Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ara1982

czy spotykałybyście się z facetem bez pracy ?

Polecane posty

wyobrażcie idziecie do kina Ty płacisz do restauracji tak samo a on nawet nie szuka pracy czy chciałybyście być z kimś takim ?

Gość jshdgfujhnd
jak się bierze hrabiego - trzeba zapieprzać na niego!!!

dokładnie to on od 4 lat jest bez pracy opiekuje sie dzieckiem siostry i siostra daje mu mieszkanie i jedzenie

napisałam mu że jest leniem i szuka tylko pretekstu by nie pracować to wielce się obraził

Gość rumparara
porazka.nie spotykaj sie z nim.twoje dziecko nie ma przyszlosci z takim nowym tatusiem

Gość mi w szkole
Nie. Nie spotykałabym się. Ba! Nawet z takim który zarabia mniej niż 3tyś-materialistka? Może! Ale sama miłościa dziecka nie ubiore i nie nakarmię.

Gość wiśnieska
dziewczyny - skąd wy wyrywacie takie spady?

mówił mi o ślubie ale ciekawe jak byśmy żyli on jest chory na grzybice układu pokarmowego i podobno ciągle się zle czuje ale ja też często się zle czuje a idę do pracy

Gość mi w szkole
AAa,jeszcze dodam,nim się matki polki romantyczki zlecą-mam 28lat. I w tym wieku facet powinien jakąś tam pozycje na rynku pracy osiągnać. Nie mówie,że 19latek ma tyle zarabiać. Wtedy patrzyłam na perspektywy i zaradność. Nie cierpie nieodpowiedzialnych nierobów i pijaków.W pewnym momencie kobieta nie może pracować-i facet musi byc w stanie ja i dziecko utrzymać!

Gość fdgdfgf
Ale pieprzycie, ja nie pracuje, a kobiet mam na pęczki. :classic_cool: Z żadną się nie zwiąże, bo wiem, że jesteście kurwami i lecicie na moje pieniądze. :D

Gość gollestan
nic pewnego na swiecie -jasne stracic praca e z dnia na dzien -ale prawdziwy facet z jajami desperacko szuka nowej albo robi na czarno-a nie jest nierobem w zapierdzianym dresie iz wielkim brzuchem jak Ferduś K.

Gość dsasda
Nie cierpie nieodpowiedzialnych nierobów i pijaków. a skad wiesz ze on jest nieodpowiedzialny .. Ma dzieci ? Jesli facet jest bezrobotny i nie ma dzieci , to nie mozna nazwac go nieodpowiedzialnym .. Nieodpowiedzialnosc to własnie robienie dzieci , gdy sie nie ma pracy . A jesli ktos nie ma pracy i nie robi dzieci to własnie jest bardzo odpowiedizalny , bo wie ze nie mógłby byc rodzicem nie zarabiając pieniedzy .

Gość gollestan
jesli z lenistwa uczynil se sposob na zycia -to za dres dziada i niech spierdala -a gdzie mieszka u ciebie ?jesli tak to możesz łątwo nieroba wypierdolic pod most lub na dworzec

Gość wiśnieska
17:55 [zgłoś do usunięcia] ara1982 chce mu wysłać linka do tego wątka chce by przeczytał sobie co inni myślą o nim po co zawracasz tyłek sobie i jemu - on i tak sie nie zmieni, nie licz na to

mieszka u siostry ona pracuje cały dzień ma syna jest po rozwodzie i on zajmuje się tym dzieckem . prowadzi do szkoły odrabia lekcje ona daje mu dach na głową i jedzenie za to . nie ma dzieci ja jestem jego pierwszą dziewczyną 4 lata temu rzucił stałą pracę i przeprowadził się do krakowa by być bliżej mnie pracował w ciągu tych 4 lat przez ponad rok jak go zwolnili nie szuka nowej pracy użala się nad sobą

Gość gollestan
ttypowy bląd kobiecy spowodowany przez matki i baki kretynki-jak sie ozeni to sie odmieni -on biedny misio ,musze mu pomoc i zmienie go-naprawd chronicznego nieroba ktory nie chce pracowac i nie szuka -chuja jebanego w dupe kopanego--trza wypierdolic z domu -niech lezy ,kwiczy i robi pod siebie -

ja mając dziecko i zerową pomoc rodziny pracuje zarabiam grosze ale stać mnie by ubrać dziecko kupić mu coś mieszkam z rodzicami

Gość gollestan
z nierobem nie warto byc-to pasożyt

Gość wiśnieska
ale i tak planujesz z nim być, co?

może jak przeczyta ten wątek to do niego dotrze że to nie ja jestem materialistką tylko więcej ludzi tak myślli ja mam dziecko i nie mogę wyprowadzić się od rodziców i mieszkać z nim skoro on nie pracuje . musiałabym zarabiać parę tysięcy by mnie było na to stać jak jestem w pracy to lepiej się czuje mam kontakt z ludżmi mam gdzie pokazać nowe ciuchy do sklepu przychodzą znajomi można sobie porozmawiać jak siedziałam w domu to byłam zaniedbaną starą babą choć byłam po 20

jak nie zacznie szukać pracy to z nim nie bedę moje argumenty nie docierały może jak to przeczyta coś się zmieni

Gość dfdgfhgj
tak, bym sie spotykala bo sama nie mam pracy i wiem jak ciezko znaleźć,. ale az taka glupia bym nie byla zeby sobie z takim zrobic dziecko

Gość dfdgfhgj
rownie dobrze on moglby wejsc na to forum i zalozyc temat: CZY SPOTYKAC SIE ZE STARA PANNA Z BEKARTEM? tyle samotnych kobiet bez bagażu, ze ty nie powinnas robic z siebie takiego znowu cudu, bo tak naprawde tez jestes kiepskim sortem na żonę (dziecko z poprzedniego związku)

Gość dfdgfhgj
ale zoną nie byłaś tak? czyli twoje dziecko to bekart, tak to sie nazywa. wiec najpierw spojrz na siebie a potem oceniaj innych. tez jestes nic specjalnego skoro masz nieslubne dziecko. malo ktory facet chce kobiete z takim bagażem. może dlatego z desperacji wzielas sie za bezrobotnego? bo nikt inny cie nie chcial?

a ty nic o mnie nie wiesz bardzo go kocham dlatego z nim byłam te 4 lata twoje zycie też moze sie róznie potoczyć i też mozesz miec jakiegoś bekarta

Gość dfdgfhgj
ja bekarta miala nie bede, nie martw sie. po prostu zakladasz temat na forum o jakims facecie nasmiewając sie z niego bo nie pracuje a nie widzisz swoich wad, o to mi chodzi. ty tez doskonala nie ejstes.