy ceny o 50%:)

Gość ajnokkala
ja jem tylko warzywa -bo owoce sa bardzo slodkie, a cukier to samo zlo

Gość belilina
surowe owoce i warzywa powoduja wzdęcia i gazy,

Gość PatrycjaGRAD
Mi po dniach jedzenie jabłek wręcz obrzydło ;/ więc postanowiłam zanlezc suplement który w skladzie ma glownie jablka. i mam http://acetomale.pl/. Kupilam i nie zaluje. efekt jest super. schudlam 5,5 kg w miecha ;d ponadto moj organizm jakos lepiej funkcjonuje