Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzuconaONAodrzucona

odrzucil mnie

Polecane posty

dlaczego mezczyzna z ktorym przyjaznie sie 3 miesiace, gdy mozna powiedziec zrobilo sie bardzo goraco, odmowil mi? Przepraszam, ale mam strasznego kaca moralnego po tym jak powiedzial ze nie moze tego ze mna zrobic, poczulam sie jak ropucha. Wydawalo mi sie ze moge to zaakceptowac, ze mi to odmowil, bo mial obawy, ale czuje sie OKROPNIE po tym wszystkim... jeszcze rano myslalam ze to nic, bo przeciez to co jest wystarcza, ale teraz gdy wracam do tego mysla, w koncu rozpalil moje zmysly do tego stopnia ze bylam gotowa oddac mu sie cala, On sie wycofał. W zyciu nie mialam takiego kaca moralnego jak teraz... prosze nie dogryzajcie mi, bo nie naleze do tego typu osob ktore robia to z kim popadnie. fatalnie wyszlo... jestem zrozpaczona. Zalezalo mi na nim, ale moja pewnosc siebie sie gdzies teraz zapodziala, a wszystkie te dni spedzone byly tak spokojne i harmonijne ze az trudno mi w to uwierzyc, ze taki wieczor jak ten mogl to zniweczyc.

Gość fleetwood
Cóż :D 1. Nie dostał pełnego wzwodu/ albo w ogóle.. 2. Ma kogoś i zachował CZYSTOŚĆ :D Nie smutaś się, życie jest piękne w swej prostocie :)

dostal pelny zwod, ale jak mu szepnelam ze go pragne to jak pejczem bym go uderzyla i sie szybko wycofal

Gość fleetwood
Ciekawe, że wiesz o tym czy dostał :) W tym wypadku okazał się zatem bezużytecznym wzw :P A już myślałem, że z twoją facjatą jest coś nie tak.

Gość pewnie kocha kogoś
i jest jej wierny.