Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niko123

Czy wasze nienarodzone dzieci tez tak maja?

Polecane posty

Pytanie z cyklu głupich. :) Jestem w koncowce ciazy. Gdy biore prysznic to mała zawsze jest bardzo ruchliwa. Skacze, wypycha się, nigdy nie śpi. Czy wasze nienarodzone dzieci też tak mają? ;)

Nie zwróciłam na to uwagi, ale bardzo mnie zaintrygowałaś hmm choć z tego co wiem to każde dziecko na co innego reaguje. Koleżance mały reagował na słodkie a ja moge jeść i jeść słodkiego a on ma to w nosie i smacznie sobie śpi :)

Wlasnie zauwazylam, ze nawet moze spac w najlepsze gdy wchodze do wanny i jeszcze nie zdaze na siebie wody polac tylko odkrece, to juz sie budzi i zaczyna latac. :)

Tzn pod prysznic, akurat mam razem z wanna. :) Z reszta podczas kapieli tez tak samo reaguje :)

Gość Ej to normalne
walisz jej kroplami wody po "domku", to się dziewczyna uaktywnia :)

hehe, wlasnie myslalam, ze sie wkurza, ale dzisiaj np. nie lalam wcale wody na brzuch, fakt ze splywalo z piersi, ale nie bezposrednio. Moze cos rzeczywiscie w tym jest, ze odstukuje. ;) Nie zeby to byl jakis problem, ciekawilo mnie czy wszystkie nienarodzone maluchy tak maja.

Gość uhmmm@#%
moja w wannie skakała jak głupia :D specjalnie czasem leżałam całkiem nieruchomo, a brzuch mi skakał, az się fale robiły :D

Gość moja mała
kąpiel przesypia- jak wszystkie inne czynności podczas których pozostaje w ruchu, budzi się jak siedzę lub leżę i się nie ruszam.

Ja tak miałam. Zwłaszcza podczas kapieli było szalestwo. Ale generalnie jak tylko usłyszała wode