Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Projekt kafe Opinia kobiet

Czy mogłybyście się z kimś takim związać?

Polecane posty

Gość Projekt kafe Opinia kobiet

Witam drodzy forumowicze! Sporo czytamy o tzw. warunku: posiadania prawa jazdy przez mężczyznę. Czy, rzeczywiście jest ono takie ważne w związku? Wyobraźmy sobie mężczyznę: - mającego stałą pracę - posiadającego własne mieszkanie - mający dobrą opinię w otoczeniu - kulturalnym "dżentelmenie" - nie posiadającym żadnych nałogów - nie posiadającego wielkiego "brzuchala" - odpowiedzialnego - posiadającego wiele cech tzw. "porządnego mężczyzny" Czy tylko przez brak prawa jazdy i samochodu został by skreślony z pozycji kandydata na partnera czy partnera (zakładając, że prawa jazdy nie będzie robił bo się do tego np. nie nadaje [np. zasypia, nudzi go prowadzenie pojazdu itp.]) ?

Gość pomarańczlala
Nie, nie zostałby.

Gość ja tezzzz
głowy powód kłotni z moim facetem. tak mnie to wkurzało że siłą go wsadziłam za kółko. teraz do autobusu nie wsiadzie; tylko samochód :)

Gość julka19x
dziwny jakis bez tych nałogów, a bez prawka to tym bardziej widac ze to ciotaaaa

to zależy gdzie mieszka:) ale generlnie problmem by o ie było:P ale mysle ze bym go namowila by toprawko zdal:p sama dopiero od nidawna je posiadam i jakos zawsze chcialam je miec:)