Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolka:)

test ciążowy... zrobić czy jeszcze poczekać? tak chce juz wiedziec

Polecane posty

Mam do was takie pytanie. To są moje pierwsze starania o dzidziusia i tak bardzo bym chciała już wiedzieć czy się udało. Cykle mam 28 dniowe zawsze jak w zegarku, owulacje miałam 7 sierpnia Czy jak jutro zrobię test ciążowy to będzie za wcześnie?

Stanowczo za wcześnie! Testy ciążowe robi się w dniu spodziewanej miesiączki, nie wcześniej ponieważ wynik może wyjść niewiarygodny.

No nic, będę musiała poczekać a jak pójdę na bhcg w dniu spodziewanej miesiączki to jaki powinien być wynik wiem że ciąża jest powyżej 5 ale wtedy powinno być już chyba więcej?

Gość mi w szkole
Skoro tydzień po owulce,ty już,już chcesz wiedzieć,to boje sie,co bedzie jak ty nie zajdziesz. Statystycznie- zdrowa para stara sie 5m-cy. Co zrobisz jak sie w statystyce nie zmieścisz? Pytam poważnie.) Beta w dniu @ powinna wyjść-a ile? Na wyniku powinnaś mieć normy danego labolatorium. Test minimum w dniu @. Chociaż-ja jestem za tym by najwcześniej zrobić po tyg,dwóch od daty spodziewanej @. A potem ew.przyrost bety,by ocenić czy ciąża prawidłowo się rozwija.

Gość ojtam ojtam
ja zrobiłam 2 dni przed terminem @ - podstawa z pierwszego porannego moczu i bez sikania i picia w nocy - wyszła blada kreska - dzień przed @ poszłam na bete i była ponad 200

Gość mozesz sprobowac za 2
Dni,ale wziac poprawke na to ze moze nic nie byc jeszcze widac. U mnie test wyszedl 9 dni po owu. Ale doslownie cien kreski,a na drugi dzien beta 14 z kawalkiem. Po 3 dniach wyszla juz kreska z popoludniowego moczu. I to dosc gruba. Ale u kazdego moze byc inaczej.

Gość dfedferf
ja zrobiłam test ciążowy 10 dni po owulacji (używałam testów owulacyjnych) i miałam bladą kreseczkę :)

Gość dfedferf
test o czułości 10 ml