Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochana uwazaj

EUROPEISTYKA na UW??? co myslicie?

Polecane posty

Gość kochana uwazaj

co myslicie o tym kierunku na uw?

Gość dzis karmie wróbelki mokre
jedno wielkie gówno, jak wszystkie humanistyczne niewazne czy na uw czy na sruwu teraz liczy sie tylko politechnika, medycyna albo dobry zawód po zawodówce, dla kobiety dobry jest tez zawód kurvy

po europeistyce kiepsko moze byc z praca tak naprawde. mam znajomego na tym kierunku i zaluje:/ pomyslalabym predzej o jakiejs politechnice, ale tam latwo sie dostac, a trudno utrzymac;)

Gość ale wazne jest tez
po jakiej uczelni, czy ma jezyki conajmniej 2 perfekt itp.

Gość autorka topikuuu
na mgr można iść za granicą, jakieś prawo europejskie. tam jest bardzo dużo wymian na każdym roku

Gość ki87uy6t5r4e
nie doradzajcie jej, niech wybierze europeistyke- bedzie mniejsza konurencja na rynku pracy ;p po co wy jej doradzacie, jak skonczy dobry kierunek to moze kiedys sprzatnie wam posade sprzed nosa i bedziecie pote zalowac ;p a tak serio - chociaz wczesniej tez bylo serio - no ale jak mam byc miła i uprzejmie doradzic - to oczywiscie tez uwazam ze szkoda marnowac czasu na studia humanistyczne- sama jestem po takich i g. mam. ale znam ludzi po humanistycznych i dobrze sobie radza, duzo zalezy od znajomosci, kto gdzie cie wkreci, i od wlasnej obrotnosci , w jakim stopniu bedziesz umiala wykorzystac swoja wiedze ze studiow w zarabianiu kasy.. i wiesz.. roznie bywa mam znajomą ze studiow z mojej grupy - studiowala to samo , ale miala widocznie duzo obrotnosci w sobie i specyficzny charakter , taki naturalny lider, bardzo inteligentna, teraz w w warszawie jest managerem w wielkiej korporacji, nosi sie w garniturkach i ma zajebiste sluzbowe mieszkanie itd. ale ona cokolwiek by nie skonczyla , mialaby przed soba dobra przyszlosc bo ona ma po prostu taki charakter..;p a jak jestes zwykly szaraczek, szara myszka, nie masz znajomosci to polecam zdobyc taki fach, ze bedziesz mogla sobie z niego żyć . na pewno inzynierzy sa poszukiwani, dorby inzynier bedzie mial zawsze prace i nikt mu łaski nie robi. . nawet za granica mozna wtedy godnie poracowac, przetlumaczysz swoj dyplom i hajda wio zarabiac krocie do niemiec czy norwegii czy gdzie tam. takze tego.. nie ma co sie opier.dalac na humanach nic po tym nie ma jak kto chce to moze zaocznie sie hobbystycznie ksztalcic na humanie a tak to odradzam.. no ale robisz jak chcesz, twoje zycie ja juz swoje przegralam wiec w sumie co mnie to obchodzi pozdro