Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgfrrggggggggggggggggg

ISTNIEJE COS TAKIEGO JAK DLUGOPIS KTORY NIE SPIERA SIE Z TKANINY?

Polecane posty

szukam dlugopisu lub cienkopisu do tkanin, ze wiecie- narysuje cos nim a potem jak wypiore w pralce to sie nie spierze wiem ze sa takie farbki albo kredki ale czy dlugopis? jesli tak to bgdzie takie cos mozna dostac? ktos wie? bede wdzieczna za pomoc :)

dobra. to mam jakies zwykle markery permanentne w domu , nawet jakis cienkopis permanentnty do podpisywania plyt cd ale to mozna do tkaniny uzyc? nie spierze sie to w pralce? albo nie rozmaze?

Gość Karol ....... .
Przecież musisz kupić farbę do ubrań, taką jakby gumową, która potem twardnieje... A nie żaden marker, który tylko pofarbuje.

no ale ja chce tylko zroic czarno bialy szkic na tkaninie i ma to byc niespieralne .. farbą nie da rady tak cieniutko narysowac.. :(

Gość didżełe ełe ełe
da radę, kup akryl do tkanin, pare zl kosztuje wsklepie plastycznym, i cienki pedzelek, i narysujesz

Sa tez dlugopisy. Mam taki, tylko niebieski. Uzywa ich sie do podpisywania ubran przedszkolakom zeby sie nie mylily. Nie spierze sie za diabla.

nie to nie moze byc pedzelek, ja nie umiem malowac pedzelkiem czego co ma wygladac jak szkic dlugopisem a najlepiej cienkopisem, musze robic cieniowanie obrazka kreseczkami a tego sie nie dapedzelkiem.. a gdzie taki dlugpis dostalas? moglabys podac nazwe? proszę ^^

Gość didżełe ełe ełe
da się pędzelkiem... retuszerskim... :P

no spoko tylko ze ja sie nie znam.. ja tylko dlugpis chciec ;p nie jestem malarką.. potrzebuje tylko taki projekt zrobic..

Gość kobyłłła
Widziałam taki dlugopis. Nie zaden marker ani farba, tylko długopis. Tylko że w Niemczech, ale jestem pewna, że w Polsce tez znajdziesz

Ja również szukam markera/długopisu bądź innego przyrządu do pisania na ubraniach, słyszałam że w rossmanie są takie.. jeśli macie jakieś doświadczenie z tego typu rzeczami proszę dajcie znać ;) chcę mojemu chłopakowi na urodziny bokserki ozdobić własnoręcznie takimi flamastrami, jak sądzicie dobry pomysł ?

Gość bodilfag
Ja polecam Sharpie do tkanin. Ja na allegro gdzieś zamówiłam