Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła bardzo zła!!!!!!!!!!!!

Jestem wściekła na męża, problemy z kasą na końcówce ciąży

Polecane posty

kocham Cię :)

Sivane to tepa locha

Gość potwierdzam007
autorko masz prawo byc zła. Maż nie powinien wydać pieniędzy bez twojej wiedzy tym bardziej ze były to pieniądze przeznaczone na rzeczy dla dziecka.

Chuuj tam z dzieckiem, ale teraz czuje, ze bede musiala jadac jak na polnocnym Mazowszu :O

może zrobię wyprawkę mężowi a nie dziecku, tylko dziecko nie da mi pieniędzy na wyprawkę :o

Gość leniuchowata
Ja za wózek dałam 2.500 więc dla mnie to wózek,fotelik i ciuchy to baza wyprawki. Ja nie krytykuję autorki,tylko chcę ją uświadomić,że większość rzeczy JUŻ MA. I nie ma co robić tragedii,a Wy ją tylko podkręcacie i bluzgacie na męża. Teraz tylko brakuje rady zostaw tego palanta. Dziewczyno podstawę już masz. Pieluchy tetrowe kosztują koło 2-3zł za sztukę, pampersy new born mała paczka ok 30zł, sudocrem 20zł, koszula 30-40zł, łożeczko za 300-400zł można fajne kupić, 100 zł materac. Także 600zł i po problemie. Rozek mówiąc szczerze jest zbędnym wydatkiem,kocyk i pościel ok.130zł. Spokojnie, naprawdę dużo masz. Do porodu od 2 do 6 tygodni. W tym czasie mąż napewno jakieś pieniądze zarobi-bo i żyć z czegoś musicie-przestan się tak źlić!

Gość Sivane z Lublina
Zostaw tego palanta i nieudacznika. Jak taki ktos bedzie w stanie utrzymac wasza rodzine. Zaloz mu sprawe o alimenty i daj jakies ogloszenie na Sympatii. Duzo moich kolezanek znalazlo tam bardzo wartosciowych i zaradnych facetow mimo, iz juz mialy wczesniej dzieci. Powodzenia i nie daj sie 🖐️

Gość normalna..........
po co wam takie drogie wózki? Snobizm czy jak? wózek można kupić 3 razy taniej i dziecko też w nim pojeździ

Gość Sivane z Lublina
dodam że każdy z tych facetów których znalazły na sympatii pisuje regularnie na niszowym forum o kupie, znanym tu szerzej jako F23 :classic_cool:

to że mam najdroższe rzeczy z całej wyprawki nie oznacza że na resztę wydam 500zł. Rożek wymagany jest u mnie w szpitalu. Kosmetyki dla siebie mogę zabrać od siebie z domu i codziennie wyciągać je z torby i wkładać z powrotem bo po co mi nowe. Nie popadajmy jednak w skrajności jak liczyłam na wszystkie kosmetyki, łóżeczko i inne akcesoria potrzebuję 1tys zł a na meble jakie mieliśmy kupić 2tys zł

Gość normalna..........
Ja na przyklad woze mojego maluszka w zwyklym wozku sklepowym z Carrefoura :classic_cool:

Gość no niestety ignorancja
Miałąś rzeczy ze starszego dziecka i porozdawałaś. Planowałaś drugie to trzeba było iść do roboty najpierw. A teraz mąż wszystkiemu winien.

a dobra chuy z wyprawką, wezmę wózek sklepowy z biedronki jakiś koszyk i już mam nosidełko za free :p

Gość no niestety ignorancja
Wielka pani żona biznesmena.

wybaczcie mi te wykrzykniki. jestem tylko tępym inkubatorem wydającym pieniądze męża :)

Gość leniuchowata
No ja akurat mam bliźniaki,więc wybór tanich wózków dość skąpy... Ale mąż chyba coś zarobi?

No troche zarobi, ale hodowla gesi to nie jest taki dochodowy biznes.

wiesz, ja wiem że meble mogą poczekać tylko chodzi o fakt że masz na coś odłożone chcesz jechać do sklepu a tu niespodzianka. Mąż mówi że póki co nie ma wielu klientów i na pewno nie jest w stanie zwrócić tego co zabrał. W tym miesiącu ciężko z dodatkową kasą więc wszytko zostaje na wrzesień z tym że to już zaraz przed rozwiązaniem

Gość leniuchowata
A co do mebli-wyjmij z szafki/komody w sypialni część rzeczy męża i tam złóż rzeczy dziecka. I tak na początku łóżeczko wstawicie do sypialni. A resztę naprawdę możecie kupić po urodzeniu dziecka. Tak jak mówię mąż źle zrobił,ale nie ma tragedii.

świat się nie zawali to prawda. jestem zła o brak konsultacji ze mną i zostawienie wszystkiego na koniec ciąży

Gość anjananjanajanajnakjnkl
ja sobie nie wyobrażam takiej sytuacji, jak on mógł tak zrobić tym bardziej ze niedługo będziecie mieli kolejnego maluszka

Gość leniuchowata
No właśnie świat się nie zawali,więc się nie denerwuj,bo to nie jest wskazane! Na spokojnie z nim pogadaj. Odpoczywaj i się nie martw.